andrip Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 Καλησπέρα παιδιά, έχω forthnet 512 την οποία έχω ανανεώση μετά απο adsl in a box που είχα οπότε και χρησιμοποιώ το modem που είχε μέσα. Αν πάρω άλλο modem θα δω διαφορές στην ταχύτητα; Εχετε να προτείνετε κάποιο;
gerokost Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 Ταχύτητα, εννοείς κατεβάζοντας απο p2p's ? Γιατί μερικά modems τα "παίζουν" όταν ανοίγουν πολλά connections. Άν εννοείς ταχύτητα στο browsing ,δέν νομίζω να δείς και τόση διαφορά. Ποιό μόντεμ έχεις τώρα?
andrip Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 εννοώ ταχύτητα σε p2p, παιχνίδιa. Το alcatel που δίνεται στο adsl in a box. Απλα ρωτάω κι όλας επειδή δινόταν αυτό το modem για 384 αν κάνει και για 512
spirosta Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 1)Έκανες την ερώτηση σου σε λάθος μέρος. Υπάρχει ξεχωριστή κατηγορία για τα modem. 2)Κάνουν για όλες τις ταχύτητες. 3)USB είναι? Πάντως καλύτερα να πάρεις ένα router και θα δεις διαφορές στα πάντα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.