CyberDreamer Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Mhn tous les tipota agorase ena ondsl kit 4mhno me dika sou lefta (kane oikoinomies) (106euro / 384k)... klepse kryfa to afm ths manas sou kai thn doy... )) xex 10 meres prin lh3ei pes tous na koita3oune toys xamhlous logariasmous kai an den toys piseis... tote akyrwse to me ena thl ... swstos ? !!!
myle Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 συγγνώμη αλλά ούτε και στη σχολή μπορείς να έχεις dsl για να τα καταφέρεις με το διάβασμα. Σε σχολή πληροφορικής όμως πρέπει να έχεις επαφή με τις εξελίξεις του χώρου και ποιος ο καλύτερος τρόπος από το ADSL;
De@th L0rd Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 κι εγώ διαβάζω playboy ,esquire, 4 troxoi....
red30 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 Να βάλουν ολοι νέοι-γέροι DSL μπας και ξυπνήσουν λίγο και αποκτήσουν ενδιαφέροντα, ιδεολογίες και άποψη για τη ζωη! Να μάθουν να κάνουν λάθη και να αποφασίζουν οι ιδιοι για τη ζωή τους, γιατι οπως βλέπω ολοι αντιγράφουν τη ζωή απο τα περιοδικά και τις εκπομπές της TV... Απ' οτι διαπιστώνω 25 χρόνια (σημ: μετά το λύκειο) ακούω τα ιδια , "εβγαλα 18 ΜΟ" , "πήρα έπαινο & εγινα σημαιοφόρος", "θα μπώ στο παν/μιο και θ'αράξω", "τι τις θές τις γκόμενες αυτα ειναι γι'αργότερα" και οταν φύγει η ζωή και ερθει και η καράφλα, τοτε θα δούμε τα αποτελέσματα ολης αυτης της κοσμοθεωρίας του κ*λου μετα συγχωρήσεως.... Ασε που αν δεν κανεις αυτο που θέλεις οταν το θέλεις θα το εχεις απωθημένο και θα καταλήξει κομπλεξ στα 40-50... Απ'αυτα, ξερετε, που έχουν οι γραβατωμένοι κοιλαράδες managers & προιστάμενοι που προσπαθούν να αποδείξουν οτι ο <λαλάκης> μπορεί να πηδεί ακομα στα 50 . Οτι δλδ εχουν το πάνω χέρι στη ζωη.... Αμ δε..... Φιλική συμβουλή
marios1957 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 ..... Πότε πρόλαβες και τα έζησες όλα αυτά και δίνεις και συμβουλές;
red30 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 Πότε πρόλαβες και τα έζησες όλα αυτά και δίνεις και συμβουλές; Μαριε ξέχασες οτι το red30 δεν σημαίνει ηλικία; Το ειχα εξηγήσει παλιότερα σε κάποιον αδαή που βρήκε στο "red30" τη λύση του "μυστηρίου" (!!) , μα εσυ πως την πάτησες και σου ξέφυγε; Καλο ειναι αυτο απο τη μια μερια και σ'ευχαριστω για το κομπλιμέντο! Απο την αλλη τα 44 δεν κρύβονται... Ελπιζω βεβαια η κοινότητα να τα θεωρεί αρκετα για να μπορω να γράψω απλως τη γνώμη μου. Κανεις δεν έχει την αποκλειστικότητα της σωστής κρίσης.
KaizerSoze Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 Diladi re red emeis pouxoume karafla apo ta 27 mas mallon na to travixoume gia autoktonia ?
danaos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 lol!!! Παιδιά ηρεμείστε!!! Η λύση είναι μία!!! Καλό το adsl αλλά σαν την παρέα σου δεν είναι... Το ίδιο είναι να πάρεις τους κολλητούς σου ή τον/την φίλο/φίλη σου και να βγεις έξω με το να κάθεσαι και να κατεβάζεις τραγούδια; Χρειάζεται προσοχή, γιατί καταλήγει σε πάθος (ανόητο και ανούσιο...) Η πρότασή μου είναι: ναι στο adsl αλλά με μέτρο!!! και να το χρησιμοποιείς μόνο όταν χρειάζεται... Αυτό το 24 hrs δεν το κατάλαβα ποτέ... Άσε που αν το 'χεις και δίπλα στο κρεβάτι σου δεν είναι και ό,τι καλύτερο μπορεί να συμβεί στη ζωή σου! Για ψάξτε το λιγάκι, πριν αρχίσετε τις επισκέψεις -νωρίς νωρίς - στους κάθε λογής ντοτόρους!!!
StavrosD Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 Να σου προτείνω κάτι πιο απλό; Σε μερικούς μήνες είναι οι εξετάσεις. Αν περάσεις πρώτος στην σχολή σου, θα έχεις δωρεάν από τον ΟΤΕ DSL γραμμή. Οπότε θα έχεις μόνο το κόστος του provider, ή θα δανειστείς το account κάποιο φίλου σου, ή μέχρι τον Σεπτέμβριο θα έχουν κάποιες σχολές ADSL για τους φοιτητές.
