wizzy Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 Λοιπόν, έμαθα από φίλο που δουλεύει σε κατάστημα υπολογιστών του κέντρου, ότι Πέμπτη με Παρασκευή θα φέρουν 20 κομάτια από τον AMD 3700+ σε τιμή γύρω στα €145. Για να μην κάνω διαφήμιση, όποιος ενδιαφέρεται για περισσότερες πληροφορίες, ας μου στείλει pm.
wizzy Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 Χωρίς πολλά πολλά, απολογούμαι από όλους τους insomniacs που διάβασαν την πρώτη καταχώρηση αυτού του thread, η οποία μετά λύπης μου ανακοινώνω ότι δεν ισχύει. Ως αιτία, θεωρείστε ότι παίχτηκε ένα άσχημο παιχνίδι σε στυλ "ράδιο αρβύλα" το οποίο όμως, επειδή ξεκίνησε από άτομο υψηλά ιστάμενο στην ιεραρχία της εταιρείας, δεν υπήρχε προφανής λόγος αμφισβήτησης των λεγόμενών του. Όπως αποδείχθηκε, ήταν φρούδα τα όσα μεταφέρθηκαν στους πωλητές του καταστήματος και κατ' επέκταση φτάσαμε εδώ που φτάσαμε. Δεν θα απαντήσω σε τυχόν pm τα οποία μου εστάλησαν για το θέμα αυτό, καθώς δεν υπάρχει λόγος. Δεν θα ανακοινώσω το όνομα του καταστήματος - για ευνόητους λόγους. Τέλος, παρακαλώ τους mods να σβήσουνε το topic, μιας και το θεωρώ μια πολύ κακή στιγμή και επίσης δεν έχει λόγο ύπαρξης. Παρακαλώ και πάλι, δεχθείτε τις απολογίες μου. Ευχαριστώ Wizzy
Stratos2004 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 Φιλε μου σε "συμπονω" γιατι ημουν ενας απο τους..........******** της υποθεσης.....οποτε το πηρε το "ποταμι" και το επνιξε.....
aGka8l Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 exm enas filos mu exi akoma pm tu bilaki apo ton lampi pou prospa8use na tu poulisei mufa rouxa lol opios katalave katalave
georgeadams Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 Τέλος, παρακαλώ τους mods να σβήσουνε το topic, μιας και το θεωρώ μια πολύ κακή στιγμή και επίσης δεν έχει λόγο ύπαρξης. Παρακαλώ και πάλι, δεχθείτε τις απολογίες μου. ΟΚ, μην ανησυχείς, δεν έγινε και κανένα κακό. εσύ για καλό το είπες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.