peppasko Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2005 ti paizei re paidia me auto?pola dinei kai moufa mou fenetai.esi ti lete?
skiabox Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2005 Το δοκιμασα ηδη με πολλους διαφορετικους προορισμους.Δηλαδη απο το pc μου σε αστικο ,σε υπεραστικο και σε ξενη χωρα.Το i-call απλα δεν πεζεται!Σου δινει και 1 ευρω τσαμπα στην αρχη για να το δοκιμασεις!Επισης εχει και αλλα futures τα οποια μπορειτε να δειτε στο official site : http://www.i-call.gr
naftis Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Το δοκιμασα ηδη με πολλους διαφορετικους προορισμους.Δηλαδη απο το pc μου σε αστικο ,σε υπεραστικο και σε ξενη χωρα.Το i-call απλα δεν πεζεται!Σου δινει και 1 ευρω τσαμπα στην αρχη για να το δοκιμασεις!Επισης εχει και αλλα futures τα οποια μπορειτε να δειτε στο official site : [url']www.i-call.gr[/url] μπορείς να μας με τι γραμμή? (pstn,isdn,dsl?) το έχει δοκιμασει κανενας άλλος? Χρονια Πολλα Ναυτης
kolobaki Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Εχω καποιες ερωτησεις: Απο ποιοτητα ηχου πως παει;; Εγω που εχω adsl 384 μπορω να χρησιμοποιησω τα 4 χρονια που δινει δωρεαν κλησεις και να μη πληρωνω χρονοχρεωση παρα μονο το παγιο για το adsl και τα 400 ευρω για να το παρω;;;; Α και κατι ακομα. Απο και απο ποια καταστηματα μπορω να το προμηθευτω;;
Boban Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 An den kano lathos apo kato perna kati gia xreosi epak. An vevaia paei stis times poy thelei o ote (pou tha paei) tha einai pio akrivo apo ote gia astika toulaxiston
ALR Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 An den kano lathos apo kato perna kati gia xreosi epak. An vevaia paei stis times poy thelei o ote (pou tha paei) tha einai pio akrivo apo ote gia astika toulaxiston Χρέωση επάκ έχει μόνο αν το χρησιμοποιείς με pstn,isdn σύνδεση. Από τη στιγμή που χρησιμοποιείς το i-call με adsl σύνδεση , τότε δεν παίζει καμιά χρέωση επάκ, βάζεις όσα χρήματα θέλεις στο λογαριασμό σου και πληρώνεις για κάθε κλήση 1.5 ευρωλεπτό το λεπτό! Απλά ακούστηκαν κάποια προβλήματα σε κάποια αστικά κέντρα(λογικά με πιταρισμένα dslam) στα οποία υπήρχε καθυστέρηση φωνής στις κλήσεις με σύνδεση 384. Δοκιμάζοντας και κάνοντας οπότε. Όσο για τα 4 χρόνια φίλε μου σκέψου λίγο πόσες άλλες προσοφορές ίσως να έρθουν και πόσο θα σε δεσμεύσει κάτι τέτοιο.
naftis Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2006 Στο κουκακι με 384 εχω προβλημα καθυστέρησης... ουσιαστικά δεν μπορώ να τηλεφωνήσω. Αντίθετα στην Πατρα με 64 isdn τα πραγματα είναι καλύτερα. Τι μπορώ να κάνω άραγε? αν γίνει αναβάθμιση σε 512 θα είναι καλύτερα? μπορεί να βοηθησει κανείς παρακαλώ? χαιρετισμούς Naftis.
