Προς το περιεχόμενο

dsl+μαμά+μπαμπάς = ... ? Problem

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

sorry gia tin apousia mou... opws vlepetai vazo xirofreno sto pc... hthela na pw oti tio oti exeis dsl de simainei oti tha eisai panw sto pc... ex' alou me sigxoreite ki ollas alla me to vivlio sti toualeta paw... DEN THA EIMAI PANW APO TO PC!!!

• Απαντ. 113
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Παλικάρι μου εμείς τριανταρίσαμε για να το πάρουμε το ρημάδι και εσύ το θες από τα 16;!!!!!!

Πέρα από την πλάκα μπορείς να παίξεις και λίγο με το Skype σαν επιχείρημα! Ειδικά αν έχετε και κανά συγγενή στο εξωτερικό...

Πάντως η συμβουλή μου είναι να περιμένεις ως το καλοκαιράκι!

Δημοσ.

Νιώθω πολύ τυχερός τελικά :)

Εμένα με έπιασε ο πατέρας μου και μου είπε: τι θα γίνει? θα βάλουμε καμιά dsl γιατί σερνόμαστε στο νετ?

Και σα να μην έφτανε αυτό (που τσακίστηκα να βρω τιμές κτλ), μου λέει, που να περνάμε καλώδια τώρα (έχουμε και 2 λάπτοπ στο σπίτι), να βάλουμε wireless!!

έπαθα ΣΟΚ!

Τώρα το έχω συνηθίσει ;)

Αν και με βρίζει γιατί όταν κατεβάζω αυτός σέρνεται (384, και δεν έχ ρυθμίσει qos στο speedtouch (γιατί δεν έχω ιδέα!))

καλό κουράγιο σε όσους σας πρήζουνε...

Δημοσ.
Μικρέ μου mourj[/b'], αν ήσουν γιος μου θα σου έλεγα: ''μάζεψε το χαρτζιλίκι σου και πήγαινε αγόρασε κάνα πακέτο''! Και τώρα ειδικά τα Χριστούγεννα όλο και κάποιος θα σε χαρτζιλικώσει για τις γιορτές: παππούδες, γιαγιάδες, νονοί! Πήγαινε πες τους τα κάλαντα στο κάτω-κάτω! Αν είσαι και το χαιδεμένο τους... χαλί να τους πατήσεις θα γίνουν! :wink: :grin:

Sorry Maria αλλά διαφωνώ (όχι στο να του δώσουν λεφτά! προς Θεού! lol) αλλά στο να πάρει πακέτο. Mourj πριν απο 6-7 περίπου (Απρίλιο-Μάϊο) ήμουν ακριβώς στη θέση σου. Προσπαθούσα από πέρσι το καλοκαίρι να τους πείσω να βάλω adsl αλλά τπτ! Τελικά μάζεψα λεφτά και μετά από αιματηρές οικονομίες στην 5ήμερη τα μάζεψα και πήρα το adsl in a box από την forthnet! Ήταν 3 εβδομάδες πριν από τις πανελλήνιες (bad timing ε?) αλλά δεν μπορούσα να περιμένω άλλο! Αφού εγινε η ενεργοποίηση τους το είπα ότι έβαλα adsl όχι ότι το πολυκατάλαβαν αλλά οκ! (Βέβαια ούτε τώρα καταλαβαίνουν τη διαφορά, ειδικά η μάνα μου που κάθε φορά που με βλέπει στο pc μου λέει: "Δεν πιστεύω να χρεώνεις το τηλέφωνο!" -"Δεν είμαι στο internet!" LOL! Βέβαια όταν ο πατέρας μου είδε τη διαφορά στο λογαριασμό το κατάλαβε ότι συμφέρει γιατι συνήθως έφερνα πάνω από 150ε λογαριασμό.

