GT1807 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2005 Ειχα ενα μικρο προβλημα με την καρτα γραφικών μου(ειχε κολησει το ανεμιστηρακι) κ ο υπολογιστης κολλουσε,εκανε restart στο ασχετο με κ χωρις μπλε οθόνες.Αλλαξα καρτα γραφικων (ASUS 9550 GE ) κ το κακο συνεχιζεται παρολο το φορματ.Εχω σκασει δεν ξερω τι να κανω.Διαβαζω τα μυνηματα απο τα restart κ την μια μου λενε κατι για paging fault στο cdrom2,αλλη μου λενε για καρτα γραφικων, αλλη μου λενε ασχετα πραγματα.Υπαρχει κ καλυτερο,που κ που κανει restart χωρις μπλε οθονη,απλα ετσι. Το συστημα ειναι AMD Athlon XP 1600+ σε μητρικη QDI Kudoz 7 με 768 ΜΒ ram. Tο τροφοδοτικο ειναι Qtec 400 W k η καρτα γραφικών ειναι η προαναφερθεισα.Εχω κ μια καρτα ηχου Audigy k μια καρτα pci USB 2.0.Αυτα απο hardware.Πριν ξεκινησετε να λετε για ρυθμισεις bios k ιστοριες να αναφερω οτι εχω κ Linux κ οτι στο Linux με εξομοιωτη παιζω τα παντα απο windows ακομη κ προγραμματα αρα ειναι καθαρα θεμα Παραθυριων.Εχω ψαξει οτι γινεται στο Google κ δεν ελυσα τπτ ετσι.Αν ειχε κανεις παρομοιο προβλημα κ το ελυσε καπως θα ηθελα πολυ να μαθω πως. Ευχαριστω προκαταβολικα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.