yannis27gr Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί, εδώ και κάπου 2 βδομάδες δεν μπορώ να δω κάποιες σελίδες στο Ιντερνετ (π.χ. το μαιλ στο yahoo). Έχω την αίσθηση ότι αυτό ξεκίνησε όταν άλλαξα τα στοιχεία σύνδεσης (είχα μια ADSL της Οτενετ 384-128 με στάτικ ΙΡ και έβαλα ACN 384-128 με δυναμικό ΙΡ). Έτσι, επειδή θα άλλαζα σύντομα ISP, όπως και έγινε τώρα έχω Forthnet 512-128 me static IP, δεν είχα ασχοληθεί. Όμως εξακολουθεί να το κάνει!!! Εν τω μεταξύ, άμα ξαναδοκιμάσεις να ανοίξεις τη σελίδα 1-2 λεπτά αργότερα μπορεί και να την ανοίξει!! Για παράδειγμα, δε μου ανοίγει αυτή τη σελίδα: http://www.diplodock.com Είμαι σίγουρος ότι κανείς σας δε θα αντιμετωπίσει πρόβλημα στο να τη δει. Μιλάμε έχω τσακίσει, κάνω search στο google και δεν μπορώ να δω τουλάχιστον τις μισές σελίδες αποτελεσμάτων. Το ινσομνια το συμπαθεί πάντως, πάντα ανοίγει!! Άμα πάει attachment μέσω μαιλ όλο το γραφείο ξεσπά σε χειροκροτήματα!! Τι μπορεί να φταίει; Είμαι σε δίκτυο υπολογιστών και μπαίνουμε με το Zyxel Prestige 600 Series το οποίο μοιράζει τη σύνδεση ισότιμα σε όλους του Η/Υ μέσω ενός switch. Δεδομένο 1: το ίδιο πρόβλημα έχουν όλοι οι Η/Υ. Δεδομένο 2: δεν είναι θέμα browser (τα ίδια μου κάνει και ο ΙΕ και ο Firefox). Δεδομένο 3: το firewall των ΧΡ είναι απενεργοποιημένο και δεν υπάρχει άλλο firewall (αν και θα 'πρεπε, αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία) Help!!
HQ Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 to kanei mono se esena i kai stous allous tou grafeiou? ksereis auto ego to patheno mono otan katevazo pragmata kai den dini bandwith gia loipes selides.ftoxi i skepsi alla kapos na ksekinisoume.....
Peavy Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 Καλό θα ήταν να άνοιγες ενα παράθυρο dos και να έκανες ενα ping -t σε κάποια σελίδα ή dns για να δεις αν χάνεις την επαφή με το ιντερνετ καθόλη την ώρα που προσπαθείς να κάνεις browsing.Μπορεί να είναι πρόβλημα της γραμμής και να ανεβοκατεβαίνει.
yannis27gr Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 Το έκανα Peavy, ιντερνετ έχω, κάποιες συγκεκριμένες σελίδες αρνείται κατηγορηματικά να ανοίξει! @ΗQ Το κάνει σε όλους στο γραφείο (το ανέφερα στο αρχικό μήνυμα). Πες τε μου αν η σελίδα που ανέφερα στο αρχικό μήνυμα (όπως και αυτή: http://www.segobit.com ) ανοίγει κανονικά σε σας. Τουλάχιστον να βεβαιωθώ ότι δε φταίνε οι ίδιες οι σελίδες!
mentzik Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 Αν χρειαζεται να πατήσεις δύο φορές στον browser σου για να δεις μια σελίδα είναι επειδ΄η δε έχεις βάλει στα tcp settings σου τους default DNS servers τις forthnet.
kgian Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 Υπάρχουν μερικά σκριπτάκια ή ιοί που αλλάζουν τους DNS servers στις ρυθμίσεις των windows και ενώ νομίζεις πως όλα είναι καλά οι μισές σελίδες δεν ανοίγουν. Διπλοτσέκαρε τους και ίσως να φτιάξεις το πρόβλημά σου. Εγώ πάντως το έχω πάθει...
yannis27gr Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 Να'σαι καλά mentzik, αυτό έφταιγε, είχα ξεχάσει τα DNS της Οτενέτ!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.