Προς το περιεχόμενο

7800 Gt Sli:ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ

street warrior

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

to sxolio mou ftoxo gia akoma mia fora.isos ta pio apla na periexoun perisotero noima kamia fora apo 10 seires .ti provlima exei o kosmos sto pou tha riksei o kathenas ta lefta tou?xbox=value for money , sli=k@vl@ . kano lathos? autos pou dialegei to value for money giati na tin leei stous kavl@#enous kai antitheta?oti borei kathenas na ftasei arpazei.

ego pados den katalava pote ton kosmo,mallon auto einai to provlima mou...

• Απαντ. 84
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

aaa. kai edo mesa apo oti katalava apo tis 22/09/2004 einai forum gia pcia kai antalagi apopseon sxetika to idio antikimeno.oxi gia to posa lefta diathetoume i den diathetoume.osoi theloun as anoiksoun ena topic me titlo : edo tsakonomaste! kai na afisoun tous ipolipous na diavasoun orea kai thaumasta pragmata gia ta xbox kai tis sli super kartoules.merikoi afta psaxnoun edo pera...

...apla provlimatizomai

Ailuros thanx gia ta sigritika test pou vrikes kai mas edoses ta epsaxna !

Δημοσ.

@Ailuros:

Thx για την απαντηση.

Δεν ειναι αναγκη να περιαυτολογεις.Ασ'τους να νομιζουν ο,τι θελουν.Στο ξαναλεω.

Άλλοι τα δίνουν στα πούρα hecho en cuba,άλλοι στις αεροτομές και τα ζαντολάστιχα,

αλλοι σε professional audio,άλλοι σε ρούχα,άλλοι σε pc.Χιλιοειπωμένα.

Μην ασχολείσαι με το καθένα.

Ας ασχολούνται αυτοί με εμάς.

@HQ:

Ωραία η ιδέα του topic του δεύτερου σου post... :-)

Δημοσ.

poios ebgale file mou pano to pc tou?epeidi i sing einai ta parts tou pc?kammia sxesi.k figoura pou na kanw?sta paidia tou forum?exw tosi anagki na akousw komplimenta gia ena pc?!!

akou na deis.ena einai sigouro.proswpika de exw klepsei.spoudazw k douleuw opws polla paidia apo dw mesa.to pc pou blepeis to xw ftiaksei me aima k x...i.prin apo auto eixa ena average pc apws oi pio polloi.to pc einai ena akribo hobby k gw goustarw apta lefta pou perna na rixnw ena sebasto poso sauto.de me endiaferei an mou lene oti petaw ta lefta mou.egw to diaskedazw.dikaiwma mou.k an elega sto patera mou ksereis skase 700e giati mou sikwthike na balw mia karta tha efeuga piraulos sto feggari apti klwtsia tou.i figoura mporei na ginei allou alla oxi se kati asimanto.

Δημοσ.
Στον δρόμο μια φορά δεν τα βρίσκει κανείς. Δεν ξέρω τι κάνουν οι άλλοι' date=' αλλά κάτω από 2000? το χρόνο σε λογισμικό και hardware δεν μου βγαίνει ο λογαριασμός. Πως τα καταφέρνω; ΄Εχει δουλέψει αρκετά σκληρά στην ζωή μου και ακατάπαυστα και μπορώ να ανταποκριθώ σε μια τέτοια σχετική πολυτέλεια όπως την παρουσιάζεται μερικοί.

΄Η αν θέλεις να στο πω διαφορετικά όταν εγώ άρχισα να δουλεύω από τα 13 μου, σπούδασα και πήγα φαντάρος με αποκλειστικά δικούς μου πόρους ή όταν άλλοι κοντζάμ γαιδούρια με διεκπεραιωμένες τις υποχρεώσεις τους ακόμα στα 25 τους περιμένουν από το χαρτζηλίκι του μπαμπά εγώ άνοιγα την πρώτη δική μου επιχείρηση και δούλευα τουλάχιστον 15 ώρες την ημέρα.

Αν ήθελα να βγάλω κάτι σε πανό ή να κάνω επίδειξη θα υπήρχαν πολύ πιο ουσιώδη λόγοι από ένα ψωρο-PC και δεν έχω καν την τάση για τοιαύτες μικρότητες. Δεν υποτιμώ κανένα και ούτε γουστάρω να υποτιμούν κανένα. Δεν θα δεχτώ όμως από κανέναν σας κριτική για τις επιλογές μου τις οποίες χρηματοδοτώ από το δικό μου πορτοφόλι, το οποίο λυπάμαι αλλά γεμίζει μόνο αφού φτύσω αίμα στην δουλειά.[/quote']

Ατομα σαν εσενα τα παραδεχομαι,μιας και εχουν στρωσει τον πισινο τους κατω και εχουν δουλεψει σκληρα για να αποκτησουν τα προς το ζειν αρχικα και οτι αλλο επιθυμουν στην συνεχεια.Αυτο ελειπε να σου καναμε κριτικη για το πως ξοδευεις τα λεφτα που με τοσο ιδρωτα εχεις βγαλει!!!