ALR Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2006 Στο κουκακι με 384 εχω προβλημα καθυστέρησης... ουσιαστικά δεν μπορώ να τηλεφωνήσω. Αντίθετα στην Πατρα με 64 isdn τα πραγματα είναι καλύτερα.Τι μπορώ να κάνω άραγε? αν γίνει αναβάθμιση σε 512 θα είναι καλύτερα? μπορεί να βοηθησει κανείς παρακαλώ? χαιρετισμούς Naftis. Έτσι λένε, ότι στα dslam των 512 δεν γίνεται τόσο πανικός και το voip γίνεται καλύτερο. Μάλιστα λένε ότι απλά με την αναβάθμιση της γραμμής σε 512 και με σύνδεση 384, πάλι γίνεται καλύτερη η επικοινωνία. Θα μπορέσω να πώ με σιγουριά μετά το τέλος Ιανουαρίου όπου και λήγει η σύνδεση του RAM και θα πάω σε 512 με Forthnet
naftis Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2006 Μάλιστα λένε ότι απλά με την αναβάθμιση της γραμμής σε 512 και με σύνδεση 384' date=' πάλι γίνεται καλύτερη η επικοινωνία.Θα μπορέσω να πώ με σιγουριά μετά το τέλος Ιανουαρίου όπου και λήγει η σύνδεση του RAM και θα πάω σε 512 με Forthnet [/quote'] ok ευχαριστώ εμένα λήγει το ondsl kit τον Φεβρουάριο, θα περιμενω νέα σου.
ALR Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2006 ok ευχαριστώ εμένα λήγει το ondsl kit τον Φεβρουάριο' date=' θα περιμενω νέα σου.[/quote'] Το πρόβλημα ίσως είναι ότι εγώ θα το κάνω αυτό σε επαρχία που εκεί λένε ότι υπάρχουν μεγαλύτερες πιθανότητες να λειτουργήσει σωστά το voip λόγω του ότι τα dslam δεν είναι γεμάτα ή υπεργεμάτα. Αν και δε νομίζω με 512 να υπάρχει πρόβημα ούτε στα αστικά κέντρα.Θεσσαλονίκη πάντως που έχω μια 384 με ondslkit κι εγώ, ούτε για αστείο δε μπορώ να χρησιμοποιήσω skype.
naftis Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2006 καλημέρα, Απ' ότι φαινεται λοιπόν πρέπει να πάμε σε 512. Η πλάκα είναι ότι η otenet δεν κάνει upgrade αν δεν λείξει ο χρόνος του αρχικού συμβολαίου, ondsl kit! Θέλω να αγοράσω και δεν πουλάνε !!! Υπάρχει κανείς λοιπόν που να χρησιμοποιεί 512 και i-call pack ??? για να μας πει εντυπώσεις... χαιρετισμούς Naftis.
a123xxsp Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2006 τι 1 ευρό τσάμπα αφού το διαφημίζουν για ΤΕΛΕΙΩΣ χωρίς χρέωση με 7,3ευρό το μήνα... με απλή PSTN πάντως δε λέει γιατί τουλάχιστον στην περιοχή μου τις μισές μέρες του χρόνου είσαι ευτυχισμένος αν μπεις με 33.6. και ο πΟΤΕ επίσημα δεν κάνει υποστήριξη internet σε απλές γραμμές... μόνο για θόρυβο και καλά στο κοιτάνε...
theoritikos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2006 1.5 ευρώ το λεπτο σαν πολλά δεν είναι?
kostask23 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2006 Πάντως κατά τη γνώμη μου δεν αξίζει το i-call pack αφού αυτό που κάνει υπάρχει ήδη και δωρεάν. Δηλαδή: Μία συσκευή σαν και αυτή που δίνει το i-call pack (αν δεν είναι η ίδια) μπορείς να την αγοράσεις από http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Catalog_Id=16&Secton_id=42517777&Product_Id=296845 ή http://www.protiashop.gr/view_product.php?productid=1&idcat=1&idsubcat=2&idsubsubcat=-1&PHPSESSID=3242a8396415cf2ad011be7b12b73690 Επιπλέον το πρόγραμμα voipbuster http://www.voipbuster.com που είναι σαν το skype σου επιτρέπει αν δηλωθείς και δώσεις 10 Ευρώ να τηλεφωνείς σε οποιοδήποτε τηλέφωνο σε Ελλάδα και σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες εντελώς δωρεάν (τα 10 Ευρώ παραμένουν στο λογαριασμό σου) Αν το συνδιάσεις με την παραπάνω συσκευή έχεις το i-call pack εντελώς δωρεάν με μόνο κόστος το κόστος της συσκευής 60 Ευρώ και τα 10 Ευρώ για το voipbuster. Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα αλλά λογικά πρέπει να δουλεύει έτσι όπως το είπα (θα το δοκιμάσω σύντομα)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.