Σε αυτό που διαφωνώ με τη Μαρία είναι στο να πάρεις πακέτο, γιατί όταν λήξει το πακέτο πρέπει ή να κάνεις ανανέωση όπως έλεγα να κάνω και εγω αλλά η forthnet μου ζήτησε όλα τα λεφτά μπροστά με κατάθεση και επειδή δεν τα είχα την έκοψα και έτσι ξαναπλήρωσα ενεργοποίηση στον Οτε κλπ και είναι κρίμα να ξαναπληρώνεις κερατιάτικα! Το μόνο καλό με τα πακέτα είναι ότι σου δίνουν μαζί και τον εξοπλισμό και δεν χρειάζεται να τα πληρώσεις extra, αν έχεις βέβαια ιδιαίτερες απαιτήσεις πρέπει να αγοράσεις ενα router (εγώ όμως με το crypto f200 είμαι μια χαρά!). Γνώμη μου αν τελικά πάρεις πακέτο είναι να πάρεις αυτό του οτε που μετά γίνεται αορίστου γιατί η γραμμή είναι στο όνομα σου και δεν χρειάζεται να ξαναπληρώνεις κερατιάτικα, νομίζω ότι μετά μπορείς να αλλάξεις isp και να πας κάπου αλλού αν θες (αν γίνεται αυτό θα στο πει καλύτερα κάποιος ειδικός!)

Εγώ σου είπα την εμπειρία μου (αν και δεν την διατύπωσα πολύ καλά! anyway...) τώρα κάνε ότι σε φωτίσει....

Δημοσ.

Παιδιά είμαι κι εγώ σε παρόμοια περίπτωση.Είμαι 15 χρονών και λέω κι εγώ να βάλω ADSL.Με τη διαφορά όμως ότι οι γονείς μου με αφήνουν να πάρω,αφού βλέπουν ότι το ίντερνετ (PSTN) έρχεται κάθε δίμηνο 40 ευρώ και με την προσφορά του ADSL in-a-box το ADSL έρχεται 25 ευρώ περίπου γι' αυτούς τους 5 μήνες.Αλλά από την άλλη σκέφτομαι ότι δεν είναι σωστό να βάλω επειδή 1.είμαι μικρός ακόμη και εδώ στην επαρχία μόνο 2 άτομα ξέρω που να έχουν ADSL και 2.δεν είμαστε και τίποτα πλούσιοι για να πάρω ADSL!Βασικά οι γονείς μου με άφηναν από το καλοκαίρι να βάλω αλλά ημουν σε σκέψεις.Τι λέτε να βάλω τώρα ή να περιμένω 2,3,5 χρονάκια για να βάλω?Υπόψιν ότι σπίτι δεν διαβάζω σχεδόν καθόλου αλλά γενικά είμαι μαθητής του 18,5-19.

Δημοσ.
Εγώ όμως πάω Α λυκείου, και έχω ήδη isdn, αλλά θέλω adsl, και οι δικοί μου δεν πείθονται... τι να κάνω? ΠΛΙΖ βοήθεια...

Basika auto me tin ADSL einai san to "oxi gianis gianakis"

Distixws oi goneis den mporoun na katalaboun oti ousiastika simferei na exeis adsl ( akoma kai me tis elinikes times ) apo to na exeis dial up i isdn.

Diladi ti nomizoun?Oti ama den baleis adsl tha mpeneis ligoteres wres sto internet?

Aplws prospathise na tous eksigiseis pws akribws leitourgei i adsl giati opws oloi oi goneis tha upopsiazontai oti tha tous kostizei perisotero kai loipa.

Pes oti mporeis na xrisimopoieis kai to tilefono.Pes oti to "xreiazesai" giati exete kai mathima me upologistes sto lukeio.

Ktl klt. Kai opws eipa kai se prohgoumeno post mou sto idio thema... Google earth,,, milame psarwnoune teleiws oi goneis me auto .. poly gelio kai polly kolima efagan oi dikoi mou otan to eidane.