Εγω απλα αναφερθηκα σε ενα φαινομενο που εχει παρει διαστασεις σε ολα τα forum.Και εδω ειμαστε ακομα καλα.Σε κατι ξενα ειδα να λενε πως η μικροτερη ανεκτη αναλυση ειναι η 1600χ1200 με 4ΑΑ/8ΑF.Και λενε πως εχουν 2GB μνημη και οτι τελευταιο βγει.Εσυ δηλαδη δινεις απο τα λεφτα που βγαζεισ μονο σου 400Ε για μια καρτα γραφικων τωρα και μετα απο 6 μηνες τα ξαναδινεις για να εχεις το πιο τελευταιο μοντελο?Εγω εκει στεκομαι,σε αυτους που αποκτουν καθε τελευταιο μοντελο(ειτε ειναι VGA ειτε κινητο),χωρις να κατανοουν πως αλλοι με το ζορι μπορουν να αποκτησουν το προηγουμενο μοντελο(7800GTX 512MB 700E - 6800GS 250E).

Νοιωθω πως τετοιοι τυποι δεν αναγνωριζουν την αξια των χρηματων τους και δεν ευχαριστιουνται στην τελικη αυτο που αγοραζουν,μιας και λογικα δεν δενονται μαζι του.Εσυ δεν πονας περισσοτερο κατι που εχεις αγορασει μονος σου?

Δημοσ.
Re paidia mia erotisi' date=' exo idi mia 6800GT se ASUS A8N SLI motherboard, exo trofodotiko 450ari tis qtec, an valo ali mia 6800GT tha tis sikoni to trofodotiko i me to pou patiso to koumpaki tha vgali xeria to trofodotiko kai tha me arxisi stis sfaliares???

Exo 2 sklirous 80 kai 200

2 DVDROM to ena einai RW

2x510 ram

Audigy 2 ZS

kai 2 panelakia mprosta gia elegxo themokrasias ktl

Tha anteksi to trofodotiko?[/quote']

Εγώ λέω να επανέρθουμε στο θέμα μας, τι τροφοδοτικό προτείνετε για το παραπάνω pcακι και να σηκώνει την δεύτερη 6800gt???

Δημοσ.

Τελικά με την γνωστή μου γκαντεμιά άδικα έκανα τον κόπο και προχώρησα...

picture0307rh.jpg

τζάμπα...αλλά που θα πάει, θα πέσει το water στην σωστή κάρτα, και όχι στις γκαντεμιάρικες τις δικιές μου :D

Δημοσ.
Σιγά το παιχνίδι και σιγά την κονσόλα. ΄Οχι δεν θέλει SLi όπως δεν θέλει και η κάθε άλλη μπαρμπουτσαλιά που κυκλοφορεί. Διάβασε το παραπάνω review του techreport ίσως σε διαφωτίσει.

Πρώτον θα εκτιμούσα να αποφύγεις τους χαρακτηρισμούς έστω και αν θεωρείς ότι αστειεύεσαι. Δεύτερον δεν βλέπω να με πείθεις για το αν πραγματικά είσαι σε θέση να δεις τις διαφορές ή να ξέρεις τι σου γίνεται.

Το μόνο που καταφέρνεις μέχρι στιγμής είναι να προσπαθείς απελπισμένα να υποβαθμίσεις τις επιλογές των άλλων γιατί απλά δεν είσαι εσύ σε θέση να πάρεις ένα ανάλογο σύστημα.

Aντί να σεβαστείς τις επιλογές του καθένα - που θα ήταν και το μόνο λογικό - η μοναδική σου συνεισφορά είναι χλευασμός και άτοποι χαρακτηρισμοί. Mην το πάρεις και άσε τους άλλους να κάνουν με τα λεφτά τους ότι γουστάρουν. Τόσο δύσκολο είναι.

Τέλος εγώ δεν έχω σύστημα SLi' date=' oπότε δεν τίθεται καν θέμα για μένα προσωπικά.[/quote']

Για αλλη μια φορα, well said Ailuros. Να τα πει και καποιος. Εγω απλα θα προσθεσω κατι που εχω πει πολλακις στο φορουμ αυτο: Η ημιμαθεια ειναι χειροτερη της αμαθειας...

Δημοσ.
εγω να ρωτησω τι ειναι το crossfire και τι διαφορα εχει απο το sli η θα ειμαι λιγο ακυρος; thanx

Επικινδυνη ερωτηση σε ενα thread που μυριζει μπαρουτι...To Crossfire ειναι το αντιστοιχο SLi της ΑΤI με πολυ απλα λογια.Ακομη δε χρησιμοποιειται ευρεως απο οσο ξερω.

Δημοσ.

WOW. Δεν ειχα δει το thread γιατι ειχα καιρο να μπω. Πωπω δεν το πιστευω εν ετει 2005 σε forums οτι υπαρχουν ακομα ατομα που ενω γινεται συζητηση για pcs και καρτες γραφικων αρχιζουν τις π**ες με τις κονσολες..

Ρε τραβατε καντε οτι γουσταρετε και σταματηστε να ασχολειστε με αυτους που το κανουν ειτε γιατι τα εχουν ειτε γιατι στερουνται για να τα εχουν ειτε γιατι θελουν απλα να μαθουν.

