giannhsg Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2005 Παιδες θελω τα φωτα σας! as mou pei kapios ena oreo pexnidi epitelus! thelw kati se styl Fahrenheit the indigho prophecy. to fahrenheit to exo pesi. epishs exo peksi manhunt,max payne2,fear,postal 2. kati paromio me auta?
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2005 Vasika tora ti sxesi exei to indigo pou einai adventure me to manhunt kai to maxpayne den exo idea,i to fear pou einai FPS...vasika ena apo ola k oxi kati paromio mallon...opot pekse to Splinter shell:chaos theory...pou kai psilo adventure kai shooting k stealth...
S2Katana Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2005 Vasika tora ti sxesi exei to indigo pou einai adventure me to manhunt kai to maxpayne den exo idea,i to fear pou einai FPS... Δικιο εχεις...Μαλλον εννοει παιχνιδια με ατμοσφαιρα στο gameplay και με εντυπωσιακα γραφικα!
Moderators Praetorian Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 Moderators Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 max payne 1 fysika... Kapoia alla: - Half life 2 - Chronicles of Riddick - Escape from butcher's Bay
S2Katana Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 Γ@ματο το Far Cry.Mεχρι βεβαια το σημειο που εμφανιζονται τα περιεργα τερατακια...Εκει απογοητευτηκα!
fanpan Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 ρε παιδιά μπορεί κανείς να μου πει γιατί δεν ακούγονται οι διάλογοι στο fear? η μουσική παίζει κανονικά.εχω βάλει τους καινούργιους drivers της κάρτας ήχου αλλά και πάλι τίποτα. έχω δοκιμάσει τα πάντα
metmat Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 Είναι λίγο off topic αυτο που ρωτάς, αλλά anyway. Αν έχεις 5.1 ηχεία κοίτα μήπως δεν πατάει καλά το βίσμα που είναι για το κεντρικό ηχείο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.