osrite Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2005 Γεια σας ειμαι νεος εδω!καλος σας βρηκα μου εδωσαν ενα laptop tosiba εχει win98 μεσα. 475GHz !128 ram, 4,5GB δισκο!και ενα cd-rom,ειπα να βαλω τα win xp αλλα με τετοιο δισκο δεν εχει νοημα!και θελω να ρωτισω αν μπορω να βαλω τα linun!δεν ξερω αν γινεται!αν ξερει καποιος να μου πει να ειναι καλα εκ τον προτερον!και ξερει καποιος αν μπορω να βαλω μεγαλυτερο δισκο και αν ναι ποσσο περιπου κανει ενασ 20GB!γενικα θελω να τον φτιαξω για να κανω δικτυο με τον σταθερο μου με τα linux θα μπορω εχω win xp sto σταθερο!!!καλα χριστουγεννα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doctorkostis Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2005 Ειμαι της αποψης οτι αν δεν εχεις ξαναδουλεψει με linux καλο ειναι να το αφησεις οπως ειναι.Μη μπλεχτεις με drivers κλπ κλπ.Επισης αν δεν ξερεις πως δουλευει το linux δεν ειναι καλο να το μαθεις σε laptop,καλυτερα ενα μικρο partition στο desktop σου.... Δισκο για laptop βρισκεις ευκολα σε διαφορα μαγαζια.Ψαχνεις για δισκο 2.5'.Κατα τη γνωμη μου καλο θα ηταν να του βαλεις και μια μνημουλα ακομα αν βεβαια εχει ελευθερο slot..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
charis_k Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2005 Kapote eixa ta XP se 333MHz kai 64MB ram. Twra pou mou to 8umises ki egw aporw. An katalikseis se auta pantos... kalitera na min baleis sp2!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IKARIWTHS Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 file mou me tetoio cpu fusika kai na baleis win xp(475ghz!!!!!! h mhpws mhz?) pio kala bale win 2000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Feax Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 file mou me tetoio cpu fusika kai na baleis win xp(475ghz!!!!!! h mhpws mhz?)pio kala bale win 2000 Και αν και έτσι δεν αντέχει τότε windown ME Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Diomedes Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 Πρώτα απ' όλα δεν υπάρχει Η/Υ με συχνότητα λειτουργίας 475GHz (τουλάχιστον όχι σ' αυτόν τον πλανήτη ). Τώρα αν θες σώνει και καλά να βάλει linux ξεκίνα με το Ubuntu που είναι και το πιο φιλικό προς τον χρήστη (π.χ. αναλαμβάνει το partition μόνο του). Πιθανότατα όμως να έχεις δυσκολίες να στήσεις δίκτυο (εκτός κι αν είσαι ειδικός σ' αυτά). Καλύτερα βάλε κάποιο σύστημα με το οποίο είσαι πιο οικείος. Τα windows 2000 είναι ίσως η καλύτερη επιλογή (αν και τα windows 98 είναι αρκετά σταθερά). Απέφυγε πάντως τα Windows millenium γιατί είναι για τα μπάζα! Επίσης, μια και η μνήμη είναι αρκετά περιορισμένη, βάλε καλύτερα το Office 2000 (το 2003 είναι αρκετά πιο βαρύ και χωρίς να προσφέρει κάτι ιδιαίτερο). Αν και μια αναβάθμιση στη μνήμη θα είναι χρήσιμη για το μέλλον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotoman Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 vasika einai to linux.ego stin thesi sou tha afina ta 98.pantos 200 einai i kaliteri epilogi meta ta 98. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IKARIWTHS Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 egw tha ebaza enan megalytero sklhro kai kuriws pio grhgoro kathws kai 256 epipleon mnhmh Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deamon Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2005 Πρώτα απ' όλα δεν υπάρχει Η/Υ με συχνότητα λειτουργίας 475GHz (τουλάχιστον όχι σ' αυτόν τον πλανήτη ). Τώρα αν θες σώνει και καλά να βάλει linux ξεκίνα με το Ubuntu που είναι και το πιο φιλικό προς τον χρήστη (π.χ. αναλαμβάνει το partition μόνο του). Πιθανότατα όμως να έχεις δυσκολίες να στήσεις δίκτυο (εκτός κι αν είσαι ειδικός σ' αυτά). Καλύτερα βάλε κάποιο σύστημα με το οποίο είσαι πιο οικείος. Τα windows 2000 είναι ίσως η καλύτερη επιλογή (αν και τα windows 98 είναι αρκετά σταθερά). Απέφυγε πάντως τα Windows millenium γιατί είναι για τα μπάζα! Επίσης' date=' μια και η μνήμη είναι αρκετά περιορισμένη, βάλε καλύτερα το Office 2000 (το 2003 είναι αρκετά πιο βαρύ και χωρίς να προσφέρει κάτι ιδιαίτερο). Αν και μια αναβάθμιση στη μνήμη θα είναι χρήσιμη για το μέλλον.[/quote'] Δηλαδή εγώ που έχω laptop με amd k6II στα 475 MHz είμαι εξωγήινος; Έκτος και αν η Fujitsu Siemens είναι διαστημική εταιρεία! :grin: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nobleman Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2005 Δηλαδή εγώ που έχω laptop με amd k6II στα 475 MHz είμαι εξωγήινος; Έκτος και αν η Fujitsu Siemens είναι διαστημική εταιρεία! :grin: Τα μπέρδεψες λίγο... άλλο τα MHz και άλλο τα GHz... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosko42 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2005 gia mena pantos file mou bale 3.11 an kai tha xeis kapoia problimata me toso exideikeumeno hardware pera apo tin plaka tha simfoniso kai ego gia windows 2000 me mia epipleon mnimi kai to skliro tora oso gia linux to ubuntu einai poli filiko kai psaxe kati kai se suse einai arketa filiko episis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deathlok Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 se paromoio mixanima ego ebala 2000. oxi oti petaei to sistima alla einai stathero kai kaneis tin doulia sou. (me 98 tha einai pio grigoro alla tha trelathis sto format kathe tris kai ligo) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.