Προς το περιεχόμενο

Απίστευτο, τρελες ταχυτητες download!!!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει αυτό??? Έχω dsl otenet 384kbps και συνήθως κατεβάζω με 20kb/s...

Ενώ κατέβαζα κάποια αρχεία από το dc++ η σύνδεση τρελάθηκε! Για το δεύτερο αρχείο στη λίστα αν κανετε τα μαθηματικά θα δείτε οτι κατέβηκε σε 11sec!

Να σημειώσω μόνο οτι το παληκάρι από το οποίο κατέβαζα είχε Τ1 αλλά και πάλι δεν καταλαβαίνω...

post-19548-129062927174_thumb.jpg

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Dystyxws den einai h syndesh sou pou trelathike, alla to palikari kanei share fake arxeia gia na deixnei pws exei polla gb. Gia trexe ta na deis an trexoun!!! Kalo einai na dhlwseis ston administrator tou HUB ton user auton gia fake arxeia etsi wste na parei ta metra tou kai na mhn se koroideuei!

Δημοσ.

Spanio na dw panw autes tis taxuthtes me 384. Logika einai konta sto apoluto max(?).

(HOL 384 over pstn, xwris router, to cap einai meta apo wres downloading kai oxi proswrino spike, otan 3ekinas to download.)

azumax6jt.jpg

Δημοσ.

Kai egw kapoies fores me tin 56k katevazw me 20 kb/s alla gia merika defterolepta mono. meta pali back to reality 4 kb/s ... :D mia fora katevasa ena olokliro arxeio me kamia 9-10 KB/s... Pos eksigitai afto ? Milaw panta gia download mesw toy browser moy (Opera).

Δημοσ.

Πω! Πω! Τώρα με κάνατε κομμάτια! Τι τρελές ταχύτητες είναι αυτές μου λέτε; Εγώ εδώ και 10 μέρες κατεβάζω με 20ΚΒ την ώρα με 384 σύνδεση... :(

Δημοσ.
fake i incomplete arxeia.... :(

An anaferesai sto diko mou cap, den htan fake.

2 avi files se tautoxrono download eixa otan ekana to cap.

Ta connections htan apo usa, ca, au (kanena apo eu kai eidika gr)

Giati exei shmasia ektos twn allwn, kai apo pou kai poious, ferneis.

An fernw apo gr... asta brasta...

Δημοσ.

Το αρχείο δεν είναι απαραίτητο να είναι fake.

Αν το πακέτο του αρχείου που μεταφέρεται μπορεί να συμπιεστεί αρκετά πριν την αποστολή τότε το transfer rate είναι λογικό να είναι αρκετά μεγάλο. Αυτό συνήθως συμβαίνει σε αρχεία text και γενικά σε αρχεία που συμπιέζονται αρκετά.

Αν παρατηρήσετε θα δείτε πως τα περισσότερα αρχεία είναι μικρά σε μέγεθος που σημαίνει οτι συμπιέζονται αρκετά με αποτέλεσμα με ενα πακέτο αποστολής να αποστελεται ολο το αρχείο και οχι με 3 ή 4 που πιθανόν θα ήθελε.

• Moderators
Δημοσ.

ναι, κι εγώ με pstn κατάφερα και κατέβασα σε α σαββ/κο το 3dmark05 (13ώρες!) και το nero 7 (5ώρες!)

ΛΟΛ!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...