tornado Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 Καλημερα, σε μερικες σελιδες ο IE μου κανει περιεργα κολπα. Φορτωνω μια σελιδα και κανει συνεχως refresh την σελιδα με ασποτελεσμα να μην μπορω να δω την σελιδα. Αυτο δεν το κανει σε ολες τις σελιδες παρα μονο σε μερικες. Πχ το in.gr το φορτωνει χωρις προβλημα. Μαλλον μερικες σελιδες εχουν κατι σε java η καποιο αλλο plugin και μου δημιουργει αυτο το προβλημα. Καποια ρυθμιση του IE πειραχτηκε και κανει συνεχεια refresh. Τι διαολο φταιει ρε γμτ?? Επισης το ιδιο συμβαινει και στο DC++. H οθονη του Download/Upload κανει συνεχως refresh και την εχω κατεβασει στο 1 ποντο γιατι στο τελος πονεσαν τα ματια μου..... Καποια γνωμη κανεις??? :-?
metalmike Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 Sto dc++ einai logiko,se olous afto to tremopaigma kanei!Akoma ston internet explorer eisai???Fyge makria!!Vale 'h opera 'h firefox(analoga me ta gousta sou dialegeis kai pairneis)!Aftoi oi browsers einai asfaleis,grigoroi,kai exoun xilies dyo epiloges,pragmata pou den exei o internet explorer!Alla ontws merikes selides exoun provlima kai kanoun synexomeno refresh opote den kserw an ftaiei o internet explorer!Alla browser allakse xwris defteri skepsi!
lefkas Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 sIMGONW ME TON METAL MIKE, και επιπλέον θα σου ελεγα να τρεξεις κ κανενα ad-aware....κατι μου λεει οτι θα βρει αρκετα πραγματακια...
Nikolysys Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2005 Symphono. Des gia kanena io. Ego me ton firefox den exo pia provlimata. http://www.getfirefox.com
Cromb Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2005 Mπορείς να χρησιμοποιήσεις και Μaxthon Browser..... άπαιχτος!!!
kobi Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2005 Makria apo Internet explorer!!!!!!!!!!!! Kane k kana scan me ad aware k kanena antivirus, k meta bale mozilla, opera.
Diomedes Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2005 Είναι γνωστό ότι ο ΙΕ έχει πολλές τρύπες (εξ'ου και οι τόσες ενημερώσεις των Windows κάθε τόσο). Πιθανότατα να έχει μπει κάποιος ιός και να επεμβαίνει στη λειτουργία του ΙΕ για κάποιες σελίδες. Επειδή όμως σπάνια ένας ιός είναι τόσο αθώος λάβε μέτρα γρήγορα, και μετά βάλε κανένα browser της ανθρωπιάς!
kobi Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2005 @Torado: Telika file ti htan? Ios h kanena spyware?
tornado Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2005 @Torado: Telika file ti htan? Ios h kanena spyware? εχμμμμ τωρα αμα σου πω τι ηταν.... θα γυρισει η μιση ινσοφορουμια και θα με ταραξει στις φαπες..... Λοιπον ουτε ιος ουτε τιποτα. Καποιο καλοπαιδο μου εγκατεστησε το πι-σι ενα utility τo tuneup utilities 2006!!!! Στο κομματι του ιντερνετ ειχε κανει 1002 αλλαγες (δεν ξερω ποιες μαλλον ολες) και ο ie πηγαινε κατα διαολου.... τελικα τα εφερα ολα στο default και επανηλθε στα συγκαλα του... τελικα αυτα τα εργαλεια θελουν προσοχη ε? :? :?
actorgr Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2005 apokleietai to tuneup utilities 2006 einai koryfaio
tornado Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2005 actor, δεν ξερω τι ειναι και τι δεν ειναι κορυφαιο... αυτο που ειπα ειναι οτι ο εξπλορερ πηγαινε σαν τρελλος... οταν επανεφερα to tuneup utilities πισω στις default επιλογες του, ο εξπλορερ ηρθε στα συγκαλα του.... Δεν το εψαξα βεβαια παραπανω, αλλα εφτασα στο σημειο να μην μπορω να ανοιξω σελιδα. Καθε σελιδα που ανοιγα εκανε συνεχεια refresh...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.