alexg31979 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2005 1) Μενω σε μονοκατοικια και επειδη δεν εχω δικη μου τηλεφωνικη γραμμη εχω τραβηξει καλωδιο απο τη διπλανη μονοκατοικια 2) Ηρθε ο εξοπλισμος της ΗΟL 3) Εχω ενα πολυμηχανημα (fax,tel,scanner,copy,printer) το οποιο εχει ενα line in οπου κατεληγε το καλωδιο απο την διπλανη μονοκατοικια,ενω συγχρονως βγαινει απο το πολυμηχανημα ενα δευτερο καλωδιο που καταληγει στο modem του LAPTOP. Εχω μπερδευτει με το πως θα χρησιμοποιησω το adsl modem filter/splitter ( ετσι ωστε να μπορω να εχω και τηλ,φαξ και συνδεση adsl) Επισης απο τον εξοπλισμο της HOL το μαυρο καλωδιο θα το χρησιμοποιησω?? Ειχα ξαναρωτησει αλλα τωρα ηρθε ο εξοπλισμος και δεν μπορω να βγαλω ακρη!!!!
Dark_son20 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2005 to spliter tha to valeis prin apo to polimixanima apo to spliter tin kanoniki grami tha tin valeis sto polimixanima kai to Data/dsl sto router/modem sou
alexg31979 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2005 Δηλαδη το Line in του splitter θα μπει στο πολυμηχανημα Το καλωδιο της τηλεφωνικης γραμμης θα μπει στο phone socket του splitter Απο το socket modem toy splitter τι καλωδιο θα ξεκινησει για να παει στο μοντεμ της ΗΟΛ ?? απλο καλωδιο τηλεφωνικης γραμμης ή το μαυρο της ΗΟΛ???
Dark_son20 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2005 sto line in tha mpei i grami pou erxete apo dipla sto phone socket tha paei to polimixanima kai apo to socket modem tha paei sto modem to mavro tis hol pou exei kai ta 4 kalodiakia mesa
alexg31979 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2005 μα απο το line in βγαινει καλωδιο το οποιο αυτο φανταζομαι θα μπει στο πολυμηχανημα, δεν μπορεις να βαλεις το καλωδιο απο διπλα στο Line in toy splitter! Ευχαριστω για το ενδιαφερον!!
Dark_son20 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2005 tote tha xriasteis enosi efoson exei karfomeno to line in pano tou...
alexg31979 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2005 Τι ενωση? sorry Αλλα δεν το κατεχω πολυ το θεμα!!!
Dark_son20 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2005 pou na enosei to kalodiaki tis gramis pou erxete me to kalodiaki tous spliter
alexg31979 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2005 Και γιατι να μην κανω το εξης 1) συνδεω το καλωδιο της τηλ γραμμης με το πολυμηχανημα 2) το line in tou splitter μπαινει στο 2ο socket του πολυμηχανηματος 3) ενα καλωδιο απο Socket modem του splitter Που να καταληγει στο fritz box 4) και το μαυρο καλωδιο απο το socket phone tou splitter που να καταληγει στο fritzbox?????????
Dark_son20 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2005 ...ok kanto etsi ama theleis...stin dsl den einai toso apla...apla kathe fora pou tha sikoneis to tilefono tha peftei i DSL... kali epitixia...
alexg31979 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2005 Το θεμα ειναι να το κανω και να δουλευει! για αυτο και σας ρωταω
Dark_son20 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2005 i odigies einai standar aftes pou sou edosa defteros/tritos tropos den eiparxei -enosi tou line in me tin grami -polimixanima sto phone socket -modem sto modem socket me to mavro(tetrapino) kalodio
mak2000 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2005 το σπλιτερ εχει καλωδιο στην line in γιατι -υποτιθεται- θα μπει σε πριζα στον τοιχο (απ οπου ερχεται ο οτε !) οποτε ή κοβεις τα καλωδια και τα ενωνεις ή βαζεις στη γραμμη που ερχεται απο διπλα ενα φισακι θυληκο rj11 στο οποιο ενωνεις τα 2 καλωδια που ερχονται απο διπλα ακι σ αυτο μετα καρφωνεις το φισακι του σπλιτερ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.