Προς το περιεχόμενο

Εχω μπερδευτει!!!!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1) Μενω σε μονοκατοικια και επειδη δεν εχω δικη μου τηλεφωνικη γραμμη εχω τραβηξει καλωδιο απο τη διπλανη μονοκατοικια

2) Ηρθε ο εξοπλισμος της ΗΟL

3) Εχω ενα πολυμηχανημα (fax,tel,scanner,copy,printer) το οποιο εχει ενα line in οπου κατεληγε το καλωδιο απο την διπλανη μονοκατοικια,ενω συγχρονως βγαινει απο το πολυμηχανημα ενα δευτερο καλωδιο που καταληγει στο modem του LAPTOP.

Εχω μπερδευτει με το πως θα χρησιμοποιησω το adsl modem filter/splitter ( ετσι ωστε να μπορω να εχω και τηλ,φαξ και συνδεση adsl)

Επισης απο τον εξοπλισμο της HOL το μαυρο καλωδιο θα το χρησιμοποιησω??

Ειχα ξαναρωτησει αλλα τωρα ηρθε ο εξοπλισμος και δεν μπορω να βγαλω ακρη!!!!

Δημοσ.

Δηλαδη το Line in του splitter θα μπει στο πολυμηχανημα

Το καλωδιο της τηλεφωνικης γραμμης θα μπει στο phone socket του splitter

Απο το socket modem toy splitter τι καλωδιο θα ξεκινησει για να παει στο μοντεμ της ΗΟΛ

?? απλο καλωδιο τηλεφωνικης γραμμης ή το μαυρο της ΗΟΛ???

Δημοσ.

μα απο το line in βγαινει καλωδιο το οποιο αυτο φανταζομαι θα μπει στο πολυμηχανημα, δεν μπορεις να βαλεις το καλωδιο απο διπλα στο Line in toy splitter!

Ευχαριστω για το ενδιαφερον!!

Δημοσ.

Και γιατι να μην κανω το εξης

1) συνδεω το καλωδιο της τηλ γραμμης με το πολυμηχανημα

2) το line in tou splitter μπαινει στο 2ο socket του πολυμηχανηματος

3) ενα καλωδιο απο Socket modem του splitter Που να καταληγει στο fritz box

4) και το μαυρο καλωδιο απο το socket phone tou splitter που να καταληγει στο fritzbox?????????

Δημοσ.

το σπλιτερ εχει καλωδιο στην line in γιατι -υποτιθεται- θα μπει σε πριζα στον τοιχο (απ οπου ερχεται ο οτε !)

οποτε ή κοβεις τα καλωδια και τα ενωνεις ή βαζεις στη γραμμη που ερχεται απο διπλα ενα φισακι θυληκο rj11 στο οποιο ενωνεις τα 2 καλωδια που ερχονται απο διπλα ακι σ αυτο μετα καρφωνεις το φισακι του σπλιτερ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...