Προς το περιεχόμενο

AnyDVD και Stealth

zavlakas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδη το link εχει ανανεωθει 1-2 φορες απο την στιγμη που το δημοσιευσα...

...γνωριζεις ποτε το κατεβασε αυτος ο φιλος σου...

Η τελευταια εκδοση beta ειναι η 2.9.6.5 beta2...

Mπορει να δει ποια ακριβως εκδοση ειναι στο Readme.txt, στο folder του DVDfab Decrypter, στο Program Files...

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Η τελευταια εκδοση beta ειναι η 2.9.6.5 beta2...

Mπορει να δει ποια ακριβως εκδοση ειναι στο Readme.txt' date=' στο folder του DVDfab Decrypter, στο Program Files...[/quote']

Αυτή ακριβώς είναι zavlakas! H 2.9.6.5 beta2.

Δημοσ.

DVDFab Decrypter 2.9.6.5 beta

http://www.dvdidle.com/DVDFabDecrypter29.exe

* New: Added support for a new ARccOS protection as found on "Stealth" (R2, Greece).

Oποιος μπορει ας δοκιμασει την καινουργια εκδοση, ως προς την αποτελεσματικοτητα της...

file zavlakas poy tin sto site toy fab poy koitaksa sto free yliko exei mono tin kanoniki ekdosi tin 2962, ton link poy edoses gia tin beta ekdoki pos to vrikes????

Δημοσ.

Re pedes giati pedeveste??? mporei na argise ligo(an kai den to nomizw giati den exei poli kairo poy kikloforise sta video club) na xekleidwsei to stealth to anydvd alla to EKANE stin ekdosi 5.6.3.1. giati loipon den katevazete ti nea ekdosi apo tin epsimi selida toy anydvd poy einai h slysoft kai pedeveste me alla programmata?????

Δημοσ.

@mentor

Οταν την ανοιγεις στο DVD Shrink, ειναι ολα normal?

@metatron

Mου το εστειλε ο developer του Fab, αφου του εστειλα τα IFOs της ταινιας...

Δημοσ.
@mentor

Οταν την ανοιγεις στο DVD Shrink' date=' ειναι ολα normal?

[/quote']

Δεν έκανα εγώ τη διαδικασία. Έβαλα όμως το δισκάκι στο pc (το έγραψε με reauthor ο φίλος μου - μόνο την ταινία δηλαδή χωρίς μενού) και το άνοιξα με το σρινκ. Όλα είναι εντάξει...

Εν τω μεταξύ βγήκε και η κανονική έκδοση του DvdFab 2.9.6.5

Changelog:

(12/01/2005) Version 2.9.6.5 Updated!

Change: Updated VSO burning engine.

Change: Improved "Sony ARccOS protection" removal engine.

New: Added support for a new ARccOS protection as found on "Cool Money" (R2) and "Kekexili Mountain Patrol" (R2).

New: Added support for a new ARccOS protection as found on "Stealth" (R2 Greece).

Δημοσ.

Παιδία σας ακούω εδώ και λίγες μέρες. Λοιπόν επειδή το θέμα το έψαξα πολύ γιατί με ταλαιπώρησε επίσης πολύ εχώ να σας πώ τα εξής :

1.- Τπ ARccOS δεν βρέθηκε μόνο στην έκδοση του Stealth στην Ελλάδα αλλά και σε άλλες χώρες Region 2.

2.- Το ίδιο κλείδωμα υπάρχει και σε άλλες ταινείες νομίζω το XXX - Level 2. και κάποιες άλλες.

3.- Το κλείδωμα αυτό είναι σε συνεργασία εταιρειών οπότε όποτε δείτε πάνω σε δισκάκι DVD τα λογότυπα Sony ή Paramount (αυτό με επιφύλαξη μπορεί να είναι κάποια άλλη εταιρεία που δεν συγκράτησα το όνομα σωστά και ζητάω προκαταβοληκά συγνώμη).

4.- Υπάρχει τρόπος να το ξεπεράσεις αυτό το κλείδωμα από όλα τα DVD που το περιέχουν και θα το περιέχουν όλο και περισσότερα. Το μόνο που χρειάζεται είναι το DVD Decrypter 3.5.4.0 το PGEDIT και το pluggin για το AEccOS το οποίο ονομάζεται FixVTS. Το μόνο μειωνέκτημα είναι ότι για να κάνεις ένα απλό backup μιας ταινείας θα χρειαστείς περίπου τον διπλάσιο από τον φυσιολογικό χρόνο.

Όποια πληροφορία σχετικά με αυτά που ανέφερα θελήσει κάποιος ή πως θα βρει τα ανωτέρω ευχαρίστως θα απαντήσω είτε μέσω εδώ είτε μέσω PΜ. (Το οποίο και προτιμώ για να το δώ σίγουρα.).

Δημοσ.

Εγώ πάντως παιδιά με το CloneDVD 2.8.5.1 και το AnyDVD 5.6.3.1 μια χαρά το αντέγραψα.ΟΛΗ η διαδικασία(δηλαδή πέρασμα στον δίσκο με μικρή συμπίεση και αντιγραφή σε DVD) σχεδόν 28 λεπτά!

Δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα με αυτόν τον συνδυασμό!

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

'Οταν προσπαθώ να κάνω back up ταινίεs με sony protection το Clone Dvd μου εμφανίζει ότι η ταινία έχει πρόβλημα χωρητικότητας...???/

Ξέρετε τι φταίει και πως το ξεπερνάς????

Δημοσ.

Εγώ χρησιμοποίησα το AnyDVD 5.8.2.1 με το dvd decrypter 3.5.4.0 κι όλα εντάξει. Μπορείτε να μου πείτε γιατί συνεχίζετε να ψάχνετε psl2 αρχεία; Υπάρχει κι άλλη προστασία;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...