Pantos kati alo genikotero. Einai koinws paradekto oti me to internet kanonika apoblakonesai giati einai ateleioto. mporeis na pernas meres oloklhres psaxnontas ena pragma. to ena link se paei sto alo kai den exei telos.

Genikotera thelei prosoxh giati parasiresai eukola.

Δημοσ.

Πάντως σε όλους τους ανήλικους μια συμβουλή:Μη βάλετε dsl γιατί θα καταστραφείτε!Πάνε τα διαβάσματα μετά!Και ιδίως αυτοί που είναι στο λύκειο και ετοιμάζονται να δώσουν πανελλήνιες!DSL μακριά!Διαβάστε, δώστε, περάστε στη σχολή που θέλετε και μετά ως φοιτητές έχετε τον ελεύθερο χρόνο να υλοποιήσετε όσα δεν μπορέσατε στο σχολείο.Και γω τι νομίζετε έφτασα 23 χρονών για να βάλω dsl!

Δημοσ.

me thn seira mou thelw kai egw na pw kati....prin baloume dsl legame"poooo etsi kai balw dsl tha katebazw ateliwta..."apo prosopikh empiria eida oti otan ebala dsl katebasa 20gb yliko tin prwth ebdomada kai siga siga ligosteue to download.twra(meta apo 6 mhnes dsl)blepw oti katebazw oti prepei kai oxi askopes vlakies gia na kalipsw to 24/7.

ara ousiastika den allazei o xronos pou tha kathese sto p.c exontas mia dsl alla antithetos miwnete giati thimamai palia me tin isdn perimena san ton mlk na teliwsei to mp3 pou katebaza gia na paw gia upno....(ektos apo to winmx pou eixe to "when download finish turn off the p.c"

kai kati allo gia ta diabasmata pou akousa.perasa kai egw apo tin fash twn panelliniwn klp klp.to mono pou exw na pw einai"ama to paidi einai gia na diabasei tha diabasei.TELOS"an den balei dsl gia na trwei ton xrono tou ekei kai na mhn diabazei tha brei alli asxolia.den simenei oti an balei dsl tha faei to kollima tis zwhs tou kai tha stamatisei na diabazei...

elate oi megaloi sthn hlikia mas kai skeutite otan erxotan i wra gia na diabaseis ti ekanes...osoi diabazan,diabazan.osoi den tous pigene to athlima apla briskan kati allo na kanoun...

auta ta oliga kai sorry gia to yfos mou apla pisteuw oti mia dsl den sou allazei thn zwh(giati etsi katalaba na lete)

p.s o monos tropos gia na arrwsthseis kyriolektika me to internet einai na ksekiniseis ena online game...(hmoun se auto to stadio kai eutixos autes tis meres kanw apotoxinosh kai blepw thn zwh me allo mati :P (osoi paizoun/paizan lineage i' kati allo kseroun) )

Always imo...

Δημοσ.

Den exei na kanei me goneis ksegoneis kai ilikies. To zitima einai oikonomiko. Simferei oikonomika. Afto na koitakseis na tous apodeikseis me arithmous. An tora, parolo to kalitero dikti apodosis-kostous tou dsl se sxesi me pstn isdn, to poso me dsl einai megalitero kata poli apo to torino poso pou plironete kai sas vgazei ektos proipologismou tote mporoun aneta na sou poun oxi. An omos to kostos einai simferon kai tous to apodeikseis tote an de dextoun tha einai ilithioi opos oloi oi anthropoi pou den dexonte ti logiki opos px fanatikoi xristianoi mousoulman kommounia scientologoi kai republicanoi k.a. Toso apla ta pragmata.

