Προς το περιεχόμενο

(Ξέρω ότι εμφανίζεται σε πολλούς τίτλους αλλά....) ΕΛΕΟΣ ! ! !

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

File lyckos ti na sou pw. Isws eisai atyxos.

Egw prosfata metakomoisa (Septembrio) pallhnh k ekana ethsh gia thlefwnw. Mou eipan k emena 20 meres, alla meta apo 4 meres (Ekana triti tin ethsh) hrthan spiti mou k malista Sabbato. To idio apogeyma ekana ethsh mesw internet gia ADSL k thn pempth to prwi me phran til oti ola ok.

Na sou pw tin allhthei k e gw den to pisteya!!!! Exw zeisei se polles xwres tou ekswterikou k nomiza oti epitelous ta pragmata eftiaksan k edw, toulaxiston gia basika pragmata.

Isws einai oi perioxes, posi douleia exoun ktl.

Δημοσ.

Kai tora to apokorifoma.....

eseis toulaxiston exete internet (dioti exete tilefoniki grammi)

Ama sas elega ego oti parolo pou exo tilefoniki grammi den mporo na exo internet ti tha legate?...logika tha legate ADYNATO. ela nte.

Stin IKARIA (isos kai se alla meri tis ellados) , xrisimopoioun mia radiozeuksi gia tin statheri tilefonia pou tin onomazoun ΣΑΡ (Συνδρομητικη Αγροτικη Ραδιοζευξη).

to koulo einai pos tin kerees tis topothetisan to etos 2001 !!!

topothetisan diladi to 2001 texnologia pou oxi mono ISDN den mporei na dextei alla exei tetoio parasito mesa (mallon analogiki radiozeuksi einai) , tetoio echo , pou oute me to elaxisto 9600bps pou einai ipoxreomenos apo nomo o OTE na parexei den ginete.

Afou ekana tis analoges fasaries ston OTE Ikarias mou eksigise o proistamenos ikarias

kos Tsarnas Panagiotis oti afta ta kondilia egkrinontai apo to megaro tou OTE stin athina kai ekei prepei na kano ta parapona mou, kai oti to 1/4 tis Ikarias den mporei oxi na mpei sto internet alla oute kai ena aplo fax na steilei. (ipopsiazomai oti auto to provlima prepei na iparxei kai se alla meri tis elladas).

Opos katalavenete to thema einai sovaro dioti, ta sxoleia tis ikarias didaskoun men PC kai internet alla to 1/4 apo mas den mporoun na mpoun sto internet kai mas vithizoun sto skotadi.

Gia na min po gia tin anaptiksi tou nisiou kai tous touristes , pou o kathenas simeron imera exei exei kai apo ena laptop. ,

Ta sxolia dika sas.

Δημοσ.

Φιλε Dia οχι μονο δε θελω να υποβαθμισω το πολύ σοβαρότερο απο το δικό μου πρόβλημά σας...

Αντιθέτως, θέλω να προσθέσω ότι εδω, 42 χιλιομετρα απο το ΜΕΓΑΡΟ ΤΟΥ ΟΤΕ στην Αθήνα βρίσκομαι και δεν έρχονται να μου βάλουν τηλεφωνο τα ζώα....

Δημοσ.

Ρε παιδιά, συγχωρήστε με αν κάνω λάθος αλλά ο ΟΤΕ μου μετέφεραν πως έχει αναπτύξει τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες σε τρίτες χώρες. Γνωρίζει κανένας αν όντως ισχύει κάτι τέτοιο. Γιατί αν ισχύει ...........

Όσο υπάρχουν ΔΕΚΟ θα γκρινιάζουμε και θα γεμίζουμε το forum με πλείστα topics που αφορούν το μπάχαλο που επικρατεί. Σκλάβοι μια ζωή στις δομές του εκτώματος που λέγεται Ελλάδα. 21ος αιώνας και ακόμα επικρατεί μοντέλο 100 χρόνων πίσω. Αλλά ο τροχός γυρίζει........

Lyckos δάγκωσε τους να βάλουνε μυαλό.

Δημοσ.

Τι να πω κ εγω.... Υπομονη.... Σε λιγο καιρο θα σπασει το μονοπωλειο κ δεν προκειται να με ξαναδουν οι ΟΤΕτζηδες... Παντως μια ειναι η λύση : Να μαζευτουμε εξω απο το μεγαρο του πΟΤΕ (οπως προαναφερθηκε απο εναν insomniac) και να λουστουμε ολοι με βενζινη... Ετσι μπορει να κανουν και καμια μειωση...

• Super Moderators
Δημοσ.
Φιλε Dia οχι μονο δε θελω να υποβαθμισω το πολύ σοβαρότερο απο το δικό μου πρόβλημά σας...

Αντιθέτως' date=' θέλω να προσθέσω ότι εδω, 42 χιλιομετρα απο το ΜΕΓΑΡΟ ΤΟΥ ΟΤΕ στην Αθήνα βρίσκομαι και δεν έρχονται να μου βάλουν τηλεφωνο τα ζώα....[/quote']

Λυπάμαι που θα σε απογοητεύσω αλλά στη Ραφήνα, 22 χιλιόμετρα από το κέντρο (και πολύ λιγότερα από το μέγαρο του ΟΤΕ) και μέχρι πρόσφατα μόνο η μισή είχε DSL (στην τυχερή μισή συμπεριλαμβανόταν, ευτυχώς, και το σπίτι μου). Η άλλη μισή δεν είχε - για κανά χρόνο τουλάχιστον! Ήταν τραγικό το ένα σπίτι να έχει DSL και το ακριβώς διπλανό του να μην έχει.

Εκεί να δεις κλάμα.

Δημοσ.

Απο ότι φαίνεται δεν σας έχω δώσει να καταλάβετε γιατί ακριβώς μιλάω όταν λέω για 29 (σήμερα) μέρες καθυστέρηση

ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΟΤΕ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΑΩ ΜΕ ΤΗ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ

Τι ADSL να πούμε....το τηλέφωνο δε μου βάλαν ακόμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσ.

Οχι και να λουστουμε με βενζινη.Απλα να τους πεταξουμε πετρες και να μπουμε μεσα να τα διαλυσουμε μεσα.Να εμενα και Αθηνα θα ερχομουνα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...