Προς το περιεχόμενο

BitComet πρόβλημα

internet_gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σήμερα προσπάθησα πρώτη φορά να χρησιμοποιήσω το BitComet και δεν γίνεται τίποτα!! Μόλις το ανοίγω νεκρώνει το internet (ADSL) και επανέρχεται μόνο με επανεκίνηση... κάτι δεν κάνω σωστα???

Δημοσ.

"μολις το ανοιγω" τι εννοείς; στο 1ο δευτερόλεπτο?

νεκρωνει τι? δουλευει το μπιτκομετ, και δεν μπορεις να σερφαρεις και να κατεβασεις μαίηλ? ή ουτε το μπιτκομετ κατεβαζει?

δοκιμασε uninstall, delete bitcomet folder, install.

τι νουμερα εχεις στα preferences/advanced/connection:

max connections per task

connections to keep...

global max connections

max half-open...

βαλε 10 σε ολα, και κατεβασε 1 μονο τορρεντ, να δουμε τι θα γινει. αν παιζει, τα αυξανεις.

Δημοσ.

Τώρα παρατήρησα ότι σε λίγα δευτερόλεπτα μετα που ανοίγει το bitcommet το firewall μου λέει ότι δέχτηκα επίθεση και αμέσως νεκρώνει το internet ( ούτε το bitcommet κατεβάζει) και επανέρχεται μόνο με επανεκίνηση.

Δημοσ.

Τα ίδια έχω με το azureus με την έκδοση 2.3.0.6. και δεν ξέρω γιατί. Με την 2.3.0.4 όλα ειναι μια χαρά.

Είχα ρίξει και φορματ αλλά τίποτα και έτσι παραμένο στην παλία έκδοση.

Μετά απο περίπου 5 λεπτά αρχιζει η ταχυτητα να πέφτει και στο τελος νεκρώνει. και πρέπει να κάνω restart το pc.

Αν έχει κάποιοσ καμια ιδεα ασ την πει εδώ για να μην ανοιγω αλλο θέμα.

Φιλε Internet_gr ελπίζω να μην υπάρχει πρόβλημα που το γράφω στο ποστ σου. Αν είναι πεσ μου να το κανς εδιτ.

Δημοσ.

allow το έχω!! έκλεισα το firewall και δουλεύει κανονικα!! τι να κανω????? :( έβγαλα το zonealarm γιατί όλο προβλήματα παρουσιαζε και τώρα το karspersky μου παρουσιάζει αυτό...

Δημοσ.

Pigaine kai rythmise sto bitcomet na vgainei apo thn port 6881 kai meta pigaine sto interface tou router sou kai anoixe thn 6881

Katopin rythmise to Zone alarm na mhn kanei block to bitcomet sthn porta pou molis anoixes kai eisai OK

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...