tempo Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 Ψάχνοντας για τηλέφωνο βρήκα σε ένα μαγαζί ένα motorola mpx220 μεταχειρισμένο 2 ημερών και μου το δίνουν 280ευρω. 1ον. Τι λέτε αξίζει να το πάρω σε αυτήν την τιμή? 2ον. Το κινητό έχει επάνω το logo της ΤΙΜ (προσφανώς απο εκεί το πήρε ο πρώτος ιδιοκτήτης). Λέτε αυτό να σημαίνει κλειδώματα ή κάτι άλλο παρόμοιο? σημειωτέον ότι εγώ θα το δουλέψω αν το πάρω με κάρτα voda 3. Τι περιλαμβάνει ακριβώς η συσκευασία του συγκεκριμένου τηλεφώνου? δηλ. τι έχει ακριβώς μέσα στο κουτί όταν το παίρνεις καινούργιο? ακόμη είμαι προβληματισμένος με το εξής: Πάντα μου άρεσe τo motorola mpx220. Σκέφτομαι σοβαρά να το πάρω άλλα τώρα σκέφτομαι μήπως είναι καλύτερα να πάω σε κάποιο Symbian κινητό. Αλήθεια υπάρχει κάποιο σε αυτά τα λεφτά (αν υπάρχει οπωσδήποτε να είναι "αναδιπλούμενο"). Τι λέτε, τι θα κάνατε στην θέση μου? κάντε καμια πρόταση να βοηθήσετε
antonis_wrx Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 το κινητό το έχει η κοπέλα μου και είναι πολύ ευχαρηστημένη! Αν δεν έχει προβλήματα αγόρασε το... (συνεχίζει να έχει 350 καινούργιο?) Στην βασική συσκευασία έχει καλώδιο usb, cd, ακουστικά... Κάρτα μνήμης δεν έχει.
aGka8l Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 einai polla ta 280 an psaxsis stio flea& sto myphone 8a to vris apo 180-220
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.