Προς το περιεχόμενο

Πρόγραμμα για ομαδική μείωση των KB μιας εικόνας

Fan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξέρει κανένας εάν υπάρχει πρόγραμμα για να μπορέσω να μικρίνω την χωρητικότητα ενός jpg?

Έχω βγάλει καμιά 60 φωτογραφίες με την ψηφιακή και θέλω να τις στείλω με email και MSN αλλά είναι η κάθε μια περίπου 850KB ξέρει κάποιος πως μπορώ να τις κάνω όλες μαζί ταυτόχρονα 85ΚΒ?

Έστω και μια μια πιο πρόγραμμα είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσω?

Δημοσ.

Jpg se Jpg apo 850kb se 85kb mporeis na to kaneis panefkola me ola ta programmata epeksergasias kai theasis fotografias

π.χ Photoshop, ACDSee , paintshop pro, irvan view,Picasa klp ......

Alla to apotelesma mallon den tha einai fotografia giati to format jpg einai idi sympiesmeno.

Symbouli an i psifiaki sou , sou epitepei thn apothikeysh se TIF swze tis me ayto to format.

einai arketa megales se megethos alla den exeis apoleies stin poiotita ,gia emfanish h epeksergasia argotera.

thn diafora se megethos tin kerdizeis an tis sympieseis p.x. me Winrar h winzip

Δημοσ.

Corel photo paint

Batch file process

φορτώνεις ότι script θες, και το τρέχεις μετά για όσες φωτογραφίες θες

δες και το help για τη δημιουργία script

Δημοσ.

Και το PaintShop Pro έχει επιλογή batch processing, τρέχεις ό,τι script θες, φτιάχνεις πολύ εύκολα και το δικό σου, και κάνεις μαζικό save as σε ό,τι μορφή θέλεις, με όση συμπίεση θέλεις.

Δημοσ.

Όλα τα παραπάνω προγράμματα είναι πολύ καλά. Το μόνο που δεν είδα και που συνιστώ για τέτοιου είδους εργασίες (είναι εξαιρετικά απλό στη χρήση) είναι το IVIEW. Όμως όπως είπε και ένας συν-insomniac, τα αρχεία των 85KB που θα βγάλεις δεν θα μοιάζουν και πολύ με φωτογραφίες.

Αυτό που κάνουν οι φίλοι μου εδώ είναι να τις ανεβάζουν στο διαδίκτυο (σε ένα κουφό και φοβερά πολύπλοκο site, ώστε να μην το βρει κάποιος κατά λάθος) και να στέλνει στους φίλους του το link.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...