Προς το περιεχόμενο

o filos mou trellathike

kosko42

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

egw stin thesi tou tha eperna 3 pcakia apo 2300euro to kathena kai tha fonaza ta filarakia mou kathe mera gia lanparties!!!ti na to kanw to pc twn 7000 euro pou kserw oti se ena xrono tha thoreitai palios???? sto katw kato me 2000 agorazeis thiriaki kai an afto tha fanei palio px se 12mines tote twn 7000 tha theoreitai se 16 mines...!

me 2300euro ana mixanima rixneis ta antera sou panw...(a64x2,1gb,74raptor+300gbsata2,kalo kouti kai psu,7800,kali mobo, 19tft, dvdrw...)kai sto katw katw opws kai na to kanoume tha exeis 3 pc pou sto ena tha mporeis na kaneis rendering, sto allo music kai downloading taftoxrona, kai sto allo na paizeis to agapimeno sou game...!! pragma pou me ena pc den ginetai akoma kai 200000 euro na dwseis...:)

• Απαντ. 82
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

hahha o filos mou trela8hke kalo kai ayto!loipon exw th lysh gia to "problhma"tou filou sou !

as arxisoume me thn o8onh.

http://www.multirama.gr/Multirama/product.aspx?a_id=111&cc_id=TFT1821&cp_id=54842

synexizontas,ama 8elei na exei 99999 fps sto FEAR kai na na trexei sto backround kai 3D mark kai taytoxrona jenna jameson apo ISO file ,tote ayto einai to systhma pou 8a xreiastei :

http://www.pcper.com/article.php?aid=195

gia osous bariountai na to anoiksoun apla para8etw to ekshs :

" Consider the standard Dell SLI system costs around $3-4,000 you can expect this custom designed PC to cost at least double that. So start saving those pennies! But hey, if you have to get the best..."

*ps : 8a XRWSTAEI KIOLAS !!

kalo boli!

Δημοσ.

Re paidia eleos... protinete tft monitor me 1000euro kai Viewsonic??? Eipe na kanei to komati tou kai na paizei oxi na ta petaksei....

Epishs ena susthma me 2 dual core epeksergastes tha paizei sigoura oti thes se 2 xronia! Kai opoios diafwnei den exei dei to run time tou P4. Einai sthn agwra parapanw apo 2 xronia kai mporeis na paizeis oti thes...Sigoura oxi opws thn prwth mera alla tin paleueis polu kala. (den milaw mono gia intel gia na mh pareksigithw)

Δημοσ.

Ρε παιδια εδω έδωσε συμφοιτητης μου 10000αρικα για εναν Dell και μια βδομαδα πιο πριν είχε παρει για το σπιτι ενα 24αρι switch της cisco systems προσ 700 ευρα τι να λεμε. Αν τα εχει καλα κανει και τα ξοδευει,μαζι του θα τα παρει????

Δημοσ.

Καλά, προσωπικά το θεωρώ τη μεγαλύτερη μαλακία που μπορείς να κάνεις να πας να δώσεις ένα κάρο λεφτά για υπολογιστή (ειδικά αν είναι για το κέφι σου).Είμαι καμμένος με τα παιχνίδια και με τα πισιά, μ' αυτά κοιμάμαι και ξυπνάω, μα δε θα έδινα για ένα σύστημα ποτέ ούτε τα μισά λεφτά από αυτά που λέτε.Πολύ απλά γιατί η όλη διαδικασία είναι ατέρμονη.Δίνεις ένα χ ποσό και μετά από ένα χρόνο αυτό έχει φτάσει στην καλύτερη των περιπτώσεων να είναι χ/2.Η εξέλιξη είναι τόσο ραγδαία που προσωπικά με κάνει να το θεωρώ ανόητο να δίνω ένα κάρο λεφτά γνωρίζοντας εκ των προτέρων ότι αυτό που θα πάρω θα χάσει την αξία του σε μεγάλο βαθμό μέχρι ν ανοιγοκλείσω τα μάτια!

Προσωπικά είμαι της άποψης πως πρέπει να δίνεις όσα χρειάζεται για να κάνεις το κέφι σου χωρίς προβλήματα.Θα μου πεις δεν έχουν όλοι τις ίδιες απαιτήσεις.Εν μέρει συμφωνώ.Αλλά από τη στιγμή που με ένα λογικό ποσό μπορείς να παίζεις οποιοδήποτε πάιχνίδι σε οποιαδήποτε ανάλυση με όλα τα φίλτρα τέρμα, δεν ξέρω, αλλά το βρίσκω ανόητο να πας και να σε γδάρουνε.Δε χωράει θέμα απαίτησης εκεί.Δηλαδή ένα σύστημα με 2-2,5 χιλιάδες ευρώ, που όσο και να πεις είναι πιο λογικό, δεν αρκεί ακόμα και για τον πιο απαιτητικό παιχνιδά;Δε θα το 'λεγα...

Τέλοσπάντων, λόγος δε μου πέφτει, κουμάντο στην τσέπη του καθενός δε μπορώ να κάνω, ο καθένας έχει τα ναρκωτικά του, όπως είπατε και σεις, απλά νομίζω πως υπάρχουν και πιο έξυπνες λύσεις ακόμα κι αν έχεις κανα μηχανάκι και κόβει λεφτά.Πάρε 3 των δυο χιλιάδων έστω, μια χαρά κτηνάκια θα είναι και τα ρέστα πάρτα τσίχλες.

