BDOUKAS Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2005 exo peksi diafora online games ti protinete na kano na pekso lineage i world of warcraft [kai ta 2 ta exo dokimasei] GIA HELP ME NA DIALEKSO [KAI AN LINEAGE OFFICIAL I SE PRIVATE SERVER ??] ????
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2005 Moderators Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2005 World of Warcraft μάλλον. Μιας και έχει πιο γνωστό περιβάλλον και lore. Επίσης το L2 όταν το είχα παίξει, είχα σιχαθεί το τρελό grinding του. :-P
G_Zisis Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 World of Warcraft!!!!Αν και το Lineage το έχω παίξει πάρα πολύ λίγο (κανά 5λεπτο),μόνο που το βλέπω όταν το παίζουν άλλοι,το WoW μου αρέσει περισσότερο.
MariaTs. Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 Κι εγώ ψηφίζω Warcraft! Το LineAge μου είχε σπάσει τα νεύρα όταν το δοκίμασα για καμιά βδομάδα! Να κυνηγάς λύκους και orcs, για να ανεβάσεις τα επίπεδα του ήρωά σου και καμιά φορά να σε κυνηγάει και κάνας άλλος χρήστης γιατί ας πούμε πήγες και πήρες το αντικείμενο που είχε ξεχάσει εκείνος πριν από αρκετή ώρα! Και γενικά... έτσι πάει συνεχώς! Βαρέθηκα και το απεγκατέστησα απ'τον υπολογιστή! Αν ήταν να φάω κάνα μήνα για να ανεβάσω τα επίπεδα να αναβαθμίσω τον εξοπλισμό του ήρωα για να προχωρήσω στην ιστορία, ζήσε Μάη μου να φας τριφύλι... Έτσι παίζω το Gothic 2! Warcraft και θα το ευχαριστηθείς!!!
BDOUKAS Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 kai na rotiso protinete kana realm na bo??gia normal kai rpg kai oti allo exei kai ti einai to realm??
wiz@rd21 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 Εγώ δεν θα σου πρότεινα το Warcraft μιας και λόγω και της πληρωμής, πιο πολύ άγχος έχει γίνει στους περισσότερους παρά ευχαρίστηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.