lyckos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 Γιατι ρε παιδιά σε αυτή τη χώρα πρέπει να είναι έτσι τα πράγματα;;;; Γιατί οι δημόσιες υπηρεσίες να νοιάζονται τόσο λίγο για το καλό των πελατών τους και πωλητών του θεσμού που τους συντηρεί - του Κράτους δηλαδή;; Πριν λίγους μήνες πήρα μια μεγάλη απόφαση στη ζωή μου και μετακόμισα απο την Θεσσαλονίκη στο Μαραθώνα, για προσωπικούς λόγους, αλλά μέτρησε και το γεγονός οτι θα είμαι κοντά στην πρωτεύουσα της χώρας ώστε αν θέλω να γεύομαι τα πλεονεκτήματά της, αλλά όχι μέσα της ώστε να τρώω στη μάπα τα μειονεκτήματά της... Η απόσταση όπως θα γνωρίζετε οι περισσότεροι είναι 42 χιλιόμετρα απο το Παναθηναικό στάδιο, κι όμως..... Όταν έψαξα στην υπηρεσία του ΟΤΕ στο ιντερνετ αν υπάρχει η υπηρεσία ADSL για το Μαραθώνα είδα ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ακόμα, αλλά είναι στα σχέδια να μπει(sic)! Είναι δυνατόν;;;;; Αν κοιτάξει κανείς στο χάρτη Ελλάδας που βρίσκεται ο Μαραθώνας σε σχέση με την Αθήνα θα δει οτι η απόσταση είναι όσο μια παρανυχίδα, ενώ σε έναν παγκόσμιο χάρτη δεν υπάρχει απόσταση!!! Δεν έχει κουραστεί ο ΟΤΕ (και κατ' επέκταση όλες οι ΔΕΚΟ) να αποδεικνύουν καθημερινά την ανικανότητα τους και την αχρηστία τους;;;;; Και σαν να μην έφτανε αυτό, αποφάσισαν και διέταξαν ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ PSTN Σα να λέμε: Εσύ κατακαημένο κορόιδο ΚΟΨ' ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ, δε δίνω δεκάρα τσακιστή!!! Και ναι μεν ο πρωθυπουργός (αν ειναι δυνατόν!) έβαλε το χέρι του και ματαίωσε την κίνηση, αλλά οι αυξήσεις όπως έμαθα θα εφαρμοστούν σταδιακά και δε πα να χτυπιέται και ο πρωθυπουργός ο ίδιος. Σίγουρα το management ειναι μια μεγάλη επιστήμη, αλλά να ξέρεις και τους κανόνες του. Πρώτα δώσε σε όλη την Ελλάδα ADSL και μετά κάνε <<μη φιλικό>> το PSTN για να <<σπρώξεις>> κόσμο στην ευρυζωνική σύνδεση. Γι' αυτό και εγώ μόλις έρθει η τηλεφωνική γραμμή που παρήγγειλα στον ΟΤΕ πριν 20 μέρες (μου είπαν θα κάνει 20 μέρες για να την περάσουν!!!!!!!!!) θα γραφτώ αμέσως σε κάποια ιδιωτική εταιρεία σταθερής τηλέφωνίας όπως έκανα και στη Θεσσαλονίκη. Αρκεί να δίνω όσο πιο λίγα γίνεται σ' αυτό το <<έκτρωμα>> που μας <<υπηρετεί>>
_BASSstarlet_ Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 Αφού φτιάξανε και την Μαραθώνος και την φωταγωγίσανε(έστω λόγω Ολυμπιακών)μη μιλάς καθόλου(τρόπος του λέγειν) Πήγαινε Νέα Μάκρη να πίνεις κανά καφεδάκι,να τρως και τα μεζεκλίκια σου,να ξεχνάς τον πόνο σου :grin:
