Προς το περιεχόμενο

dsl+μαμά+μπαμπάς = ... ? Problem

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 113
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ma re file egw plakitsa ekana,o allos tsimpise kai mou arxise ta "Re file,orexi gia kauga exeis"

Πλάκα ειναι KaizerSoze οταν γουστάρω κι εγω την πλακα σου. Αμα δεν με ξέρεις και αρχισεις τις ειρωνίες δεν ειναι πλάκα ειναι χλευασμός. Το "τσίμπισε" που γράφεις αλλωστε ειναι η απόδειξη για τις προθέσεις που ειχες. Δεν νομιζω να εχω επιτρέψει να με χλευασει κανεις, παρ'οτι ορισμένοι χρήστες (οχι εσυ KaizerSoze) το προσπαθούν επανειλλημένως και συνεχίζουν παρα τις συστάσεις μου για το αντίθετο (λόγω κακης ανατροφής προφανως). Αντι λοιπον να ζητήσεις συγνώμη , ζητας τα ρέστα!

Δεν μπορώ να κάνω κατι περισσότερο ή λιγότερο, και αποφάσισα οτι ουτε στο εξής θα εξηγω το γιατι δεν δέχομαι να με ειρωνευτεί, να με χλευάσει και να με προσβάλει κάποιος. Ζητώ απλως τα αυτονόητα και προκαλώ μαλιστα να "αποβληθώ" αν οι κανόνες της κοινότητας και η λογική ορίζουν κάπως αλλιως! Ας γίνει και δημοψήφισμα.....

Θα ελεγα να κλείσει εδω αυτο το offtopic.

Υπάρχει κι αυτο: http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=136421

Δημοσ.
Πλάκα ειναι KaizerSoze οταν γουστάρω κι εγω την πλακα σου. Αμα δεν με ξέρεις και αρχισεις τις ειρωνίες δεν ειναι πλάκα ειναι χλευασμός. Το "τσίμπισε" που γράφεις αλλωστε ειναι η απόδειξη για τις προθέσεις που ειχες. Δεν νομιζω να εχω επιτρέψει να με χλευασει κανεις' date=' παρ'οτι ορισμένοι χρήστες (οχι εσυ KaizerSoze) το προσπαθούν επανειλλημένως και συνεχίζουν παρα τις συστάσεις μου για το αντίθετο (λόγω κακης ανατροφής προφανως). Αντι λοιπον να ζητήσεις συγνώμη , ζητας τα ρέστα!

Δεν μπορώ να κάνω κατι περισσότερο ή λιγότερο, και αποφάσισα οτι ουτε στο εξής θα εξηγω το [b']γιατι δεν δέχομαι [/b] να με ειρωνευτεί, να με χλευάσει και να με προσβάλει κάποιος. Ζητώ απλως τα αυτονόητα και προκαλώ μαλιστα να "αποβληθώ" αν οι κανόνες της κοινότητας και η λογική ορίζουν κάπως αλλιως! Ας γίνει και δημοψήφισμα.....

Θα ελεγα να κλείσει εδω αυτο το offtopic.

Υπάρχει κι αυτο: http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=136421

H apodeixi giati i lovotomi den eprepe na katargithei

Δημοσ.
H apodeixi giati i lovotomi den eprepe na katargithei

Απορια 1η: απο που παιρνεις το θάρρος (η το θράσος) και το συνεχίζεις , κι εσυ και τα αλλα ...ομορφόπαιδα. Εχεις κολλητάρια τους διαχειριστές και δεν φοβάσαι τη διαγραφή ή απλως εισαι χοντροκέφαλος; Σε κάθε περίπτωση σταματα να με προκαλεις.

Απορία 2η: Το εχεις βαλει προσωπικό στόχο να τσακωθείς μαζι μου σημερα; Κατι σαν την ...κακη πράξη της ημερας;

Δημοσ.

Όρεξη που την έχουν μερικοί...

Φίλε red30 μην ασχολήσε. Τζάμπα χαλάς την ζαχαρένια σου. Μερικοί είναι εκ πεποιθήσεως αναιδείς...

Δημοσ.

παιδιά όπως είπα και παραπάνω το καλύτερο είναι να τελειώσει εδώ αυτή η ιστορία. Μου έχει συμβεί και εμένα κάτι παρόμοιο παλαιότερα και .... άκρη δεν έβγαλα.

Άντε και καλή καρδιά!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...