Προς το περιεχόμενο

αναβαθμιση? αξιζει? help.....

danis6963

Προτεινόμενες αναρτήσεις

παιδια μολις μου δωθηκε τσαμπα ενα laptop dell lαtitude c610, pentium 3 1000, 133hz, 512mb μνημη , ati radeo καρτα γραφικων (ποια ακριβως δεν ξερω, και δεν ξερω πως να το δω βοηθεια pls) 20gb hd και εχει cd απλο , οχι dvd... το μηχανημα ειναι 1.5 ετους η τουλαχιστον ετσι λεει αυτος που μου το εδωσε και απο οσο επαιξα μια χαρα παει το office 2003..στο νετ μπαινει... ε δεν επαιξα και παιχνιδια!!!!

το ερωτημα τωρα ειναι το εξης, εμενα δεν μου πολυ χρειαζεται το laptop αλλα θα ηθελα να το αναβαθμισω λιγο ετσι για το γα...το , σκεφτομαι να βαλω ενα dvd , και να αλλαξω καρτα γραφικων (υποθετω οτι αυτη που εχει ειναι 2 ετων οποτε...κατι θελει, βεβαια επαιξα το 24 hours season 4 se divx και δεν κολλησε ουτε στιγμη)

α) γινεται αναβαθμιση? αξιζει να κανω? και αν ναι τι να αγορασω? μαρκα μοντελο κλπ..επισης θα μπορεσω να τα τοποθετισω η πρεπει να το δωσω εξω?

β) ανοιξα το πισω μερος και εχει μια αδεια mini pci τι μπορω να βαλω εκει? αναμενω προτασεις..ευχαριστωωωωωωωωω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μεγάλε είσαι τυχερός! Έχεις ένα λαπτοπ Dell που δουλεύει ακόμα, αν και 1,5 ετών. Το προηγούμενό μου ήταν Dell και μου παρουσίαζε προβλήματα απ' το πρώτο εξάμηνο. Αν απ' ότι λες δεν σου χρειάζεται ιδιαίτερα λαπτοπ, βρες κανένα κορόιδο να του το πουλήσεις και πάρε έναν Η/Υ της ανθρωπιάς (ακόμα και οι no name είναι καλύτεροι απ' τους Dell). Μπορεί τώρα να παίζει καλά αλλά μόλις αρχίσουν τα προβλήματα θα υποφέρεις (είναι η μοναδική μάρκα που έχει υποστήριξη χειρότερη κι από παζάρι στην Τυνισία).

Εδώ που είμαι (παν/μιο Λονδίνου, τμήμα υπολογιστών και πληροφοριακών συστημάτων) έχω την ευκαιρία να συναναστρέφομαι με αρκετούς κομπιουτεράδες. Σε πληροφορώ ότι ακόμα δεν έχω συναντήσει κάποιον που να έχει λαπτοπ μάρκας Dell. Αυτό από μόνο του πιστεύω ότι λέει πολλά.

Το μηχανάκι ειναι άψογο για office, internet, .. απο μπαταρία δεν ξέρω πως πάει.

και υπεραρκετο για κατεβαστήρι always on στο ρεύμα.

ειναι πολλοί που ψάχνουν τέτοια, και δεν ενδιαφερονται καθολου για ταινιες και παιχνιδια, αρκει να ειναι αρκετά χαμηλοτερη η τιμη απο το καινουριο. υπολογισε οτι το πιο φτηνο καινουριο, θα παιζει περιπου 600-700, οποτε.. 250-400 αναλογα την κατασταση μπαταρίας, το πουλας άνετα.

θα ελεγα να τον δοκιμασεις λιγο σε σκληρη χρήση για 1-2 ωρες (πχ cbu burning, video encoding, kai h.disk benchmark/stress) γιατι μερικα λαπτοπ μαζευουν σκονη στην ψυκτρα, ή εχουν ταλαιπωριμενους σκληρους, και ξαφνικά σβήνουν, αλλα μόνο υπο πίεση.

Αναβαθμιση δεν αξιζει, αφου ουτε κι εσυ βλεπω να το χρησιμοποιεις. αν το πουλησεις για μεταχειρισμενο ο αλλος που ψαχνει για μεταχ. δεν θα ανεβασει ιδιαιτερα την προσφορα εχει νεα vga ή μνημη ή dvd. εννοώ, οτι οπως ειναι τωρα, πες οτι το αξιολογεί ενας πιθανος αγοραστής για 300.

αν του βαλεις ενα καινουριο 80αρι δισκο, με 100 ευρώ, θα ειναι πολυ δυσκολο να ζητάς 400. θα το δωσεις τελικα 350 και θα βγεις χαμενος.

