getty Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2005 Dsl+WoW+15 xronos- Θα ΚΑΕΙ τελείως. Btw μακάρι να βάλουν ΟΛΟΙ dsl, με τα τρέχοντα contention rates και το προφίλ των μέχρι τώρα χρηστών dsl, μόνο αυτό μας σώζει! @mourj γράφουν συνήθως για πόσο είναι, αν θες ρώτα πιο συγκεκριμένα
Isle Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2005 Εγω νομιζω οτι καλυτερα τα παιδια να καθονται σπιτι στον υπολογιστη, γιατι ολο και κατι θα μαθουν, επιπλεον με την σωστη χρηση του υπολογιστη απο το να τρεχουν στα γηπεδα και στους δρομους.Τωρα μην με πειτε geek, απλα αυτη ειναι η γνωμη μου.
Papajohn Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2005 Παιδία, εγω θα σας πω απλά να συγκρατηθείτε. Όσοι είστε 3η Λυκείου μη το σκέφτεστε καθόλου, μόνο η διαδικασία, ποιο πακέτο να πάρω, πως θα ρυθμίσω το modem, ποιο album να κατεβάσω μετα θα χάσετε ένα σεβαστό χρονικό διάστημα απο το διάβασμα/συγκέντρωση. Και πιστέψτε με, καλύτερα (έστω και) 500 μόρια παραπάνω στις πανελλαδικές παρά 5 μήνες DSL... Τώρα για όλους τους μικρότερους, σοβαρά παιδία, χρειάζεστε το internet πάνω απο 2-3 ώρες τη μέρα; Προλαβαίνετε; Αν ναι, παρτε το, βαλτε το, τι playstation παιζετε 6 ωρες τη μέρα τι WoW το ίδιο είναι. Το θέμα είναι να καταλάβετε πως όσο και ωραίο να είναι το net δεν αξίζει να του αφιερωθείτε ολοκληρωτικά. Και το λέει αυτό ένας φαντικός gamer στα σχολικά του χρόνια. ΥΓ. Όσο για την λύση "ξεσκίστε το dial up, θα σας το βάλουν λόγω κόστους" μόνο απο "μωρά" ελπίζω να την ακούω.. Αποδείξτε στους γονείς σας σοβαρά και υπεύθυνα το οτι τους συμφέρει (αν τους συμφέρει βέβαια) η λύση του DSL και τότε και θα σας το βάλουν και θα σας εκτιμήσουν περισσότερο....
GIANNISPATRA Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2005 εγώ που το έχω βάλει και 18.1 α λυκείου βγάζω γενικό μ.ο και σε γήπεδα πάω και σε clubs ενοείται άρα τι κάψιμο λέμε αντί να ήμασταν πορωμένα βλέποντας τα κ---λω προγράμματα της τηλεόρασης surfάρουμε κατευάζουμε .Το θέμα είναι να μην εθιστείς με κανά game και δεν ξεκολάς . Εγώ δεν το έχω αυτό το προβλεμ γιατί μετά από δύο βδομάδες το βαριέμαι το κάθε παιχνίδι !.πιστεύω ότι καλύτερο είναι να βάλεις adsl γιατί έτσι και αλλιώς αφού έχεις πάρει την απόφαση αυτή σίγουρα το καις το net
getty Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2005 Πάντως τυχερή η σημερινή γενιά. Εγώ στο λύκειο συνδεόμουν internet με 14400 modem και ότι έκανα στο internet ήταν με command line interface
Costinio Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2005 ΥΓ. Όσο για την λύση "ξεσκίστε το dial up, θα σας το βάλουν λόγω κόστους" μόνο απο "μωρά" ελπίζω να την ακούω.. Αποδείξτε στους γονείς σας σοβαρά και υπεύθυνα το οτι τους συμφέρει (αν τους συμφέρει βέβαια) η λύση του DSL και τότε και θα σας το βάλουν και θα σας εκτιμήσουν περισσότερο.... έλα που οι γονεις δεν παιρνουν παντα απο υπευθυνα και λογικα επιχειρήματα αλλα κανουν του κεφαλιου τους... τοτε μαλλον χρειαζονται τετοιες τραβηγμενες λυσεις, αφου φαινεται οτι αποδιδουν σε ορισμενες περιπτωσεις ;-)
