Προς το περιεχόμενο

Αγορά πλήρους συστήματος από το internet

lanista

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν αποφάσισα να πάρω ένα καινούργιο υπολογιστή , ή πιο συγκεκριμένα όλα τα κομμάτια εκτός από το DVD ROM . Σκεφτόμουνα την αγορά από το πασίγνωστο (πλέον) ηλεκτρονικό κατάστημα αλλά έχω κάποιους ενδοιασμούς ώς προς την αξιοπιστία τους αν δηλαδή θα μου φέρουν τα κομμάτια που εγώ τους ζήτησα ή απλά αυτά που τους περισσεύουν (για πάραδειγμα αντί για την τάδε μνήμη kingston κάποια άλλη). Το έχει δοκιμάσει κανείς ??

Το μηχάνημα σχεδιάζω να το παραγγείλω χωρίς λειτουργικό (για τους προφανείς λόγους .... ) αυτοι πως θα το δοκιμάσουν ??? ( ή απλά θα κοιτάξουν αν bootarei καλά και θα μου το δώσουν ?).

Επίσης σκεφτόμουνα να το πάρω και να το συναρμολογήσω μόνος μου . Σε περίπτωση που δεν δουλεύει ο υπολογιστής μου αν τους το επιστρέψω ολόκληρο κατά πόσο θα με καλύπτει η εγγύηση ( δηλαδή υπάρχει περίπτωση να ακούσω τίποτα του στιλ , δεν φέρουμε καμία ευθύνη λόγω λανθασμένης συναρμολόγησης κτλ).

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Γράψε μας τι χαρακτηριστικά θες γιατί τώρα τα Χριστούγεννα παίζουν και καλές προσφορές σε δεμένα μηχανήματα.

Σημαντικός παράγων φυσικά το κόστος...

Προσωπικά έχω ξεχωρίσει αυτόν σαν μια πολύ καλή πρόταση....

Επίσης λίγο ακριβότερος αλλά και με πολύ καλύτερα χαρακτηριστικά είναι αυτός

Δημοσ.

Φίλε μου έχω ήδη αποφασίσει για το μηχάνημα (το οποία θα χρησιμοποιείται μόνο για την εκτέλεση .NET , SQL Server 2000, NetBeans IDE και Java application server δεν με ενδιαφέρουν τα games - πλην του Virtual Pool). Θα έχει πάνω κάτω τα εξής χαρακτηριστικά (ίσως προστεθεί και ένα ακόμα γιγα μνήμης).

- Case + τροφοδοτικό 400W

- AMD Athlon 3200 Venice 939

- Kingston 2 giga , 400MHz

- Microstar MSI K8N SLI-F

- Floppy

- 300GB SATA2 MAXTOR

- h fthnoterh karta grafikwn

Δεν θα έχει οθόνη. Όπως είπα έχω αποφασίσει για τον εξοπλισμό (πάνω κάτω) απλά δεν ξέρω πόσο αξιόπιστη είναι η αγορά μέσω internet.Η τιμή που βρήκα είναι γύρω στα 750

Δημοσ.

xm... αν εχεις αποφασίσει για την αγορά και τον εξοπλισμό σου.... υποθέτω πως είσαι γνώστης των πραγμάτων, και απλά δεν ξέρεις να συναρμολογείς ενα μηχάνημα...

Νομίζω αξίζει να προσπαθήσεις, πάντα με πολύ προσοχή και βήμα βήμα... δεν είναι και δύσκολο.... όσο για τις εγγησεις, το καθε σου κομματι θα έχει ξεχωριστά την εγγύηση του, εννοείται πως αν φαίνεται ότι το έχεις κακομεταχειριστεί (το πατήσεις με το πόδι σου, ή σου πέσει κατα λάθος ,κανένα σφυράκι πάνω....)δεν θα στο περάσουν στην εγγύηση σου...

Φιλικά.............

Δημοσ.
xm... αν εχεις αποφασίσει για την αγορά και τον εξοπλισμό σου.... υποθέτω πως είσαι γνώστης των πραγμάτων' date=' και απλά δεν ξέρεις να συναρμολογείς ενα μηχάνημα...

Νομίζω αξίζει να προσπαθήσεις, πάντα με πολύ προσοχή και βήμα βήμα... δεν είναι και δύσκολο.... όσο για τις εγγησεις, το καθε σου κομματι θα έχει ξεχωριστά την εγγύηση του, εννοείται πως αν φαίνεται ότι το έχεις κακομεταχειριστεί (το πατήσεις με το πόδι σου, ή σου πέσει κατα λάθος ,κανένα σφυράκι πάνω....)δεν θα στο περάσουν στην εγγύηση σου...

Φιλικά.............[/quote']

Βασικά το μόνο πρόβλημα μου είναι η σωστή τοποθέτηση του επεξεργαστή στην μητρική , όλα τα άλλα τα έχω βάλει/βγάλει πάμπολλες φορές ...

Δημοσ.

Ρε παιδιά όσο αφορά το κουτί παίζουν ασυμβατότητες μεταξύ κουτιού-μητρικής-τροφοδοτικού ??? Τα innovator είναι αξιόπιστα ? Τα έχει αγοράσει κανείς ?? Γιατί να δώσω λεφτά για ένα ωραίο εξωτερικό κουτί το βλέπω χλωμό ...

• Moderators
Δημοσ.

Ναι, εχω το ασημένιο κουτί με την lcd οθόνη, και το 400άρι τροφοδοτικό από e-shop, 64€, μια χαρα είναι, αν εξαιρέσει κανείς ότι έχει αρχίσει να τα παίζει το μπλε χρώμα της lcd....

Δημοσ.

Μην ανησυχεις για τα innovator έστησα ένα σύστημα σε ένα φίλο μου αγορασμενο απο το e-shop και όλα είναι οκ..

Αν δεν κάνω λαθος το e-shop δεν χρεώνει τη συναρμολογηση?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...