GT1807 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 Συντοπιτη Μεσογεα.Ειμαι Παλληνιώτης απο τοτε που γεννήθηκα. Αν νομιζεις οτι αυτο που λες είναι περιεργο θα σου πω εγω ενα αλλο καλυτερο.Ο ΟΤΕ φερνει στην Ραφηνα DSL που ειναι πανω κατω η ιδια αποσταση.Προφανως δεν εχει φερει απο εκει ακομα καλωδια γιατι πολυ απλα δεν τον συμφερει.Ακόμη καλύτερο,εχω φιλαρακι που μενει στα Τουρκοβουνια κ δεν μπορει να βαλει DSL γιατι οι γραμμες του ειναι παλαιου τυπου.Τα Τουρκοβουνια ειναι νταν στο κεντρο της Αθήνας.Δεν μπορεις να πεις κατι.Ή μαλλον οτι κ να πεις δεν θα κερδισεις τπτ οσο ο ΟΤΕ ειναι παντωκρατωρ.Εγω είμαι 17 χιλιομετρα περιπου απο την Αθηνα κ ακομη κανεις Provider δεν εχει φερει δικες του γραμμες.Αν ησουν στο εξωτερικο τωρα κ ζουσες σε κανα απομακρυσμενο χωριο πολυ πιθανον ο ιδιος ο provider σου να ειχε κανει μελετη για την περιπτωση σου κ να σου παρειχε ιντερνετ.Τσαμπα τα συζηταμε ολα.Αν δεν κανουμε κατι μαζικο να σκασουμε 10000 παραπονεμενα ατομα στο Μεγαρο του ΟΤΕ στην Κηφισιας να κλασουν ολοι μεντες απο την δυναμη μας δεν γινεται τπτ. Τα σέβη μου
neperios_1984 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 Δυστυχώς έτσι είναι φίλε γιατί προς το παρόν ο πΟΤΕ έχει ακόμα το μονοπώλιο, μελλοντικά όμως; Αν ιδωτικές εταιρείες στήσουν δικά τους αυτόνομα δίκτυα, όπως ήδη έχει ξεκινήσει την υλοποίηση η Vivodi πχ, τότε θα γελάσουμε. Ο ανταγωνισμός γίνεται ολοένα και πιο μεγάλος, η τηλεπικοινωνιακή αγορά είναι περιζήτητη και τα καλύτερα έρχονται...Voice over IP για κλήσεις παντού, απο εταιρείες του εξωτερικού με κόστη μηδαμινά...
Paralizer Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 apo oti ksero ayto pou legete synexeia gia th vivodi den einai etsi!!! den exeis sthsei diko ths diktyo...kai ayto diktyo tou ote einai to opoio einai agorasmeno h noikiasmeno apo th vivodi kai to ekmetalleyete!!!opote se ola mesa einai o Pote!!!
Acid-Burn Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 Oxi file mou...kaneis la8os.. Uparxei h periptwsh me thn vivodi na exei noikiasmenh thn grammh tou ote kai esy na plhrwneis mono auth(shared LLU) alla exei kai dikes ths... Full LLU...O OTE to mono pou kaneis einai na ths dinei to surma :-P kai meta den exei oute dunamh panw sthn grammh oute dikaiwma kanena...giati to poulaei!Apla to pernaei o OTE gia na mhn ginei kammia "strabh" kai px xalasoun tis hdh uparxouses grammes...koinws na mhn mplekontai polloi "kokoroi"... :-P
polaki Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 Εντάξει, ακούστε και το άλλο.. Εγω μενω Βούλα, ολα οκ, και ένας φίλος μου μένει Βάρη που ειναι διπλα (τα σπίτια μας έχουν δεν έχουν 4-5χλμ διαφορά) ΚΑΙ Ο ΟΤΕ ΕΚΕΙ (στη συγκεκριμένη περιοχή της Βάρης) ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝ ΚΑΦΑΟ!!! ***ΟΛΑ*** τα σπίτια της γειτονιάς του είναι ΧΩΡΙΣ ΣΤΑΘΕΡΟ. Μονο κινητα... Εννοείται η Βαρη σαν περιοχή έχει... Αλλά η περιοχή του όχι... Είπατε τίποτα?
