spirosta Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 ???(mono egw vlepw kai tsontoules?) loOL Απλά εσύ δεν ντρέπεσαι να το πεις. Πάντως εγ΄ψ ακόμη τα πολύ βαρια τα καταβάζω από τη σχολή. Πάω παρασκευή μεσημέρι βάζω το pc να κατεβάζει τον κάνω lock και τη δευτέρα το πρωί με περιμένουν 10-30GB!!!
deathlok Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 den ksero ana anaferthikea alla eisai kai pio anetos me to dsl. ksexnas ton braxna tis xronoxreosis kai boreis na xazeveis se forum epi ores.
spirosta Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 den ksero ana anaferthikea alla eisai kai pio anetos me to dsl. ksexnas ton braxna tis xronoxreosis kai boreis na xazeveis se forum epi ores. Πιστεύω αυτή είναι η έννοια του dsl... Ενημέρωση και όχι απειρο downloading.
sa1901 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 den ksero ana anaferthikea alla eisai kai pio anetos me to dsl. ksexnas ton braxna tis xronoxreosis kai boreis na xazeveis se forum epi ores[/b']. Αυτό είναι ΤΟ ΚΟΛΛΗΜΑ. Εθίζεσαι κυριολεκτικά. Ούτε τα ναρκωτικά έτσι....
FaLLeN_StaR Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 IRC,Downloading,Radio Steaming,CS Steam,Lineage2
BLISS Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 TELOS STH XRONOXREWSH ola t'alla einai 2a kai proswpikh upo8esh tou ka8enos.
giorgos_g Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 xoris fai antexo merikes meres, xoris ADSL oute leptoooooo.... Prepi na kanoume omadiki therapia??? lol
advantix Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 Από την στιγμή που ξεχνάς την χρονοχρέωση , το σερφάρισμα είναι απόλαυση όπου και να γίνεται. Αρκετά forum και Downloading mp3 εγώ.
FaLLeN_StaR Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 Από την στιγμή που ξεχνάς την χρονοχρέωση , το σερφάρισμα είναι απόλαυση όπου και να γίνεται. Sostos..Me tin dsl ksexniesai enw me tin dial-up koitouses kathe treis kai ligo to roloi na mhn ksefygeis
laskos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 Giati dsl gia tsontes? tin poikilia kai piotita se lesvies gothoudes kai bbw tsontes tou video club mou de ti kseperna oute olo to internet
Akujin Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 poly swsta: terma i xronoxrewsi ---> apolaustiko surfing the rest is up 2 you... p.x. egw: adsl for 8 months now + i love movies --> over 100 movies(divx) downloaded so far
metmat Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 Το σημαντικότερο ειναι το downloading γενικά. Είναι μαγεία το να μπορείς να κατεβάσεις ό,τι κατεβαίνει. Και δεν έχεις και το άγχος μην είναι τελικά βλακεία αυτό που κατέβασες. Και να είναι απλά το σβήνεις και δεν κλαις τα λεφτά που έδωσες κρατώντας τη γραμμή για αρκετές ώρες. Επίσης το online gaming. Προσωπικά πριν την dsl είχα pstn, οπότε καταλαβαίνετε πως έπαιζα. Τώρα και ικανοποιητικά παίζω και έχω και την ευχαρίστηση να παίζω online με κανένα φίλο λίγο pro evolution και να τον έχω ταυτόχρονα και στο τηλέφωνο και να του λέω σε κάθε γκολ : "Πάρτο ρε!!!!!!"
nikoskourtis Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 Σε λιγες μερες θα μου εχουν ενεργοποιησει τη γραμμη. Αυτο που θα κανω ειναι ο,τι εκανα στη σχολη και πολλα παραπανω b(εβαια η σχολη εχει το + του φοβερα ταχυτατου download). Με το DSL θα κατεβαζω ταινιες (και ειδικα αυτες που δεν εχουν τα video club ειτε ειναι σπανιες ταινιες ειτε ειναι ολοκαινουριες και μονιμως νοικιασμενες), θα κατεβαζω τα mp3 ανετα, θα ψαχνω πληροφοριες χωρις το αγχος της διαρκειας και χωρις να περιμενω να παει 10 η ωρα, θα ακουω σταθμους ραδιοφωνικους που δεν πιανουμε στη Λευκαδα, Θα εχω μια μονιμη απειρως μεγαλη database ολη τη μερα στη διαθεση μου, θα συζηταω χωρις αγχος στα forum, θα κατεβαζω το καινουριο office και δε θα ψαχνω καποιον να το αντιγραψω ή δε θα δινω 5 ευρω να το αγοραζω. Θα κατεβασω καποια κλασσικα cartoon που δεν τα βρισκω σε videoclub, θα κατεβασω τα videoclip που θελω. Μονο παιχνιδια δε θα παιζω γιατι δε μου αρεσουν και δεν εχω χρονο.
gregdais Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2005 1.download mp3's 2.download movies 3.download music video clips 4.download games(Demos & freeware) 5.download programms(Demos & freeware) 6.skype 7.chat & instant messaging 8.upload/edit/add websites 9.remote dektop via dyndns 10.surfing 11.email 12.Αγοραπωλησίες
Tetix Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2005 ...θα κατεβαζω το καινουριο office και δε θα ψαχνω καποιον να το αντιγραψω ή δε θα δινω 5 ευρω να το αγοραζω. :-P Ωραίος και ξεκάθαρος σαν τον άλλο με τις τσόντες :-P Προσωπικά, σέρβερ για δοκιμές και πειραματισμό και άπειρη περιήγηση σε φόρουμ... Αυτά! Ααα, και κανά τραγουδάκι για να περνάει και η ώρα ευχάριστα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.