Isle Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2005 Πάντως τυχερή η σημερινή γενιά. Εγώ στο λύκειο συνδεόμουν internet με 14400 modem και ότι έκανα στο internet ήταν με command line interface Κι εμεις τα ιδια θα λεμε για τους επομενους που απορω τι θα υπαρχει τοτε.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2005 Moderators Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2005 έλα που οι γονεις δεν παιρνουν παντα απο υπευθυνα και λογικα επιχειρήματα αλλα κανουν του κεφαλιου τους... τοτε μαλλον χρειαζονται τετοιες τραβηγμενες λυσεις, αφου φαινεται οτι αποδιδουν σε ορισμενες περιπτωσεις ;-) Έχεις απολυτο δίκιο. Οι δικοί μου, δε μπα να τους λες, θα είναι πιο φτηνό από ότι τώρα, δεν θα έχεις προβλημα πόση ώρα θα είσαι μέσα (καλά, θα είμαι μέσα, γιατί οι δικοί μου άντε να μπούν μια ώρα το μήνα ), σε πιάνουν κορόιδο, κτλ κτλ, αλλά αυτός πριν με ακούσει, μου λεει: "Θα είσαι όλη την ώρα Online κτλ κτλ και τα μαθήματα κτλ κτλ..." αλλά δεν ξερει ότι από πρόπερσι τόση ώρα είμαι μέσα (5ώρες/μέρα), και παρόλα αυτά έβγαλα 18 7/13 πέρσι και κανα 17 φέτος με βλέπω (άλλο το Λύκειο...). Το θέμα είναι ότι πρέπει να πάρω τον εξοπλισμο, να κάνω ενεργοποίηση την pstn (τώρα έχω isdn), να κάνω ενεργοποίση την adsl, δηλ. το ΑΡΧΙΚΟ κόστος είναι αυτό που μας προβληματίζει κυρίως.... Τι να κάνω? Ξερετε αν θα πέσουν τιμες σε 2-3 μήνες?
Costinio Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2005 οι τιμές θα πέφτουν συνέχεια! ενεργοποίηση φυσικά μπορείς να κάνεις και over isdn (αν και μακροπρόθεσμα δεν συμφέρει). Αν θες να αποφύγεις αρχικά έξοδα πάρε πακέτο που τα έχει όλα μέσα (εξοπλισμός + τέλη ενεργοποίησης) αλλα σε συμφέρει να ενεργοποιήσεις δική σου γραμμή από οτε και να βάλεις όποιο isp θέλεις και με δικό σου router (κι όχι usb modem της πλάκας)
myle Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2005 Παιδία, συγγνώμη αν θα σας απογοητεύσω, αλλά και εγώ μαθητής ήμουν μέχρι και πέρυσι (και τώρα φοιτητής Μηχ. η/υ & Πληροφ.) και για να καταφέρω με το διάβασμα κτλ και για να ζήσω και λίγο ώστε να μην είμαι συνέχεια κολλημένος σε μια καρέκλα, έμπαινα δυο φορές την εβδομάδα στο Internet και αυτές από κανένα 2-3ωρο. Παραπάνω δεν προλαβαίνεις. Σε μας που έδινες και Πανελλήνιες και 2α Λυκείου περίπου το ίδιο ίσχυε και εκεί λίγο πιο ελαστικά. Τώρα Α Λυκείου και κάτω δεν διάβαζα και έτσι δεν είχα τέτοια προβλήματα, πάντως δεν έλιωνα και μπροστά στον υπολογιστή. Μέχρι 2-3 ώρες την ημέρα. Αν είχα ADSL (όχι ότι γινόταν) τότε πιστεύω ότι τώρα θα φόραγα ένα ζευγάρι χοντρά γυαλιά και θα σπούδαζα ιχθυοκομμωτική. Γι' αυτό καλό είναι το Internet αλλά προέχουν και άλλα πράγματα. Μην κολλάτε. Μην φτάσετε όμως και στο άλλο άκρο να φοβάστε το Internet. Παν μέτρον άριστον.
