Προς το περιεχόμενο

ADSL πακέτα και modems

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να βάλω ένα πακέτο από αυτά με τις προσφορές με τους δωρεάν μηνές.Την σύνδεση θα την μοιραστώ με αυτόν που μένει στον από κάτω όροφο.Προφανώς θα χρειαστώ ένα modem/router.

1)Ειμαι μεταξυ forthnet,vivodi kai sparknet.22-26E/μηνα.Θέλω καλά pings gia gaming.Τι προτείνετε?

2)Με τα usb modems που δινονται απο τους παραπανω,θα κανω την δουλεια μου.

3)Με την ληξη της χρονικης διαρκειας του πακετου κι εφοσον δεν θεώ να συνεχισω να εχω DSL,θα πρεπει να κανω διακοπή της γραμμης?Αν ναι,κοστιζει???

Ευχαριστώ προκαταβολικά!

Δημοσ.

1) FORTHnet = eggihsi!!

2) Kai nai kai oxi, tha exei internet mono oso esu tha exeis to pc sou anoixto, afou apo to modem tha erxete to internet sto pc sou k esu apo to pc sou meso kartas diktiou tha tou mirazeis to internet. Me ena router einai polu pio apli i diadikasia!

3)Oxi, an k pistepse me den tha kaneis pote diakopi, an valeis adsl den tha thes pote sti zwh sou na giriseis se pstn ;)

Δημοσ.
Θέλω να βάλω ένα πακέτο από αυτά με τις προσφορές με τους δωρεάν μηνές.

1)Ειμαι μεταξυ forthnet' date='vivodi kai sparknet.

2)Με τα usb modems που δινονται απο τους παραπανω,θα κανω την δουλεια μου.

3)Με την ληξη της χρονικης διαρκειας του πακετου κι εφοσον δεν θεώ να συνεχισω να εχω DSL,θα πρεπει να κανω διακοπή της γραμμης?[/quote']

1. Ολες καλες ειναι. κοιτα την τιμή και τι μονεμ δινουν.. Μονο οτενετ και τελλάς μη βαλεις. για αλλους λόγους: ειναι αισχροί.

2. καλυτερα παρε μοντεμ με minimoum 2 ethernet portes, οχι usb. αλλιως θα πρεπει να εχεις ανοιχτο το pc σου για να μπαινει ο άλλος.

3. αν σταματησεις να πληρωνεις (το πακετο μιλαμε παντα) ΔΙοΡΘΩΣΗ: για πακετο λεμε, αρα δεν θα σταματήσεις. οτι δωσεις για τους 2-3 μηνες. Εννοω αν δεν ζητησεις ανανέωση, και δεν εχεις δωσει καμια πιστωτική ή συμφωνια για αόριστου διάρκειας

θα στην κοψουν. η γραμμή ανηκει στον ISP, και για να ξανασυνδεθεις πρεπει ή να παρεις ξανα πακετο ή να κανεις αίτηση στον οτε για γραμμή.

προσεχε με την οτενετ που την αοριστου ισως να τη βάζει στο λογαριασμο οτε. εκει θελει ειδοποιηση απο πολυ πριν για το κοψιμο

4. το σπουδαιότερο για μοιρασια μεταξύ 2 σπιτιών δεν σε βλεπω να το σκέφτεσαι. Αν ενας απο τους δυο κατεβάζει 24/7 p2p θα τη γονατιζει τη συνδεση, και ο άλλος ειναι απλά σε surf, mail, chat, skype.. θα πλακωθείτε.

αν κατεβαζετε και οι 2, απλα θα σέρνεστε μαζί επι ίσοις όροις. :)

θελει μια συνεννόηση (πχ. να κατεβαζεις αβερτα απο 02.00-17.00 που ο άλλος λείπει απο το σπίτι, κατι τέτοιο, και απόγευμα βράδυ, να χαλαρώνετε )

τα netlimiter δεν τα θεωρώ λύση μεταξύ ξένων. Οποιος θέλει το κανει uninstall ή του αλλαζει τα όρια.

Δημοσ.

