Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα - Ενημέρωση για Hypnotize DUAL DISC

funkyshit

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρόσφατα αγόρασα το νέο άλμπουμ των System Of A Down "Hypnotize" στην έκδοση DUAL DISC. Αυτό σημαίνει ότι η μία πλευρά είναι audio cd και η άλλη dvd. Στην πλευρά του DVD περιέχεται ένα making of του Mezmerize/Hypnotize, τα videos των "B.Y.O.B" και "Question!" και το άλμπουμ σε enhanced stereo. Το πρόβλημα είναι ότι η audio πλευρά δεν παίζει στα δύο drives του desktop μου (ένα NEC DVD-ROM και ένα NEC DVD-RW) καθώς και στο Panasonic DVD-RW του laptop μου. Αντίθετα παίζει στο Pioneer deck DVD-Player του σαλονιού και σε ένα φορητό CD-Player της Panasonic. Εκ των υστέρων διάβασα στο οπισθόφυλλο της συσκευασίας σημείωση που αναφέρει ότι η audio πλευρά του δίσκου μπορεί να μην παίζει σε κάποια CD/DVD players, επειδή δεν πληρεί τα στανταρ CD specifications. Ενημέρωση λοιπόν προς υποψήφιους αγοραστές για να το γνωρίζουν.

Δημοσ.

Mάλλον ήσουν άτυχος... :-|

Στο δικό μου pc στο LG GDR8163B DVD-Rom & NEC 3500AG DVD-RW (με απείραχτο firmware και τα δύο) παίζουν κανονικά, το ίδιο και σε ένα φορητό cd-mp3 iRiver που έχω. Στο stereo Sony η cdιέρα έχει σταματήσει χρόνια τώρα να διαβάζει κανονικά cd οπότε δεν το δοκιμάζω καν.

Δημοσ.

Eμένα στο LG DVD-Rom μου και στο ASUS DVD-RW το ακούω κανονικά όπως και στο στερεοφωνικό αλλά και στο discman (και τα δύο sony).Στο pc ενός φίλου όμως δεν διαβάζει την audio πλευρά...

Δημοσ.
Nαι είναι καλά... :-D Το στερεοφωνικό σου δεν το παίζει το audio?

Το παίζει κανονικά. Μόνο τα 2 drives στο pc δεν το παίζουν. Αλλά ΟΚ όποτε χρειάζεται να παίξει στο PC χρησιμοποιώ την enhanced stereo version που βρίσκεται στην dvd πλευρά του δίσκου.

Δημοσ.

Ναι ΟΚ το έχω και σε mp3 πριν το αγοράσω ;). Όπως είπα περισσότερο για λόγους ενημέρωσης το έκανα το topic και λιγότερο ως "πρόβλημα".

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...