Δημοσ.
Παιδιά είμαι κι εγώ σε παρόμοια περίπτωση.Είμαι 15 χρονών και λέω κι εγώ να βάλω ADSL.Με τη διαφορά όμως ότι οι γονείς μου με αφήνουν να πάρω,αφού βλέπουν ότι το ίντερνετ (PSTN) έρχεται κάθε δίμηνο 40 ευρώ και με την προσφορά του ADSL in-a-box το ADSL έρχεται 25 ευρώ περίπου γι' αυτούς τους 5 μήνες.Αλλά από την άλλη σκέφτομαι ότι δεν είναι σωστό να βάλω επειδή 1.είμαι μικρός ακόμη και εδώ στην επαρχία μόνο 2 άτομα ξέρω που να έχουν ADSL και 2.δεν είμαστε και τίποτα πλούσιοι για να πάρω ADSL!Βασικά οι γονείς μου με άφηναν από το καλοκαίρι να βάλω αλλά ημουν σε σκέψεις.Τι λέτε να βάλω τώρα ή να περιμένω 2,3,5 χρονάκια για να βάλω?Υπόψιν ότι σπίτι δεν διαβάζω σχεδόν καθόλου αλλά γενικά είμαι μαθητής του 18,5-19.

Ειλικρινά τα 2 "επιχειρηματα" που λες τα σκέφτηκες καθόλου?

ΤΙ σημασία έχει που είσαι μικρός και που μόνο 2 έχουν dsl στην περιοχή σου??????

Και επίσης εσύ δε λές ότι αντι για 40 το 2μήνο θα σου έρχεται +5 το μήνα?? Τί σχέση έχει το ότι δεν είστε και τίποτα πλούσιοι για να βάλεις DSL? Αν το χρειάζεσαι, οι γονείς δεν έχουν πρόβλημα, και πιστεύεις ότι θα κάνει "απόσβεση" τότε το παίρνεις, τέλος.

Και απόσβεση φυσικά δεν εννοώ μόνο με τα downloads. Εννοώ αν είναι κάτι που για σένα θα αξίζει τα (+5? το μήνα) λεφτά του. :)

Δημοσ.
magma poso etwn ise?kali fasi i dikia su :P

Όταν τη βάλαμε (πριν 1 χρόνο :razz: ) ήμουν 23.

Ντάξει η αλήθεια είναι οτι ο πατέρας μου ασχολείται (έστω και αμυδρά) με τους υπολογιστές οπότε γενικά τα γουστάρει αυτά.

Όσο για τα παιδιά που λένε για διάβασμα κλπ να πω οτι πραγματικά αν κάποιος δεν θέλει να διαβάσει, δεν έχει πρόβλημα αν έχει ή δεν έχει ιντερνετ. Μου έχει τύχει να παίζω ναρκαλιευτή (ναι καλά διαβάσατε) σε win98 (γιατί ήταν το μόνο πισί που υπήρχε στο χώρο) γιατί βαριόμουν να διαβάσω. Αν θέλεις να διαβάσεις, θα διαβάσεις. Θα βάλεις την ταινιούλα να κατέβει , θα κλείσεις την οθόνη και θα διαβάσεις. Όλα γίνονται, δεν είναι το ιντερνετ κανας μπαμπούλας ή καμιά πρέζα να εθιστείς. Και στην τελική καλύτερα να εθιστείς στο νετ, παρά στην πρέζα :-)

Δημοσ.
....δεν είναι το ιντερνετ κανας μπαμπούλας ή καμιά πρέζα να εθιστείς. Και στην τελική καλύτερα να εθιστείς στο νετ, παρά στην πρέζα :-)

Μέγα λάθος και άλλαξε -όσο είναι καιρός- προσέγγιση.Το net είναι εθισμός.

Πρέζες υπάρχουν πολλές,η ηρωίνη μόνο σκοτώνει.

@ All:Μην ευνουχίζετε τα δεκαπεντάχρονα,αφήστε τα να ανθίσουν,θα τα βρείτε μπροστά σας.

Και μην ξεχνάμε όλοι,είναι το αυριανό μας μέλλον...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...