Η "επικεφαλίδα" θα λέει, φορητός 2 ετών.

1)h karta grafikwn den anabathmizete

2)mporeis na baleis megalytero -pio grhgoro sklhro

3)mporeis na baleis epipleon mnhmh

4)stn mini pci bale kamia karta wifi

5)an thes me kostos gyro sta 150 eyro antikathistas to cd rom mr dvd-rw

twra oson afora thn marka dell egw exw na pw mono ta kalytera!!exei to kalytero service

mou xalasane enan dell sto aerodromio kai anti na mplexw me thn yphresia tou aerodromiou,phra kateytheian thl thn dell kai mou eferan ena kainourio!!!!!!!!!!!

Μεγάλε είσαι τυχερός! Έχεις ένα λαπτοπ Dell που δουλεύει ακόμα' date=' αν και 1,5 ετών. Το προηγούμενό μου ήταν Dell και μου παρουσίαζε προβλήματα απ' το πρώτο εξάμηνο. Αν απ' ότι λες δεν σου χρειάζεται ιδιαίτερα λαπτοπ, βρες κανένα κορόιδο να του το πουλήσεις και πάρε έναν Η/Υ της ανθρωπιάς (ακόμα και οι no name είναι καλύτεροι απ' τους Dell). Μπορεί τώρα να παίζει καλά αλλά μόλις αρχίσουν τα προβλήματα θα υποφέρεις (είναι η μοναδική μάρκα που έχει υποστήριξη χειρότερη κι από παζάρι στην Τυνισία).

Εδώ που είμαι (παν/μιο Λονδίνου, τμήμα υπολογιστών και πληροφοριακών συστημάτων) έχω την ευκαιρία να συναναστρέφομαι με αρκετούς κομπιουτεράδες. Σε πληροφορώ ότι ακόμα δεν έχω συναντήσει κάποιον που να έχει λαπτοπ μάρκας Dell. Αυτό από μόνο του πιστεύω ότι λέει πολλά.[/quote']

Κοιτα τυχη... φαινεται οτι ειμαι ο μονος στον κοσμο που εχει Dell laptop και ειμαι ευχαριστημενος... ε ρε μοναξιες... :roll:

παιδια απλα θα ηθελα να σας πω οτι το παιδι που μου εδωσε το laptop ειναι διαχειρηστης με μεγαλη γνωστη πολυεθνικη και ειναι εκει 6 χρονια... η εταιρια περνει τοσο σαν servers (και δεν μιλαμε για 2-3 αλλα για 10) αλλα και laptops για τα στελεχη (αριθμει πανω απο 50) ΜΟΝΟ DELL, κανουν αλλαγη στα μηχανηματα καθε 2-3 χρονια και απο οτι μου λεει ..δεν εχει αντιμετωπισει το παραμικρο με την dell αντιθετα μου λεει οτι το service οποτε χρειαστηκε ηταν καταπληκτικο!!! δεν ξερω αν αυτο αφορα μια εταιρια που χαλαει δεκαδες χιλιαδες ευρω.. και οχι τον κοινο ιδιωτη...αλλα μου εχει κανει μεγαλη εντυπωση που με τοσο παθος λετε οτι ειναι τα χειροτερα....

μενα παντως η μπαταρια μου κραταει 3 ωρες.. και πεταει!!! δοκιμασα για 1 ωρα video encoding και δεν επαθε τιποτα.. και ειλικρινα δεν βλεπω τον λογο να το δωσω και να παρω 300? και να χρειαζομαι τουλαχιστον αλλα 500 για κατι ισως ελαφρα καλυτερο... τι να πω ελπιζω να μην κανω λαθος... ευχαριστω για την βοηθεια ... και μαλλον θα βαλω μια wifi στην mini pci και βλεπουμε... οσο για σκληρο εχω 250GB στο σπιτι..δεν βλεπω τον λογο να εχω 80gb στο lap..ηθελα πολυ να αλλαξω την καρτα γραφικων αλλα αφου μου λετε οτι δεν..τοτε...δεν... :-|

paidia kalhspera,mia erwthsh thelw na kanw k an ginetai tha ithela na me voithisete.enas filos mou phre prin merikous mhnes ena laptop acer sta 2.8mhz pentium 4 1500 eyrw..sxetika me thn syxnothta exw apories.twra vlepw alloys sta 2.0 h 2.13 mhz kai kanoun 2500eyrw k kati tetoia.ti ginetai me tous epeksergastes?einai diaforetikh texnologia?pws ginetai tou filou mou na htan se toso megalh syxnothta k twra oi perissoteroi einai 1.8 k 2.0 ??eyxaristw gia to xrono sas..elpizw na me voithisete.

