power99 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2005 Γνωρίζει κανείς πως μπορώ να συνδέσω ηχεία υπολογιστή 5.1 σε τηλεόραση;
dreaming123 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 Έχεις κάρτα ήχου 5,1 η υποστηρίζει η μητρική σου 5,1. Αν ναι τότε το συνδέεις στην κατάλληλη θύρα. Ξέρω πως είμαι αόριστος αν θέλεις πες τι ακριβώς έχεις?Για να σου πω σε ποια θύρα. Αν έχει οπτική ίνα εκει!!!
power99 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 Οχι δεν καταλαβες. Στην τηλεοραση θελω να τα συνδεσω τα ηχεια.
dreaming123 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 Sorry αλλά είδα τον τίτλο Σύνδεση ηχείων σε H/Y και δεν πρόσεξα την τηλεόραση. Λογικά θα βάλεις το καλώδιο των ηχείων σου στην θύρα των ακουστικών... Για δοκίμασε το...
power99 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 ναι αλλα τα ηχεια επειδη ειναι 5.1 βγαζουν σαν εξοδους τρια καλωδια!
dreaming123 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 Πες μου τι μοντέλο ηχεία έχεις.Λογικά δεν είναι με ενισχυτή έτσι?(δοκίμασε και βλέπεις ποιο κάνει).
qspock Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 Θα χρειαστεις ενα καλωδιο 3.5'' αρσενικο σε 3.5'' αρσενικο (καρφακι στερεοφωνικο κι απο τις 2 πλευρες). Η μια ακρη μπαινει στην υποδοχη των ακουστικων που ελπιζω να εχει η TV σου, και η αλλη στην εισοδο καρφακι FRONT (right και left) του Subwoofer. Ο ηχος που θα παρεις θα ειναι μονο απο τα 2 μπροστινα ηχεια σου + το woofer. Απο κει και περα μπορεις με πατεντα να βγαλεις ηχο κι απο τα 2 πισω, αλλα θα ειναι το ιδιο με τα 2 μπροστα. Δεν εχεις dolby digital 5.1 δηλαδη...
nikoskon Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 1)ta ellhnika kanalia den exoun 5.1 hxo 2)ta hxeia pou exeis synergazontai me kartes hxou gia pc 3)kai na ta sundeseis den 8a exeis hxo 5.1 4)giati 8es na ta sundeseis afoy de prokeitai na exeis pragmatiko polukanalo hxo?
stefanos_79 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 Εγώ έχω συνδεσει επιτραπεζιο dvd,υπολογιστη,τηλεόραση με το Creative DDTS-100 Decoderκαι απο εκει βγαίνουν τα 5.1 ηχεία.Βέβαια δεν έχω ήχο dolby surround όταν βλέπω Ευαγγελατο(δεν έχουν πολυκάναλο ήχο οι τηλεοράσεις) αλλά είναι καλύτερα απο τα ηχεία της τηλεόρασης μιας και δεν είναι και καμιά φοβερή tv.Στις ταινιες όλα jet και δεν αναγκαζομαι να στεκομαι μπροστα στο pc (καθομαι που κάθομαι άπειρες ώρε )για να δω ένα dvd και να παιδεύομαι με powerdvd ή windvd για να πετύχω τις σωστες ρυθμίσεις στον ήχο. Δεν είναι ανάγκη να ανοίγεις καινουρια threads .Αν κάποιος έχει να πει κάτι θα το γράψει και μην ανησυχεις αν "ακούγεσαι".
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.