StavrosD Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 Το ADSL μπορείς να το έχεις και με ISDN και με PSTN. Απλά καλό είναι να έχεις αποφασίσει τι θες, γιατί το modem είναι διαφορετικό για κάθε περίπτωση. Αν βάλεις PSTN, θα έχεις μόνο 1 γραμμή και όχι αναγνώριση κλήσης (η θα έχεις με 1,5€ το μήνα) Η διαφορά PSTN με ISDN είναι περίπου 5€/μήνα. Η αλλαγή γραμμής κοστίζει περίπου 30€
wert Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 lol!!! Παιδιά ηρεμείστε!!!Η λύση είναι μία!!! Καλό το adsl αλλά σαν την παρέα σου δεν είναι... Το ίδιο είναι να πάρεις τους κολλητούς σου ή τον/την φίλο/φίλη σου και να βγεις έξω με το να κάθεσαι και να κατεβάζεις τραγούδια; Χρειάζεται προσοχή' date=' γιατί καταλήγει σε πάθος (ανόητο και ανούσιο...) Η πρότασή μου είναι: ναι στο adsl αλλά με μέτρο!!! και να το χρησιμοποιείς μόνο όταν χρειάζεται... Αυτό το 24 hrs δεν το κατάλαβα ποτέ... Άσε που αν το 'χεις και δίπλα στο κρεβάτι σου δεν είναι και ό,τι καλύτερο μπορεί να συμβεί στη ζωή σου! Για ψάξτε το λιγάκι, πριν αρχίσετε τις επισκέψεις -νωρίς νωρίς - στους κάθε λογής ντοτόρους!!! [/quote'] Αυτό το έχω ξαναακούσει πολλάκις θα έλεγα. Πολλοί μου λένε συνέχεια: Μα καλά δεν στραβώθηκες τόσες ώρες στο pc ; Λές και όταν κατεβάζει ή ανεβάζει πρέπει να το έχεις και αγκαλιά. lol Eίπαμε θα καθήσεις κάνα δύο ωρίτσες να διαβάσεις κάνα φόρουμ και καμιά εφημερίδα θα κατεβάζεις και κάτι και μετά την κοπανάς και συνεχίζει μόνο του αυτό.
polaki Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 Mηπως το έχουμε κουράσει λίγο το θέμα.....? Εν τέλει αν ακόμα δεν έχει καταφέρει να αποκτήσει ιντερνετ καλύτερα να περιμένει να τελειώσει το σχολίο και βλέπουμε...
red30 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2006 Diladi re red emeis pouxoume karafla apo ta 27 mas mallon na to travixoume gia autoktonia ? Ρε φίλε ψάχνεσαι για καυγά; :( Τράβα διάβασε προσεκτικά τι γράφω πρώτα και μετα γράψε την φιλοσοφία σου. Μαλλον μια αυτοκτονια δεν θα πήγαινε χαμένη...
KaizerSoze Δημοσ. 1 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2006 Re tin paleueis? Re tin paleueis? Kauga giati re megale,eisai sovaros? Tespa,den to synexizw giati apoti katalabainw eisai gia polla "Arguing on the internet is like Special Olympics... even if you win,you're still a retarded" Akou re ti eipe to atomo,an exw orexi gia kauga.
red30 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2006 Ρε φιλε τωρα με αναγκάζεις να σε ξεχεσω! Δε μου λες, σου ζήτησε κανεις να απαντήσεις σ'αυτο που έγραψα αρχικά; Εσυ πως νομίζεις οτι θα γράφεις οτι σου κατέβει στο κεφάλι και δεν θα λάβεις απάντηση; "ΑΚΟΥ ΡΕ ΤΙ ΕΙΠΕ ΤΟ ΑΤΟΜΟ" να πεις στον εαυτό σου που ξεφυτρώνει εκει που δεν τον σπέρνουν. Απλο δεν είναι; Οτι ισχυει για σένα δεν ισχυει και για μένα; Η μηπως εσυ εχεις το φόρουμ απο τον παππού σου κληρονομια; Δηλαδη εδω που τα λέμε, εγραψε μια offtopic μ@...... ο Μαριος και εγω του απάντησα αλλη μια μ@...... offtopic. Eσυ τι ξεφύτρωσες και γιατι το συνεχίζεις; Αν εχεις κάτι να πεις για το θέμα με τις DSL κτλ εχει καλως γράψτο και πάμε παρακάτω. Εγω ομως εγραψα τη γνώμη μου να αφήσουν τα παιδια να κάνουν οτι θέλουν τωρα που μπορούν γιατι θα γεράσουν και θα εχουν απωθημένα. Εσυ ΤΙ ΖΟΡΙ ΤΡΑΒΑΣ στην τελική μ'οτι γράφω; Γράψε κι εσυ τη μ@.... σου και πάμε παρακάτω. Ψαχνεσαι λοιπον ή δεν ψάχνεσαι; ή στραβωσες αδικα ή διαφορετικά απλως εχεις πρόβλημα μαζι μου! No hard feelings παντως, θα ζήσουμε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.