Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2005 Το ...αιωνιο προβλημα μου ειναι οτι για να βαλω ή να βγαλω ενα καλωδιο απο το κουτι του pc μου ειναι μια ...πονεμενη ιστορια γιατι ειναι μεσα σε κουτι στο επιπλο και αν το τραβηξω λιιιιιγο απροσεκτα προς τα εξω αρχιζουν και βγαινουν τα διαφορα καλωδια. Αν τα καλωδια ηταν μισο μετρο πιο μακρυα δεν θα ειχα προβλημα!!!! Υπαρχουν προεκτασεις για ολα τα συνηθισμενα καλωδια αραγε (οθονη , ps2 , usb ,ηχεια, fireware κλπ) για να ...λυτρωθω απο αυτο το βασανο ???? Η μηπως καποιος αλλος τροπος ???? Ευχαριστω. :smile: :smile: :smile:
ppetr Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2005 Αν δεν κάνω λάθος Γιάννη υπάρχουν για όλα αυτά. Θα μπορούσες βέβαια να κάνεις και μια τρύπα με πλαστικό καπάκι (αν τα καλώδια κάνουν κύκλο)
Dark_son20 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2005 gianni iparxoun ola edo http://www.tan.gr exoun oti mikrovlakioula mporeis na fantasteis kathe fora xanome pou mpeno sto magazi tous ;P
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2005 Ευχαριστω παιδια.... Φιλε ppetr οταν λες "μια τρύπα με πλαστικό καπάκι " τι εννοεις ????
madsc Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2005 Γιάννη αν θες απλά να συνδέεις ξεσυνδέεις usb/firewire συσκευές απλά τράβα από μια προέκταση πάνω στο γραφείο σου για να τις έχεις εύχερες. Αν θες να κάνεις κάτι άλλο από αυτό εξήγησε το να βρούμε τον πιο βολικό για σένα τρόπο. /sc
Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2005 Γιάννη αν θες απλά να συνδέεις ξεσυνδέεις usb/firewire συσκευές απλά τράβα από μια προέκταση πάνω στο γραφείο σου για να τις έχεις εύχερες. Αν θες να κάνεις κάτι άλλο από αυτό εξήγησε το να βρούμε τον πιο βολικό για σένα τρόπο. /sc Τετοιες αναμονες εχω φιλτατε μου madsc για την καμερα και την φωτογραφικη μηχανη.Οι αλλες οι μονιμες ειναι το προβλημα που πανε στο pc απο τα περιφερειακα και δεν το αφηνουν λογω μικρου μηκους ή μεγαλης αποστασης να τραβηχτει εξω οταν χρειαζεται. :razz: :razz:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.