παιδια απλα θα ηθελα να σας πω οτι το παιδι που μου εδωσε το laptop ειναι διαχειρηστης με μεγαλη γνωστη πολυεθνικη και ειναι εκει 6 χρονια... η εταιρια περνει τοσο σαν servers (και δεν μιλαμε για 2-3 αλλα για 10) αλλα και laptops για τα στελεχη (αριθμει πανω απο 50) ΜΟΝΟ DELL' date=' κανουν αλλαγη στα μηχανηματα καθε 2-3 χρονια και απο οτι μου λεει ..δεν εχει αντιμετωπισει το παραμικρο με την dell αντιθετα μου λεει οτι το service οποτε χρειαστηκε ηταν καταπληκτικο!!! δεν ξερω αν αυτο αφορα μια εταιρια που χαλαει δεκαδες χιλιαδες ευρω.. και οχι τον κοινο ιδιωτη...αλλα μου εχει κανει μεγαλη εντυπωση που με τοσο παθος λετε οτι ειναι τα χειροτερα....

[/quote']

Καλά, και οι περισσότεροι άνθρωποι στον δυτικό κόσμο πίνουν κόκα-κόλα, αυτό όμως δε σημαίνει ότι είναι ό,τι καλύτερο για τον ανθρώπινο οργανισμό. Εξάλλου οι εταιρίες (ιδίως οι μεγάλες) και οι εκπαιδευτικοί οργανισμοί (πανεπιστήμια κι έτσι) επιλέγουν τον εξοπλισμό τους με βάση προσφορές που δέχονται (και φυσικά μίζες απ' τους προμηθευτές τους).

Τώρα αν κάποιος βρέθηκε να έχει πάρει Dell και να μην του παρουσίασε προβλήματα αυτό είναι αναμενόμενο (αλλά όχι ιδιαίτερα πιθανό). Πόσους άλλους τέτοιους ανθρώπους γνωρίζετε;

Επίσης, οι επιδόσεις του υπολογιστή μπορεί να είναι καλές χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι αξιόπιστος μακροπρόθεσμα.

Στην τελική, όλα εξαρτώνται απ' το τι τον θες τον φορητό. Αν τον θές μόνο και μόνο για να λες ότι έχεις φορητό και να παίζεις πασιέντζες, πιστεύω ότι ο Dell σε καλύπτει.

Αρχική Δημοσίευση από diomedes

Τώρα αν κάποιος βρέθηκε να έχει πάρει Dell και να μην του παρουσίασε προβλήματα αυτό είναι αναμενόμενο (αλλά όχι ιδιαίτερα πιθανό). Πόσους άλλους τέτοιους ανθρώπους γνωρίζετε;

Επίσης, οι επιδόσεις του υπολογιστή μπορεί να είναι καλές χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι αξιόπιστος μακροπρόθεσμα.

--------------------------------------------------------------------------

κοιτα αν μιλαγαμε για 1 -2 που δεν παρουσιασαν προβλημα..θα ειχες δικιο αλλα εδω μιλαμε για 100 τουλαχιστον laptops και 30 servers..ε δεν μπορει συμπτωματικα αυτοι ολοι να μην παρουσιαζουν προβλημα.και να μην χρειαστηκαν τιποτα στα 3 χρονια.. και να λες οτι ε ετυχε!!..μαλλον δεν ετυχε..ΠΕΤΥΧΕ!!! και ελπιζω να μπορω να σου πω το ιδιο οταν το laptop κλεισει 5ετια!!!! τελος υποτιθεται οτι τον φορητο δεν τον εχεις για να παιζεις παιχνιδια αλλα για να βγαζεις δουλεια... εν κινηση μαλιστα... αν τον περνεις για να παιξεις unreal η να τρεχεις το autocad se 3d rendering πολυκατοικιας!!!

E TOTE NAI ΔΕΝ KANEI O DELL σιγουρα.... αλλα ας ξεκαθαρισουμε στο μυαλουδακι μας τις διαφορες desktop - laptop το ενα δεν καλυπτει το αλλο...ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ... κανω λαθος???

Kai εμείς στην εταιρεία μου έχουν καμμιά 70αριά Dell.

Τόσο παλαιότερα μοντέλα με PIII 1000άρη όσο και τα καινουργια D600 - D610.

Μερικά από τα παλαιότερα έβγαλαν προβλήματα με το πληκτρολόγιο τους που δεν έπιανε καλά αλλά όλα αλλάχθηκαν μέσα στο service και αρκετά γρήγορα.

Τα καινόυργια δεν έχουν παρουσιάσει τίποτα μέχρι τώρα.

Τα έχουμε από τον Ιανουάριο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...