Προς το περιεχόμενο

Aoristou h allagh ISP?


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Loipon,exoume kai leme.Exw ondsl kit (OTEnet).Otan teleiwsei lew na tin afisw aoristou mias kai mexri twra den exw provlimata.(Downloads apsoga kai cs tzami).Lete na allaksw ISP? :-| Yparxei kapoios pou na sindiazei kales times + kales taxytites?(skeftomai meta ti liksi tou paketou mou na valw 512 ISP kai grammh)Eimai mperdemenos..

Δημοσ.

Αν δεν έχεις κανένα πρόβλημα με την otenet δε νομίζω ότι υπάρχει λόγος να την αλλάξεις. Νομίζω κιόλας ότι το ondsl kit σε περίπτωση που ανανεώσεις σε ετήσιο κάνει και μία ενδιαφέρουσα έκπτωση. Κοίταξε αυτή την περίπτωση.

Δημοσ.

Αφού με το ondsl kit μπορείς να κρατήσεις την γραμμή και να αλλάξεις provider, η γνώμη μου είναι ότι η πιό συμφέρουσα προσφορά αυτή την περίοδο είναι της Forthnet που δίνει 3 μήνες δώρο με κάθε 3μηνη συνδρομή (βγαίνει 11.9? το μήνα γιά 384 και 16.54? γιά 512).

Δημοσ.

Εγώ είχα το κιτ και τώρα που μιλάμε είμαι αορίστου χρόνου. Θα περιμένω το τέλος του μήνα να τελειώσει και βάζω το dslcube by vivodi με 21?(γραμμή & συνδρομή) σε 512 για 5 μήνες από 384 που είχα με το κιτ. Μπορεί να περιμένω λιγάκι να ενεργοποιηθεί αλλά πιστεύω ότι αξίζει. Αν δεν θες να πληρώσεις σαν και εμένα ένα μήνα αορίστου στείλε μου μήνυμα στο msn [email protected] ή pm για την αίτηση της διακοπής σου.

Δημοσ.
Αφού με το ondsl kit μπορείς να κρατήσεις την γραμμή και να αλλάξεις provider, η γνώμη μου είναι ότι η πιό συμφέρουσα προσφορά αυτή την περίοδο είναι της Forthnet[/url'] που δίνει 3 μήνες δώρο με κάθε 3μηνη συνδρομή (βγαίνει 11.9? το μήνα γιά 384 και 16.54? γιά 512).

To thema einai oti an tha valw isp 512 tha valw sigoura kai grammh mias kai menw eparxia opote den yparxei prob me to dslam.Tha yparxei kathisterisi me tin anavathmisi grammhs se 512 ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...