Xvipes Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 Εντάξει' date=' ακούστε και το άλλο..Εγω μενω Βούλα, ολα οκ, και ένας φίλος μου μένει Βάρη που ειναι διπλα (τα σπίτια μας έχουν δεν έχουν 4-5χλμ διαφορά) ΚΑΙ Ο ΟΤΕ ΕΚΕΙ (στη συγκεκριμένη περιοχή της Βάρης) ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝ ΚΑΦΑΟ!!! ***ΟΛΑ*** τα σπίτια της γειτονιάς του είναι ΧΩΡΙΣ ΣΤΑΘΕΡΟ. Μονο κινητα... Εννοείται η Βαρη σαν περιοχή έχει... Αλλά η περιοχή του όχι... Είπατε τίποτα?[/quote'] dld an katalaba kala sthn perioxh tou filou sou DEN mporeis na baleis aplo tilefwno????apla omg....
lyckos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 Πόσοι απο σας δεν έχετε πάει σε κατάστημα ΟΤΕ να πληρώσετε λογαριασμό και να πέσετε στη μουντρούχα φάτσα ενός βολεμένου δημοσιουπαλληλίσκου που σας συμπεριφέρεται σαν να σας κάνει και ΧΑΡΗ που τον πληρώνετε;;; Περιμένω πως και πως τη στιγμή που δε θα είμαι αναγκασμένος να δίνω ούτε δεκάρα σαυτή την κ***υπηρεσία!!!!
polaki Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 dld an katalaba kala sthn perioxh tou filou sou DEN mporeis na baleis aplo tilefwno????apla omg.... Ναι δεν υπάρχει υποδομή για σταθερό τηλέφωνο καθόλου... Τωρα μετακομίζει, αλλά οι άλλοι που βρισκονται εκεί εδω και 3 χρόνια (που ειναι χτισμένα τα συγκεκριμένα σπίτια, ποιος ξέρει δηλαδή οι υπόλοιποι της γειτονιάς από πότε είναι) λένε ότι εδω και 3 χρόνια τους υπόσχεται ο ΟΤΕ τηλέφωνο.... Θα τον ρωτήσω τη διευθυνση του δρόμου να τη γράψω εδώ να γελάσουμε (ή να κλάψουμε) μαζί...!!
mandal Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 OLA ginontai mesw tou diktyou OTE.akoma k oi syndromhtes etaireiwn pou yposthrizoun oti dia8etoun diko tous diktyo na einai sigouroi 100% oti oi grammes tous eite noikiasmenes eite agorasmenes briskontai sta idia xalia me olwn twn ypoloipwn. o OTE blepetai eixe problepsei k giauto. twra ta paidia pou den mporoun na exoun oute thlefwno spiti tous kalo kouragio.
kobi Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 Tipota. H moni lysh sthn Ellada tha einai ena asyrmato dyktio, opws exei se alles xwres. Oute kalwdia oute tipota. Oute pOTE oute grames...... Alla Ellada eimaste...... @lyckos: File rwtises sto pOTE an borei na bei sygekrimena sto thlefwno sou ADSL? Se rwtaw giati enas filos mou exei ADSL edw k 2 xronia k sto site leei akoma oti to thlefwno tou den exei ADSL. N a fantasteis k autos exase 3-4 mines pisteyontas oti to site htan aksiopisto. Gia rwta.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2005 Moderators Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2005 Bριλήσσια, που είναι ΚΑΜΠΟΣΑ χλμ. μακρυα από Αθήνα, στο site λεει ότι έχει ADSL, αλλά ισχύει?
lyckos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Ξαναφέρνω το τόπικ στη δημοσιότητα γιατί αν παρατηρήσετε κάπου λέω για μια αίτηση που έκανα στον ΟΤΕ ΓΙΑ ΣΤΑΘΕΡΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ (!) και μου είπαν ότι θα έρθουν σε 20 (!!!) μέρες.....Ε λοιπόν, έχουν περάσει 28 μέρες και ακόμα δεν ήρθαν τα ζώα ! ! ! ! Για να μου βάλουν τηλέφωνο, το καταλαβαίνετε?????????????????????
_BASSstarlet_ Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Ψυχραμία,με μέσον έχω περιμένει 2 χρόνια. :grin:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.