Προς το περιεχόμενο

Έλειψη slots σε βύρωνα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγόρασα κ εγω το πακέτο adsl in a box της forthnet με το wireless router της cisco από το mediamarkt (3+3 μήνες, 189 ευρώ) στις 1/12/2005. Στο κατάστημα εκπρόσωπος της forthnet με ενημέρωσε οτι η διαδικασία ενεργοποιήσης θα διαρκούσε το πολύ 10 εργάσιμες ημέρες. Περιμένωντας να ενεργοποιηθεί η αναβάθμιση της PSTN γραμμής μου σε ADSL, πήρα το 134 κ εκεί με ενημέρωσαν οτι δεν υπάρχουν διαθεσιμα slots στην περιοχη μου (Καισαριανή-Βύρωνας) και οτι δεν γνωρίζουν πότε θα ελευθερωθούν. Το site τους βέβαια δείχνει οτι υπάρχει διαθεσιμότητα για το τηλέφωνο μου κ εγω σαν χαζός έδωσα τα ωραία μου λεφτουδάκια για ένα προπληρωμένο πακέτο, χωρίς κανείς να γνωρίζει εάν κ πότε θα έχω τελικά πρόσβαση. Αυτό δεν είναι απάτη; Δεν έπρεπε κάπως να προειδοποιούν τον κόσμο; Τι είναι αυτό που καθορίζει τον αριθμο των slots? Επίσης μου είπαν οτι για isdn υπάρχουν 62 slots, παλιά είχα isdn αλλά την έκοψα γιατί δεν πρόσφερε τίποτα κ ξαναγύρισα σε PSTN, μήπως με τιμωρούν για αυτό? Ως πότε θα μας κοροϊδεύουν κ θα μας παίρνουν τα λεφτά για να προσφέρουν(?) τόσο χαμηλής ποιότητας υπηρεσίες. Μ'αρέσει που γκάλοπ έδειξε οτι το 90% είναι ικανοποιημένοι με τον (π)ΟΤΕ. Αν είναι δυνατόν...

• Moderators
Δημοσ.

ωχ, θα πρέπει να τους πω να μου ΓΡΑΨΟΥΝ ότι είναι διαθέσιμα, πριν πάρω adsl, ευχαριστώ για την πληροφορία!

Δημοσ.
sinithos bazoun port sxetika grigora stin athina. to kako einai oti epeses se kaki epoxi opou polis kosmos tha balei adsl (kai exei balei idi) + oti stis giortes den doulevoun oi otetzides sto full :(

Οι οτετζίδες ποτέ δε δουλεύουν στο full! :) Στις γιορτές καλά εκεί πρέπει να οπλιστείς με υπομονή, πάντως κι εγώ παρά ταύτα έχω ακούσει ότι δεν αργούν να βάλουν extra πόρτες (σαρδέλες όλοι, χίλοι καλοί χωράνε).

Φίλε kostis δεν ξέρω αν οι διαθέσιμες θύρες έχουν να κάνουν με τη σαρδελοποίηση των dslams πάντως άν είναι ένδειξη ότι είναι full από πλευράς bandwidth τότε δε χάνεις και πολλά, μάλλον γλιτώνεις τον εκνευρισμό από τη διάψευση των προσδοκιών σου για το "πολύ γρήγορο internet!" (κάτι έπρεπε να πω κι εγώ για να σου απαλύνω έτσι την απογοήτευση, που βέβαια δεν είναι και ψέμα). Δεν κατάλαβα ποιος σε παραπληροφόρησε για τη διαθεσιμότητα dsl όμως, ο ΟΤΕ ή η Forthnet. Αν το έκανε η τελευταία ενδεχομένως να μπορείς να διεκδικήσεις τα χρήματά σου.

Δημοσ.

πηρα και εγω σημερα στο 134, και δυστυχως μου το επιβεβαιωσε :(

μονο isdn. ελπιζω μετα τις γιορτες να υπαρχει διαθεσιμοτητα. (α ρε βυρωναρα...)

Δημοσ.

Κάτι μου είπε ενας φίλος μου οτι πρέπει να βάλουν νέες καρτέλες και οτι αυτο γίνεται περίπου μια φορά το μήνα. Φίλε(η) getty ας είχα τη γραμμή και δε θα με πείραζε να έχανα μερικά kbits, αλλά ούτε αυτό δεν μπορούν να προσφέρουν. Εδώ δεν μπορούν καν να σου πουν μια ημερομηνία, Έπρεπε όταν πήρα το προπληρωμένο πακέτο και με ρώταγαν 'πότε θα μας πληρώσεις?' να τους απαντήσω 'Δεν ξέρω, μπορεί αύριο, μπορεί σε κάνα μήνα, μπορεί κ το πάσχα'. :grin: Τι να πει κανείς, έλεγα κ εγώ οτι θα προλάβω να εχω dsl μέσα στο 2005... αλλά μάλον με βλέπω για 2006... Δε θα μπορέσω ποτέ να ξεφύγω απ'τον (π)ΟΤΕ απ'οτι φαίνεται... :(

post-4462-129062927183_thumb.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...