Προς το περιεχόμενο

Χιουμοριστικές εκπομπές στο ραδιόφωνο?

_BASSstarlet_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Imagine FM 89.7

Αντώνης Κανάκης, Γιάννης Σερβετάς, Χρήστος Κιούσης

Καθημερινά 15:00-17:00 (μέχρι 17:30 το τραβάνε αρκετές φορές).

Για όσους είναι εκτός Θεσσαλονίκης μπορείτε να ακούσετε από το Imagine FM 89.7

Να προσθέσω και στις 10-13 Γιάννης Σερβετάς - Βασίλης Δέλλιος. Επίσης πάρα πολύ γέλιο...

αν και στο ραδιοφωνο προτιμω να ακουω μουσικη κι οχι λογια, αυτες οι δυο εκπομπες ειναι ολα τα λεφτα!!! τρελο γελιο!!! εχω ακουσει τα απειρα απο αυτους, αλλα, ζωη να χουν, ειναι αστειρευτοι!!! :-):-)

το πρωι ο σερβετας δινει μονος ρεσιταλ, αν κι ο Δελιος εχει πολυ πλακα, τι καζουρα τρωει... αλλα το απογευμα που ειναι ο κανακης και το.. μπαλετο του:lol::lol::lol:, αποκτα αλλο νοημα το ραδιοφωνο!!!! οποιος τους ακουγε την εποχη των χριστουγεννων με τα τουρκικα καλαντα, θα ειχε ξεραθει...:lol::lol:

αα!! και αν το πετυχω καμια μερα ακουω και τον κωστοπουλο στο νιτρο, 12-2 οταν το θυμαται... εχει γελιο, μιλαει σαν να ειναι στο καναπε του και κανοντας ας μην πω τι... ο ηχοληπτης φάνης ειναι ολα τα λεφτα!!

Δημοσ.

να ακουσεις τις παλιες δεν ξερω, να ακουσεις αυτες που θα κανουν απο εδω και μπρος, μεσω του σαιτ τους οταν κανουν καθημερινα εκπομπη, που το γραφουν τα παιδια παραπανω ή μεσα απο το live24 αν δεν λειτουργει το σαιτ...

παντως ειχα ακουσει οτι σκεφτονται να κανουν μια εκπομπη που θα παιζουν μονο παλιες φαρσες, γιατι τους το ζηταει πολυς κοσμος και τους εχουν προτεινει ακομα και σε σιντι να τις βγαλουν! λενε πως το σκεφτονται σοβαρα, οποτε μπορει και να γινει!!!!:-D:-D

Δημοσ.
Υπάρχει κανένας τρόπος να ακούσουμε τις φάρσες που έκαναν στον Imagine οι Κανάκης-Σερβετάς?

Κάνα λινκ?

Κάποιοι ακροατές έχουν κάνει group στο facebook.com και έχουν ανεβάσει μερικές νομίζω. Αν μπορέσει να τις ακούσει κάποιος που είναι γραμμένος ας τις κατεβάσει και ας τις ανεβάσει κάπου αλλού και για μας. Εγώ που δεν έχω κάνει εγγραφή δεν μπορώ να δω όλα τα αποτελέσματα της αναζήτησης και δεν μπορώ να το βρω.

Δημοσ.

Με πρόλαβες! Κυκλοφορεί και ακόμη ένα με τις φάρσες της χθεσινής εκπομπής (τίποτα ιδιαίτερο). Κρίμα τα παιδιά που τα ηχογράφησαν έχουν χάσει κάποιες απίστευτες παλαιότερες (βλέπε αγιογράφος, θερμουδραυλικός και βανάκια)...

Δημοσ.
Με πρόλαβες! Κυκλοφορεί και ακόμη ένα με τις φάρσες της χθεσινής εκπομπής (τίποτα ιδιαίτερο). Κρίμα τα παιδιά που τα ηχογράφησαν έχουν χάσει κάποιες απίστευτες παλαιότερες (βλέπε αγιογράφος, θερμουδραυλικός και βανάκια)...

Ορίστε:

http://rapidshare.com/files/93745752/Kanakis-Servetas_3__By_akyro.net_.zip

by άκυρο.net (όπως και τα προηγούμενα 2 σετ)

Να 'ναι καλά τα παιδιά! :-)

• 1 μήνα μετά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...