internet_gr Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 Σήμερα προσπάθησα πρώτη φορά να χρησιμοποιήσω το BitComet και δεν γίνεται τίποτα!! Μόλις το ανοίγω νεκρώνει το internet (ADSL) και επανέρχεται μόνο με επανεκίνηση... κάτι δεν κάνω σωστα???
random Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 "μολις το ανοιγω" τι εννοείς; στο 1ο δευτερόλεπτο? νεκρωνει τι? δουλευει το μπιτκομετ, και δεν μπορεις να σερφαρεις και να κατεβασεις μαίηλ? ή ουτε το μπιτκομετ κατεβαζει? δοκιμασε uninstall, delete bitcomet folder, install. τι νουμερα εχεις στα preferences/advanced/connection: max connections per task connections to keep... global max connections max half-open... βαλε 10 σε ολα, και κατεβασε 1 μονο τορρεντ, να δουμε τι θα γινει. αν παιζει, τα αυξανεις.
internet_gr Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 Τώρα παρατήρησα ότι σε λίγα δευτερόλεπτα μετα που ανοίγει το bitcommet το firewall μου λέει ότι δέχτηκα επίθεση και αμέσως νεκρώνει το internet ( ούτε το bitcommet κατεβάζει) και επανέρχεται μόνο με επανεκίνηση.
demetriades Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 Τα ίδια έχω με το azureus με την έκδοση 2.3.0.6. και δεν ξέρω γιατί. Με την 2.3.0.4 όλα ειναι μια χαρά. Είχα ρίξει και φορματ αλλά τίποτα και έτσι παραμένο στην παλία έκδοση. Μετά απο περίπου 5 λεπτά αρχιζει η ταχυτητα να πέφτει και στο τελος νεκρώνει. και πρέπει να κάνω restart το pc. Αν έχει κάποιοσ καμια ιδεα ασ την πει εδώ για να μην ανοιγω αλλο θέμα. Φιλε Internet_gr ελπίζω να μην υπάρχει πρόβλημα που το γράφω στο ποστ σου. Αν είναι πεσ μου να το κανς εδιτ.
random Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 στο firewall επέτρεψε στο bitcomet να κανει οτι θελει. να παιζει και σαν client kai san server
internet_gr Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 allow το έχω!! έκλεισα το firewall και δουλεύει κανονικα!! τι να κανω????? έβγαλα το zonealarm γιατί όλο προβλήματα παρουσιαζε και τώρα το karspersky μου παρουσιάζει αυτό...
Luxx Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2005 εχεις dsl; αν ναι, τοτε δεν χρειαζεσαι το zone alarm.
Zoltanrap Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2005 εχεις dsl; αν ναι, τοτε δεν χρειαζεσαι το zone alarm. Kai auto pws akrivws prokuptei ???An exeis dsl den xreiazesai firewall?
tom-f Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2005 Μπορεί το dsl modem να υποστηρίζει hardware firewall, οπότε δεν χρειάζεται το zone alarm.
Minotavrs Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2005 Pigaine kai rythmise sto bitcomet na vgainei apo thn port 6881 kai meta pigaine sto interface tou router sou kai anoixe thn 6881 Katopin rythmise to Zone alarm na mhn kanei block to bitcomet sthn porta pou molis anoixes kai eisai OK
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.