trelamenos Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 Καλησπερα.Ειχα βαλει παλαιοτερα μια εκδοση του alcohol52% και την εσβησα μετεπειτα.Τωρα θελησα να βαλω την τελευταια εκδοση και μου βγαζει το μυνημα οτι πρεπει πρωτα να βγαλω την προηγουμενη εκδοση.Ελα ομως που εγω την εχω σβησει.Και δεν την βρισκω πουθενα. Μου βγαζει το παρακατω μυνημα Error 1324 the folder path alcohol 52 contains an invalid character Tι προτεινετε?Θελω να βαλω την τελευταια εκδοση οπωσδηποτε.
ioannis Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 Na sbiseis kai thn ekdosh pou evales (apo ad remove programs) kai na ka8ariseis thn registry apo thn alcohol kai ksana egatastasi.
migel Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 Καλησπέρα . Δοκίμασε με το Registry Crawler ( 384kb ) να βρείς και να σβύσεις όλες τις αναφορές του alcohol52% .
lefkas Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 εχεις σβήσει οτι components υπαρχουν για το alcohol απο registry και program files?
MariaTs. Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 Πρώτα απεγκατέστησε αυτόν που πήγες να εγκαταστήσεις. Μετά πας: O Yπολογιστής Μου -> Εργαλεία -> Επιλογές Φακέλων -> Προβολή -> Τσεκάρεις 'Εμφάνιση κρυφών αρχείων και φακέλων', πατάς Ok! Ανοίγεις Documents and Settings και όποιον φάκελο βλέπεις τον ανοίγεις και κοιτάς αν υπάρχει φάκελο 'Applications'. Τον ανοίγεις και ψάχνεις, αν έχει -και πάλι- φάκελο 'Αlcohol'. Τον σβήνεις. Υπενθύμιση: ψάχνεις σε όλους τους φακέλους του Documents and Settings. Όταν καθαρίσεις με τα φάκελα, πήγαινε πάλι στα Εργαλεία για να ξετσεκάρεις τους κρυφούς φακέλους κλπ! Ρίξε και μια ματιά στα Program Files, αν έχει φάκελο Alcohol τον σβήνεις, ψάξε και τον φάκελο Common Files που είναι επίσης στα Program Files, μήπως έχει 'παρκάρει' κι εκεί το Alcohol! Kάνε κι ένα καθάρισμα στην registry μετά και ξαναπροσπάθησε, αφού κάνεις πρώτα επανεκκίνηση! Ελπίζω να βοήθησα!
trelamenos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 Να στε καλα παιδια θα το κοιταξω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.