Υποθέτοντας τώρα ότι όλα αυτά ευσταθούν, εγώ θα πρότεινα δύο 7800gtx των 512mb, 2 gb μνήμης τουλάχιστον, με χαμηλούς χρόνους απόκρισης, amd fx-57 ή τον πιο δυνατό διπύρηνο και μια οθόνη που θα το λέει η καρδιά της.Από μοντέλα οθονών δεν το κατέχω πάντως.

Θα μου πεις kosko42, τώρα μεγάλε μας έσωσες.Ε, να μην πω και 'γω την ομορφιά μου;Τουλάχιστον αν είναι να δώσει τόσα λεφτά να πάρει κάτι καλό.Σίγουρα δε θα είναι μάπα, αλλά νομίζω ότι το πιο ακριβό στους υπολογιστές δεν είναι πάντα το πιο καλό.Γι' αυτό μην ψάχνει για τα πιο ακριβά υποσυστήματα και μόνο.

Και τέλος, πες του φίλου σου, αν μετά από κανα χρόνο θέλει από περιέργεια να δει πόσο πιάνει το συστημά του σε αξία ή επιδόσεις, ας περάσει καμιά βόλτα από καναν καλό καρδιολόγο πρώτα.Νέο παιδί μεν, αλλά μην τρέχουμε κιόλας!Εκτός αν δεν του καίγεται καρφίον και πάει μετά από ένα χρόνο να σκάσει άλλα τόσα αβασάνιστα για να πάρει άλλο ένα κορυφαίο μηχάνημα!:mrgreen:

Κλείνοντας, θα έλεγα να το ξανασκεφτεί το παιδί.Να δώσει έστω 3,5 χιλιάρικα και μετά από ένα διάστημα, άλλα τόσα για ένα νέο.Και με τα 3,5 χιλιάρικα πιστεύω δε θα βρει κάτι που δε θα μπορεί να κάνει.Και θα κάνει ό,τι του καπνίσει για συνολικά μεγαλύτερο διάστημα έτσι.

EDIT: α, και κάτι που ήθελα να ρωτήσω (δηλαδή πιστεύω πως ξέρω την απάντηση, αλλά δικαστές δεν είμαστε εδώ) και το ξέχασα: ο φίλος σου έχει εμπειρία της προκοπής σε τέτοια θέματα ή είναι ξεπεταρούδι;

Δημοσ.

σοβαρολογεί ο φιλος σου θα δώσει 7 000 ευρώ (του μπαμπά μαλλων) γιατι αμα τα δουλευε δε θα τα δινε με καμια κυβέρνηση ρε δε πα να τα δωσει στη unicef ακου εκει 7 000 ευρώ Lock the topic Lock the topic ήμαρτον τι θα ακούσουμε ακόμα...

Δημοσ.
kalispera paidia exo kai ena filaraki pou ziepse pou tha kano anabathmisi se quad aki mou pe pos endiaferete na probei se agora pc windows kai ta sxetik kai diathetei o palabos 7000 euros einai trelos gamer kai ton thelei mono gi auto ti proteinete?

apo etsi na parei ena pc me 800 euro.

Δημοσ.

file Bigi444444 simfono mazi sou kai genika simfono me tous perissoterous apo do mesa stis idees tous na fantasteis akoma kai ego tou xo pei na dosei ante 4 ooo kai ta ipoloipa na mou ta dosei na kano tin anabmithousoula ston diko mou pou ton thelo gia douleia lol,alla exei kollisei o anthropos tin na tou kano ase pou einai kai freskos ston xoro kai mou leei oti thelei oti to kalitero tespa preza omorfi pou leei kai o panousis a zelda ta lefta einai distixos gia sena dika tou douleumena an thes plirofories gia tin douleia tou ipsos xroma mation ktl seile pm na sou steilo kai photo xaxaxa pantos paidia sas euxaristo pou boithatai tin katastasi giati akomi kai ego pou xero perissotera apo ton filo mou se themata pc den tha ta bgaza pera xoris tis simboules sas na ste kala...

Δημοσ.

kosko42, είναι ακόμα πιο ανόητο να είσαι νέος στο χώρο και να δώσεις τόσα λεφτά.Εντάξει υπάρχουν νεοεισερχόμενοι και νεοεισερχόμενοι, αλλά αν το μόνο που ξέρεις να κάνεις είναι να βάζεις ότι βλέπεις στο on και max, δεν το κρίνω και ιδιαίτερα σώφρον να πετάξεις μερικές χιλιάδες ευρώ χωρίς τουλάχιστον να ξέρεις να τις αξιοποιήσεις.

Αν ο φίλος σου δεν το πολυκατέχει, βρες ένα τρόπο να μην κάνει το απονενοημένο! :D

Δημοσ.

Εγώ με αυτή τη συζήτηση ένα κατάλαβα.. Ότι κάποιος γουστάρει τα posts εδώ μέσα που λέει "σοβάρα 7000€??"..

Κι από ότι του προτάθηκε (σοβαρές πλέον προτάσεις) δεν πρόκειται να πάρει τίποτα..

Κι όχι 7, αλλά ούτε 2.5 δεν θα δώσει...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...