Προς το περιεχόμενο

Ένα απλό τηλεφώνιμα...

Melissa_virus

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ένας πιτσιρίκος μου είπε το εξής:

Έχω έναν υπολογιστή 2 χρονών, ο οποίος κάνει το εξής: Ενώ τον έχω κλειστό άμα με πάρει κανείς τηλέφωνο στο σπίτι, τότε ο υπολογιστής ανοίγει από μόνος του! Έχει κανονικά modem για psdn. Υπάρχει καμία ρίθμιση που μπορεί να έχει κάνει χωρίς να το ξέρει έτσι ώστε να ενεργοποιείτε ο υπολογιστής απο το modem όταν παίρνει κάποιος τηλέφωνο στο σπίτι του? Έιναι πολύ κουφό αυτό. Δεν το έχω ξανακούσει.

Δημοσ.

He he To idio eixa pathei kai egw palia..

Apla exei energopoihmeno kapoio setting sto bios kai otan pernei sima apo com port ( modem diladi ) tote anoigei .. Ama psaksei sto bios tha to brei..

Einai kati san to wake on lan... H aplws mporei otan lipei na bgazei to kalodio tou tilefonou apo to modem. Pantos apo tin allh einai polly praktiko.. otan einai na paei spiti tha kanei mia anapantiti sto spiti kai to pc tou tha ton perimenei anoixto! :P

Δημοσ.

Hecstatic και εγώ αυτό είχα σκεφτεί (αν και τώρα το pc δεν κλείνει πλέον). Πρίν που δεν είχα dsl θα ήταν ότι πρέπει. Με μια αναπάντητη θα το έβρισκα έτοιμο. χεχεχε

Ευχαριστώ για την βοήθεια. Θα του το πω. Αν και δεν νομίζω να βγάλει άκρη με το Bios. Τον φοβάμαι μην πάει και πειρά3ει τίποτα άλλο και τα ρίχνει σε μένα μετα. θα του τα πω πολύ αναλυτικά. Αλλά και πάλι απορώ πως ενεργοποιήθηκε το setting αυτό. Γιατί αυτός δεν κατέχει.

Ευχαριστώ και πάλι.

Δημοσ.

Φαντάσου να έχεις τσακωθεί με το πρόσωπο και να σε έχει πεθάνει στα τηλέφωνα!!! :lol:

Όπως έλεγε και η Ελίνα Κωνσταντοπούλου κάποτε...

Όταν το τηλέφωνο χτυπήσει...blink.gif

...στο πρώτο χτύπημα σβήνω τα φώτα, δεύτερο χτύπημα είμαι στην πόρτα, στο τρίτο χτύπημα η πόρτα κλείνει, μην επιμένεις, έχω φύγει... doh1.gif

Δημοσ.

και γω εχω ακουσει κατα καιρους για παρομοιες ιστοριες...και αν ο αλλος δεν ξερει, αρχιζει τα πιστευει σε μεταφυσικά (π.χ. οτι η συγχωρεμενη η γιαγιά του θέλει να παίξεi need for speed...) :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...