Προς το περιεχόμενο

dell latitude c 610..mini pci τι μπορω να βαλω?

danis6963

Προτεινόμενες αναρτήσεις

παιδια μολις μου δωθηκε τσαμπα ενα laptop dell lαtitude c610, pentium 3 1000, 133hz, 512mb μνημη , ati radeo καρτα γραφικων 16mb (ποια ακριβως δεν ξερω, και δεν ξερω πως να το δω βοηθεια pls) 20gb hd και εχει cd απλο , οχι dvd... το μηχανημα ειναι 2 ετων η τουλαχιστον ετσι λεει αυτος που μου το εδωσε σε αριστη κατασταση και απο οσο επαιξα μια χαρα παει το office 2003..στο νετ μπαινει... ε δεν επαιξα και βαρια παιχνιδια!!!!

το ερωτημα τωρα ειναι το εξης, εμενα δεν μου πολυ χρειαζεται το laptop αλλα θα ηθελα να το αναβαθμισω λιγο ετσι για το γα...το , σκεφτομαι να βαλω ενα dvd , και να αλλαξω καρτα γραφικων (υποθετω οτι αυτη που εχει ειναι 2 ετων οποτε...κατι θελει, βεβαια επαιξα το 24 hours season 4 se divx και δεν κολλησε ουτε στιγμη αλλωστε βασικα γι αυτο θα το χρησιμοποιω σε κανενα ταξιδι...)

α) γινεται αναβαθμιση CPU η καρτας γραφικων? αξιζει να κανω? και αν ναι τι να αγορασω? μαρκα μοντελο κλπ..επισης θα μπορεσω να τα τοποθετισω η πρεπει να το δωσω εξω?

β) ανοιξα το πισω μερος και εχει μια αδεια mini pci τι μπορω να βαλω εκει? αναμενω προτασεις..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...