Προς το περιεχόμενο

dsl+μαμά+μπαμπάς = ... ? Problem

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αρχικά ζητώ συγγνώμη στον administratora που ποιάνω χώρο στη σελίδα για ένα σχετικά ασήμαντο γεγονόσ για σας...

Λόγο διάφορων εξόδων παιχνίδια, μουσικα cd που ξεπερνούν τα 40 ευρόπουλα το μήνα προσπαθώ να τους πήσω ότι συμφέρει να βάλουμε DSL. Πως μπορώ με απλά ελληνικά να τους εξηγήσω ότι συμφέρει?

Η μάνα μου ειναι πιο καταδεχτική γιατί την έχω πάει σε netcafe και μουρλαθηκε με τη διφορα σύνδεσης dsl kai pstn. Την έβαλα να πάρει τι Vivodi να ρωτήσει ότι θέλει είπαν ότι θα πάρουν αυτοί τηλέφωνο αλλα τίποτα...(Αυτο βέβαι είναι αλλο θέμα)

Θέλω συμβουλέσ και απο μεγάλους...!!!

• Απαντ. 113
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

E basika apla pes tous oti tha plirwneis ena pagio kai den tha apasxoleis tlefoniki gramh kai den tha exeis peretero eksoda... kai tha exeis sinexeia internet. Xrisimopoihse logika epeixirimata. Dikstous to google earth ( oloi oi goneis xazeuoune me to google earth) . :P

Good luck.!

Δημοσ.

Πολύ απλά ότι πλέον υπάρχουν προσφορές ADSL πολύ κάτω από 40 Euro και τα λεφτά που έδινες πλέον σε DIALUP+ΕΠΑΚ+αγορά CD's+άλλες αγορές συμφέρει πολύ περισσότερο.

Αλήθεια τους έχεις πει τις κλιμακωτές αυξήσεις του ΟΤΕ σε λίγο καιρό όσον αφορά το ΕΠΑΚ??? (νυχτερινό τιμολόγιο βέβαια τέλος ε?)

Δημοσ.

mporeis na tous peis na sou kanoun dwro thn prwtoxronia ena paketo proplhrwmenhs 3mhns syndeshs dsl gia arxh (gyrw sta 100eurw ypologise) k meta to psishmo, mazi me auta pou

sou eipan ta paidia pio panw,ginetai paixnidaki.

• Moderators
Δημοσ.

κι εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω. Οι γονείς δεν σκαμπάζουν από αυτά και δυστυχώς δεν δέχονται. Άσε που τώρα έχω isdn, και πρέπει πρώτα να βάλουμε απλή γραμμή....

Και μάλιστα ο πατέρας μου λεει: "Και το θεωρεις καλό να είναι 24ωρες ανοιχτο αυτό το ρημάδι? Δηλ. τώρα θα είσαι ολη μέρα μέσα? Έχεις και διαβάσματα....κτλ κτλ..." έτσι λέει! Και εγώ είμαι με το 64k......

Δημοσ.

paidia mporeitai na kanetai kati akoma,

me ta lefta pou fantazomai 8a eispra3etai logw giortwn apo 8eios 8eies,giagiades papoudes,

to pairnetai monoi sas (me sygata8esh gonewn panta).

georgeman enta3ei mh tous ta les ola k esy bre paidi mou, siga siga,

merika pragmata einai kalytera na ta anakalyptoun monoi tous :P

Δημοσ.

Βάλ' τους να πάρουνε τη γιαγιά και τον παπού τηλ με κανα voice-over-ip,δώς τους και τα τελευταία που δαγκώνεις από dc++,τάξε τους και κανα βαθμό παραπάνω,γουργούρησε και λίγο,κόψε τα πιώματα καμια βδομάδα,ε,παίξ' τους λίγο,θα μασήσουνε...

Δημοσ.
Βάλ' τους να πάρουνε τη γιαγιά και τον παπού τηλ με κανα voice-over-ip,δώς τους και τα τελευταία που δαγκώνεις από dc++,τάξε τους και κανα βαθμό παραπάνω,γουργούρησε και λίγο,κόψε τα πιώματα καμια βδομάδα,ε,παίξ' τους λίγο,θα μασήσουνε...

...ton pappou k th giagia me VoIP.... LOL!!! LOL!!! LOL!!! eisai apisteutos re file na'sai kala..LOL!!! LOL!!!

Δημοσ.

Φαντάζομαι δεν γνωρίζεις τα προβλήματα που εκατοντάδες χρήστες dsl αντιμετωπίζουν όχι μόνο με Voip αλλά και παιχνίδια και πολλές άλλες εφαρμογές που ζητούν πλλά πακέτα το δευτερόλεπτο. Έχω να δω Voip δυο μήνες τώρα.

Δημοσ.
το adsl είναι να το πώ ετσι απλά χαντάκωμα για αυτούς που πάνε ακόμα σχολείο!!! Αυτό πιστεύω...

Συμφωνώ. Από προσωπική εμπειρία (αν και είναι πολλά χρόνια που έχω τελειώσει το σχολείο) μπορώ να πω ότι το 24/7/365 always on, σου παίρνει τα μυαλά και όλες οι υποχρεώσεις πάνε πίσω. Πολύ πίσω... :sad:

Δημοσ.

Δεν υπάρχει και μεγάλη δυσκολία για να πειστούν οι γονείς. Πες απλά ότι αυτά που έδινες για να αγοράζεις cd τώρα δεν θα τα δίνεις γιατί ό,τι θες θα το κάνεις download. Στη μαμά λέμε οπωσδήποτε ότι όση ώρα παίζει το internet δουλεύει και το τηλ. (για να μην αναφέρω και το γεγονός ότι πλέον οι εταιρίες προσφέρουν και δωρεάν κάποιες ώρες ομιλίας στις αστικές κλήσεις). Όσον αφορά τον μπαμπά της οικογένειας, του λέμε ότι θα έχει τη δυνατότητα να παρακολουθεί live τα αποτελέσματα του στοιχήματος χωρίς να περιμένει πότε θα τελειώσουν οι διαφημίσεις στον sport fm. Πες εσύ αυτά και δεν θα τους αφήσεις και πολλά περιθώρεια να το σκεφτούν. Έρχονται και οι γιορτές οπότε καταλαβαίνεις ότι δεν θα πουν όχι. Όσο για το διάβασμα, είναι καθαρά δικό σου θέμα και είναι μάλλον πιο πάνω από την dsl. :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...