sa1901 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2005 Αν είχα ADSL (όχι ότι γινόταν) τότε πιστεύω ότι τώρα θα φόραγα ένα ζευγάρι χοντρά γυαλιά και θα σπούδαζα ιχθυοκομμωτική. :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
mandate Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Αρχικά ζητώ συγγνώμη στον administratora που ποιάνω χώρο στη σελίδα για ένα σχετικά ασήμαντο γεγονόσ για σας... Λόγο διάφορων εξόδων παιχνίδια' date=' μουσικα cd που ξεπερνούν τα [b']40 ευρόπουλα [/b]το μήνα προσπαθώ να τους πήσω ότι συμφέρει να βάλουμε DSL. Πως μπορώ με απλά ελληνικά να τους εξηγήσω ότι συμφέρει? Η μάνα μου ειναι πιο καταδεχτική γιατί την έχω πάει σε netcafe και μουρλαθηκε με τη διφορα σύνδεσης dsl kai pstn. Την έβαλα να πάρει τι Vivodi να ρωτήσει ότι θέλει είπαν ότι θα πάρουν αυτοί τηλέφωνο αλλα τίποτα...(Αυτο βέβαι είναι αλλο θέμα) Θέλω συμβουλέσ και απο μεγάλους...!!! κάνε αυτό που έκανα και γω πες τους να σου βάλουν και να σου πληρώσουν ή να πληρώσεις 50-50 το πακέτο σύνδεσης ΄-κόψε τα κινητά-και πλήρωνε εσύ τη dsl κάθε μήνα or die tryin'
paparoupas Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Ρε παιδια, Β-Γ Λυκειου το ξεχνας το ιντερνετ. Μην ακουω μ***ιες οτι διαβαζω και παω και τους καφεδες μου, και παω και στο κλαμπιδι μου και παω και γηπεδο και σερφαρω ατελειωτα και παιζω WoW. Ολα μαζι δεν γινονται! Βαζεις προτεραιοτητες. Εγω αν και ημουν πολυ πορωμενος με το pc, ειπα οτι θα βγαινω 2 βραδια τη βδομαδα, θα πηγαινω και 2 καφεδες, κι αυτο ειναι ολο. Το pc ζητημα να το ανοιγα 2 ωρες τη βδομαδα, τσαμπα πηγαινε η -πανακριβη τοτε- συνδρομη PSTN. Δεν μπορεις να κανεις τα παντα! Και ολα ειναι θεμα προτεραιοτητων. Τωρα για τους μικροτερους, αφου ετσι κι αλλιως ξυνονται, δεν ειναι κακο να ξυνονται μπροστα στο pc, κι οπως ειπε και καποιος καλυτερα απο το να αλητευουν. Το θεμα ειναι οτι μπορει μετα να μην ξεκολλανε, οταν φτασει η ωρα να διαβασουν... ΥΓ: Τωρα που το σκεφτομαι, για τους μαθητες πολυ χειροτερο κι απ'το ιντερνετ ειναι το τηλεφωνο...
mandate Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Παιδία, συγγνώμη αν θα σας απογοητεύσω, αλλά και εγώ μαθητής ήμουν μέχρι και πέρυσι (και τώρα φοιτητής Μηχ. η/υ & Πληροφ.) και για να καταφέρω με το διάβασμα κτλ και για να ζήσω και λίγο ώστε να μην είμαι συνέχεια κολλημένος σε μια καρέκλα, έμπαινα δυο φορές την εβδομάδα στο Internet και αυτές από κανένα 2-3ωρο. Παραπάνω δεν προλαβαίνεις. Σε μας που έδινες και Πανελλήνιες και 2α Λυκείου περίπου το ίδιο ίσχυε και εκεί .συγγνώμη αλλά ούτε και στη σχολή μπορείς να έχεις dsl για να τα καταφέρεις με το διάβασμα.
paparoupas Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Καμια συγκριση το διαβασμα της σχολης με το διαβασμα του σχολειου. Εγω ας πουμε τωρα για τη σχολη διαβαζω... :-Ρ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.