Προς το περιεχόμενο

Ερώτηση για το Ghost (NORTON) ????

SpY

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Paidia pws mporoume na kanoume 2image tou sklirou mas diskou? An diladi kapoios exei ston c:\ pano apo 650 kai thelei na kanei 2cd pws ginete????<P><BR> -= SpY =-

Δημοσ.

Dystyxws ayto den ginetai...Den mporeis na "spaseis" to .GHO arxeio pou dhmiourgei to ghost. An exeis megalo disko kai den exeis provlima xwrou asto mesa...Etsi exw kanei kai egw. A3izei ton kopo na exeis ena image....se glitwnei apo polla.... smile.gif

Δημοσ.

Ma to Norton Ghost 6.5 nomizo pou einai h teleutaia ekdosh uposthrizei na to spas se osa kommatia 8eleis kai malista na to exeis etoimo na to peraseis se CDaki kai na kaneis to backup apo to idio to CDaki..An xwristei se 2CD, otan kaneis restore kai valeis to 1o cdaki, meta apo ligo sou zhtaei na valeis to 2o! So easy!

Δημοσ.

Δεν ξερω για το Ghost<BR>Αν εχεις Easy CD Creator >4 με το Take Two κανεις Image on Fly ( για το νεο version EaCDC 5 και σε απλο CD-R )χωρις να βαλεις αλλο προγραμμα. Σου λεει ποσα CD θα βγουνε και με μια διαδικασια παρα πολυ απλη, διλαδι με περιπου 3-4 κλικ κανεις Image.

Δημοσ.

Ναι αλλά το Easy Cd creator θα σου γράψει ΟΛΑ τα αρχεία;;;; Γιατί από όσο ξέρω το Norton Ghost στην ουσία αυτό κάνει, δηλαδή να αντιγράφει και τα αρχεία που τα άλλα προγράμματα δεν μπορούν να δουν ή να αντιγράψουν!!!!

Δημοσ.

Βρε μάγκες το πείρα και εγώ το Norton ghost αλλά πως δουλεύει;;;; <BR>Το έκανα εγκατάσταση και μετά πάτησα το replicator. Και έκανα ότι έλεγε. Αυτό που ήθελα να κάνει ήταν να μου δημιουργήσει (κλασικά ) ένα αντίγραφο του δίσκου μου αλλά τελικά δεν ξέρω τι έκανα!!!!<BR>

Δημοσ.

<BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Arial">quote:</font><HR>Originally posted by abeness:<BR><B>Ναι αλλά το Easy Cd creator θα σου γράψει ΟΛΑ τα αρχεία;;;; Γιατί από όσο ξέρω το Norton Ghost στην ουσία αυτό κάνει, δηλαδή να αντιγράφει και τα αρχεία που τα άλλα προγράμματα δεν μπορούν να δουν ή να αντιγράψουν!!!!</B><HR></BLOCKQUOTE><P>Βασικα κανει Clone του HD σε CD, αρα μιλαμε για ΟΛΑ τα αρχεια. Πως δουλεβει.<BR>1.Βαζεις να σου κανει "Clone" to C: <BR>2.Γραφει το CD<BR>3.Κανεις μια δισκετα Boot ( απο το προγραμμα )<P>Οταν θελεις να επαναφερεις <BR>1. Βαζεις την δισκετα<BR>2 Βαζεις το CD "clone"<BR>3 Το προγραμμα <B>σβυνει ολλο το C:</B> και σου φερνει το PC <B>ακριβος οπος ηταν την ωρα του Clone</B>.<P>

Δημοσ.

Apo oso gnwrizw i teleutaia ekdosi tou GHost ipostirizei na spas to arxeio pou kanei. Mporeis episis na epile3eis na kanei kai tautoxrona simpiesi twn dedomenwn. <BR>Otan to eixa kanei ta 1.1 GB me ipsili simpiesi ta ekane peripou 670 MB !!! Fysika to mege8os tis simpiesis e3artate apo to ti exeis sto disko sou. <BR>Auto pou eida kai mou arese para poli einai oti mporeis na kaneis ghost kai meso diktiou !!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...