4. το σπουδαιότερο για μοιρασια μεταξύ 2 σπιτιών δεν σε βλεπω να το σκέφτεσαι. Αν ενας απο τους δυο κατεβάζει 24/7 p2p θα τη γονατιζει τη συνδεση' date=' και ο άλλος ειναι απλά σε surf, mail, chat, skype.. θα πλακωθείτε.

αν κατεβαζετε και οι 2, απλα θα σέρνεστε μαζί επι ίσοις όροις. :)

θελει μια συνεννόηση (πχ. να κατεβαζεις αβερτα απο 02.00-17.00 που ο άλλος λείπει απο το σπίτι, κατι τέτοιο, και απόγευμα βράδυ, να χαλαρώνετε )

τα netlimiter δεν τα θεωρώ λύση μεταξύ ξένων. Οποιος θέλει το κανει uninstall ή του αλλαζει τα όρια.[/quote']

Αν κατεβάζουμε κι οι 2 συγχρονως τo router δεν θα μοιραζει το bandwidth στα δυο?

H Vivo στην ιδια τιμη με τους υπολιπους δινει 512.Εχει καλα pings η vivodi?Aπο ταχυτητες πως παει τελευταια?

Δημοσ.
A και κατι αλλο.Απο την στιγμη που θα αγορασω το πακετο,ποσο περιπου θα παρει για να ερθει το DSL?

η συνδεση τωρα γινεται αρκετά γρηγορα. εμενα περσι εκαναν 1,5-2 μηνες, τωρα ακουω για απο 1 ως 10 μέρες.

αλλα διαβαζω και προσφατα ποστ στο φορουμ, που αγορασαν το πακετο απο καταστημα, τσεκαραν τη σελιδα του πΟτε και ελεγε η περιοχή σας έχει πόρτες, και στο τηλέφωνο τους είπαν "σορρυ δεν εχει πορτες" :)

αναλογα την περιοχή.

Αν κατεβάζουμε κι οι 2 συγχρονως τo router δεν θα μοιραζει το bandwidth στα δυο?

Αν σερφάρετε, messenger, mail, και οι δυο μαζι δεν υπαρχει προβλημα.

Αν κατεβαζετε ακριβως την ιδια ωρα, απο http ή ftp 1-2 αρχεια ο καθενας, επισης καλα θα παει. περιπου ισομερες μοίρασμα. Ανα αρχείο ετσι? οχι ανα χρήστη. πχ, 3 αρχεια, απο τον ιδιο σερβερ, εσυ τα 2, θα παρεις περιπου το 66% του τρανσφερ.

Αν ομως ανοιξεις μονο εσυ torrent, θα τη μπουκώσεις τη γραμμή.

Αυτή την περίπτωση σου λέω. Δεν ξερω τι χρηστης ειναι ο φίλος σου. πολλοί ή δεν ξερουν απο κατεβασμα movies, games, mp3, ή δεν ενδιαφέρονται. και αν δεν μπορει να ανοιξει μια απλη σελίδα με dsl, θα τα πάρει άσχημα :grin:

Εγω ανοιγω πχ. 2 torrent download, 1 upload... απο 20-60 connections το καθε ένα. τέλος!

εκει.... ουτε εγώ, ουτε τα αλλα 2 pc του ρουτερ (η γυναικα μου), μπορουν να κατεβασουν mail και σελίδες σε λογικους χρονους. πάει χειρότερα απο PSTN. Γι αυτο για γενική χρήση , ωρες 18 - 02.00, ή κλεινω τα torrent, ή βαζω οριο up 7-8 / down 5-8 kai 1 μονο torrent. οταν κοιμάμαι ή δουλεύω, κατεβάζω χωρις όρια.

και αν ανοιξετε και οι 2 μαζι τορρεντς χωρις όρια, ΟΚ, οποιος πρόλαβε τον seeder είδε! ετσι τουλαχιστον δεν θα πλακωθείτε. Θα κατεβαζετε, και αν, με 4-10 kb/s ο καθενας, και θα κανετε ποστ στο φορουμ περι "ελεος! με τον τον ποτέ, τα δσλαμ, και τον isp!!!" :grin: :? :-x :-? :-) :razz:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...