ddamski Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 Οταν κάνω εγκτάσταση στα ΧΡ με ΣΠ2 αλλα και χωρίς, προχωράει κανονικά μεχρι που περνάω και την εγκατάσταση του δικτύου και φτάνει στο σημείο να διαβάσει απο το DVD(plextor 712A) ton fakelo i386\ oπου και σταματάει γιατί δεν βλέπει μάλλον το DVD(drive)...Ζητάει να καθορίσω εγω μια θέση για να ψάξει για τον φάκελο και η πατέντα που έκανα είναι να αντιγράψω τον φάκελο Ι386 στον σκληρό οπότε όλα μια χαρα. Γιατί όμως γίνεται αυτό ? εχει κανεις καμμιά ιδέα ? εγώ νομίζω οτι εκείνη την στιγμή δεν βλεπει to DVD DRIVE .Στην αρχή τρελάθηκα νόμιζα οτι έφταιγε ο 3500+ και κατι intel-άκηδες με κοροιδεύανε.Παίζει να είναι ασύμβατο το plextor? Αλλο drive δεν έχω για να δοκιμάσω
spirosta Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 Μην τρελένεσαι....Μάλλον το cd της εγκατάστασης έχει πρόβλημα. Απλά αφού κατάφερες και αντίγραψες τον φάκελο όλα ok
S2Katana Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 Απλα οι Intel-ακηδες ζηλευουν...Μην ψαρωνεις.To cd φταει, οπως ειπε και ο spirosta!
ddamski Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 παιδιά δεν πρέπει να φταίει το δισκάκι της εγκατάστασης γιατί μου το έβγαλε και με άλλες εκδόσεις.Τεσπα δεν είναι και τόσο σημαντικό αφού το ξεπέρασα..
Dark_son20 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 an kai ta error tis mnimis einai noritera sinithos den rixneis ena memtest?
S2Katana Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 Καλη ιδεα.Κατεβασε το memtest απο τα Files του insomnia.
theoritikos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 Εγω νομίζω πως πρέπει να έχει κάποιο πρόβλημα το drive, αλλά λές πως το cd κατάφερες να το αντιγράψεις..
ddamski Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2005 τοτε να κατεβάσω το memtest να το δοκιμάσω και αυτό. Ομως μου είπανε , δεν ξέρω αν ισχύει , ότι απο το drive αντιγράφεται ο φάκελος i386 ston σκληρό σε εκεινο το στάδιο που ανέφερα οπότε διαβάζονται απο εκεί.Προφανώς εμένα δεν το κάνει αυτο . Μόλις έκανα αναβάθμιση (ολο το μηχανακι) δημιουργήθηκε αυτό το προβλημα,το ίδιο εγινε και σε μια 64μπιτη δοκιμαστική έκδοση .Την στιγμή που ζητάει τον φάκελο αν πατήσω ακυρο τεσσερις πέντε φορές γίνεται εγκατάσταση άλλα χωρίς τιποτα μέσα σχεδόν. Προφανώς όλα τα προγράμματα ειναι στο Ι386 .Δοκιμάζω μεμτεστ και βλέπω
poulinos Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2005 auto pou les poles fores einai mnimi.katevase memtest kai dokimase .
ddamski Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2005 σορρυ αλλα νετ έχω μόνο στην δουλεια΄, γιαυτό δεν απάντησα Σαβ/κο ..Σημερα θα το παρω το πρόγραμμα σπιτι (μεμτεστ) για να το δοκιμάσω .Αλλα δεν νομίζω να είναι αυτο , γιατι θα είχα και άλλες συνέπειες στην ορθή λειτουργία του συστήματος. Απο την στιγμή πάντως που ο φάκελος επρεπε να είχε αντιγραφτεί σε αυτό το στάδιο στον σκληρό, μαλλον φταίει το δισκάκι.Τι να πω..Αυριο θα πω πάντως για αποτελεσματα με memtest..
S2Katana Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2005 Οκ αναμενουμε.Παντως και εγω δε νομιζω να ειναι η RAM.Αν ειχε προβλημα θα ειχες φοβερη ασταθεια στο συστημα!
poulinos Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2005 exo dei kai mixanima na kanei koula eno sto memtest den ebgaze error kai lithike otan i mnimi apo ta 400 pige 333.apo tote to pc oute mia mple othoni.
ddamski Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2005 καλημέρα παίδες! τελικα δεν έβγαλε κανένα πρόβλημα το μεμτεστ ..Οσο απο μπλε οθόνες ακόμα δεν έχω δει ευτυχώς , μονο μια φορά κόλλησε μαλλον απο το Nero. Οσο για το προβλημα μάλλον θα δοκιμάσω να κάνω φορμάτ και να δοκιμάσω αλλη έκδοση ΧΡ.Μόλις παρω τον εξωτερικο σκληρό που περιμένω..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.