Δεν σας ζητησε κανεις να μπειτε στον κοπο ρε παπ**ες να μας πειτε γιατι τα σκαμε. Ετσι γουσταρουμε και το κανουμε. Αν σας αρεσει αν οχι τον μπ***ο και εξω απο δω. Αντε γιατι βαρεθηκα να ασχολουμαι με ζωα σαν και εσας ολη την ωρα, που ειτε ειναι κομπλεξικα γιατι δεν τα χουν ειτε απλα θελουν να δειξουν οτι ξερουν να επιλεγουν σωστα και οικονομικα. Guess what? Την τυφλα σας ξερετε... Αντε μην πω και χειροτερα...

Συγχιστηκα..:P

Αnyway Bill πριν τις πας στο μαγαζι φερτες απο δω ξερεις εσυ γιατι ... ;-)

Phase babe phase :P

Δημοσ.
Ατομα σαν εσενα τα παραδεχομαι' date='μιας και εχουν στρωσει τον πισινο τους κατω και εχουν δουλεψει σκληρα για να αποκτησουν τα προς το ζειν αρχικα και οτι αλλο επιθυμουν στην συνεχεια.Αυτο ελειπε να σου καναμε κριτικη για το πως ξοδευεις τα λεφτα που με τοσο ιδρωτα εχεις βγαλει!!!

Εγω απλα αναφερθηκα σε ενα φαινομενο που εχει παρει διαστασεις σε ολα τα forum.Και εδω ειμαστε ακομα καλα.Σε κατι ξενα ειδα να λενε πως η μικροτερη ανεκτη αναλυση ειναι η 1600χ1200 με 4ΑΑ/8ΑF.Και λενε πως εχουν 2GB μνημη και οτι τελευταιο βγει.Εσυ δηλαδη δινεις απο τα λεφτα που βγαζεισ μονο σου 400Ε για μια καρτα γραφικων τωρα και μετα απο 6 μηνες τα ξαναδινεις για να εχεις το πιο τελευταιο μοντελο?Εγω εκει στεκομαι,σε αυτους που αποκτουν καθε τελευταιο μοντελο(ειτε ειναι VGA ειτε κινητο),χωρις να κατανοουν πως αλλοι με το ζορι μπορουν να αποκτησουν το προηγουμενο μοντελο(7800GTX 512MB 700E - 6800GS 250E).

Νοιωθω πως τετοιοι τυποι δεν αναγνωριζουν την αξια των χρηματων τους και δεν ευχαριστιουνται στην τελικη αυτο που αγοραζουν,μιας και λογικα δεν δενονται μαζι του.Εσυ δεν πονας περισσοτερο κατι που εχεις αγορασει μονος σου?[/quote']

Eπειδή όμως ακριβώς ούτε ξέρεις τι και ποιός είναι ο καθένας ή και κατ' επέκταση πως φτάνει να αποκτήσει το Α ή το Β, αναρωτιέμαι μήπως τα πρόχειρα συμπεράσματα από οπουδήποτε και αν προέρχονται είναι λίγο επικίνδυνα.

Ο σκοπός ενός τέτοιου forum πράγματι είναι η ανταλλαγή απόψεων πάνω σε θέματα τεχνικά και πολύ πιο ουσιώδη η παροχή βοήθεια για κάποιους οι οποίοι την εκάστοτε στιγμή την χρειάζονται. ΄Οπως λοιπόν όταν ζητήσω βοήθεια εγώ δεν μου την αρνείται κανείς ως τώρα, έτσι και εγώ δεν αρνούμαι σε κανένα βοήθεια είτε έχει Riva TNT είτε 7800@SLi. Γιατί για να με θεωρήσουν καλό; Αδιαφορώ. ΄Οταν δώσεις θα πάρεις κιόλας τόσο απλό είναι.

Τα υπόλοιπα είναι οδοντόπαστες ;)

Δημοσ.
Τα υπόλοιπα είναι οδοντόπαστες ;)

Εδώ είσαι λάθος συμπαθητικότατέ μου κομπιουτερά-συμφορουμίτη,

τα υπόλοιπα είναι οδοντόπαστες το λένε οι οδοντίατροι και οι ορθοδοντικοί.

Οι κομπιουτερόπληκτοι λένε:

Τα υπόλοιπα είναι θερμοαγώγιμες :P

[ p.s. αν τελικά δεν κατέβω ΠΣΚ κάτω, έχεις ακόμα τον Δημητράκο μας ]

{ αν ξέχασες και δεν σου πάει ο νούς, στείλε PM :) έχω space για ένα τελευταίο pm :P }

{ p.s. με το autoupdate @ Creative WebSite μια χαρά περνάνε οι new drivers m8 :) }

Δημοσ.
Αnyway Bill πριν τις πας στο μαγαζι φερτες απο δω ξερεις εσυ γιατι ... ;-)

Phase babe phase :P

Έγινε boy.

Μην ξεχνάς όμως τις βλέψεις της Transe**al VGA σου...όταν την ξανατοποθετήσουμε μπορεί να πάρουμε kinder έκπληξη :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...