Προς το περιεχόμενο

MS wireless optical desktop 2.0 problem

Diablo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετω ολους τους φιλους του insomnia.

Εχω παρει το συγκεκριμενο προιον απο το eshop.

Aντιμετωπιζω το εξης προβλημα:εκει που δουλευει μια χαρα ο receiver αρχιζει και αναβοσβηνει με αποτελεσμα να χανεται συνεχεια το σημα και το ποντικι να δουλευει με διακοπες οπως επισης και το πληκτρολογιο.

Οι ενεργιες που εχουν γινει:αλλαγη μπαταριας,αναβαθμιση bios και καινουργιοι drivers.Δεν εχω δει καμια βελτιωση.

Το συστημα μου:

CPU:A64 3200+

M\B:MSI k8n diamond

RAM:2*512DDR

VGA:MSI 6600GT

Επισης εχω 3 σκληρους

Ρωταω αν ειχε καποιος αλλος το ιδιο προβλημα και αν λυθηκε πως?

Να πω οτι ο receiver σθνδεεται μονο με usb.

Καθε βοηθεια δεκτη.Ευχαριστω εκ των προτερων!!!

Δημοσ.

Λοιπόν, έχω motherboard με nforce4 ultra και athlon64 939 και έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με το ανωτέρω wireless desktop... Σαν συμπέρασμα έχω καταλήξει στο εξής, ότι φταίει το motherboard (μάλλον το chipset) και η λειτουργία του USB του. Το ίδιο wireless desktop το χρησιμοποιώ τώρα σε ένα μηχάνημα με intel 865 chipset και pentium 4 3.0GHz και δουλεύει άψογα...

Mάλλον το πρόβλημα δε λύνεται, εκτός κι κάποιος άλλος insomniac έχει πιθανή λύση...

Δημοσ.

Οπως ειπα και στο αρχικο μηνυμα ο receiver εχει μονο usb βυσμα.

Ειχα βαλει ανταπτορακι για Ps2 και δουλευε μονο το ποντικι.Αλλα δουλευε αψογα.

Εχω δοκιμασει τα παντα αλλα τιποτα.Σε αλλο PC κανει επισης τα ιδια αλλα οχι οπως στο δικο μου.Στο δικο τρελαινεται πραγματικα.

Δημοσ.

Το ίδιο πρόβλημα συνάντησα και εγώ σε ένα PC που έστησα και η διάγνωση ήταν ότι είναι τουλάχιστον ελλατωματικό. Δούλευε αν το έβγαζα από το usb και το ξανάβαζα αλλά μετά από reboot πάλι τα ίδια. Το επέστρεψα στο πλαίσιο όπου το δοκίμασαν, τους παρουσίασε το ίδιο πρόβλημα και μου το αλλάξανε. Επέλεξα να πάρω κάποιο άλλο μοντέλο. Φαίνεται ότι έχουμε πέσει σε ελλατωματική παρτίδα.

Δημοσ.

Εγω μολις πηρα αλλον receiver απο ενα φιλο και μολις παω σπιτι θα το δοκιμασω.Το περιεργο ειναι οτι ο δικος μου receiver δουλευει μια χαρα στο pc του φιλου μου αλλα με χειροτερο σημα και εμβελεια.Αν ο δικος του δουλεψει μια χαρα σε μενα τοτε υπαρχει

τρελο μπερδεμα.Εχει ακουσει οτι υπαρχουν ασυμβατοτητες με το nforce4.

Θα σας πω το συντομοτερο.

Δημοσ.

Φίλε μου μην το ψάχνεις πολύ. Το πρόβλημα αφορά την πλειοψηφία των usb μονο, wireless microsoft. Σε προσωπική επικοινωνία που είχα με αρχιτεχνικό της ΟΚΤΑΒΙΤ παραδέχτηκε ότι του έχουν κάνει πολλοί το ίδιο παράπονο και μάλιστα οι πιο πολλοί πατάνε ένα πλήκτρο και γράφονται 40!!! Μου είπε ότι περιμένει απάντηση από Microsoft Hellas για το τι θα γίνει...

Δημοσ.

Συμβαινει και αυτο που λες φιλε μου.

Τωρα τεσταρω τον αλλο receiver και δουλευει κανονικοτατα!!!!!

Το θεμα ειναι οτι και ο δικος μου receiver στον φιλο μου δουλευει μια χαρα!!!!

Οποτε εγω με τι δικαιολογια θα το επιστρεψω?

Παρατηρησα επισης διαφορα στους receivers.

Ο δικος μου ειναι 2.1Α ενω του φιλου μου ειναι 2.0Α.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...