dim_b Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2005 Άλλο παράδειγμα: ο αδερφός μου. Αγόρασε κι αυτός υπολογιστή αλλά χωρίς το λειτουργικό! Τώρα σκέφτεται να κάνει φορμάτ και δεν θέλει να βάλει στον υπολογιστή του μαιμουδολειτουργικό! Και ειλικρινά το έχει μετανοιώσει που τότε που έκανε την αγορά δεν το έψαξε να υπάρχει και το λειτουργικό τότε που έπαιρνε τις προσφορές! Ας βάλει Linux που δεν είναι μαϊμουδολειτουργικό (γιά την ακρίβεια είναι πιγκουινολειτουργικό ) και είναι free*. *Γιά να μπορεί να κοιμάται ήσυχος τα βράδια και να μην τον πνίγουν οι τύψεις ότι στέρησε το φαγητό από τα παιδάκια του Bill Gates
Physics_Rulez Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2005 Πρώτη φορά το ακούω (ή μάλλον το βλέπω) οτι με "μαύρο" λειτουργικό το pc βγάζει προβλήματα. Νομίζω πως θα είναι και η τελευταία. Δεν ξέρω τι θα γίνει και αν θα μπορεί να έχει κανείς στο μέλλον πειρατικό λειτουργικό της microsoft, πάντως προς το παρόν με τα XP δεν υπάρχει διαφορα...
marten91 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2005 re paides peite tin gnomia gia to pc kai afiste ta leitourgika
palawiaris Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2005 marten91 πολύ καλό επεξεργαστή έχεις αλλά ήχο και ειδικά τα γραφικά μην το αμελήσεις αν η κάρτα σου είναι η απλή 6600 πάντως με γεια το χριστουγεννιάτικο δωράκι
sotoman Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2005 βασικα εκανα ενα πείραμα στο μυαλό μου:εβαλα 30 ατομα σε ενα πισι με αυθεντικό λειτουργικό αλλα τους είπαν οτι ειναι πειρατικό.τα 28 απο τα 30 ατομα αντιμετώπισαν προβλημα παρόλο που το λειτουργικο ηταν original!!! τα αντιγραμμένα ειναι σαν αυθεντικα μονο που εχοει γινει ενα activation crack για να μην ζηταει activation!!!ειναι ακριβώς το ίδιο πράγμα!!!το crack αυτο επηρεαζει μια απο τις εκατομμύρια γραμμες κωδικα,αυτη που αναφέρεται στο activation!!! και αν παρεις κατι αυθεντικό,αυτο να είναι τα παιχνίδαι για να μπορείς να παίζεις online ;-) μαρία βασικά εγω εχω αντιγραμμένα και ο αδερφός μου αυθεντικά και σου λέω πως ο αδερφος μου εχει χιλιάδες προβλήματα ενω εγω ελαχιστα(καμια 100αρια μονο...). τα γουιντος ειναι ενα γραφειο με ενα αρχειο(registry)που βαζεις βαζεις βαζεις και στο τελος σκαει!!!γιαυτο εγω το γυρίζω σε macos!!!!bill αντε γ*****υ!!!!steve σουρχομαι!!!
EKTELESTES Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2005 1550e = apath. auta pou pairneis kanoun to poli 1400e. ( ektos k an exeis valei doseis klp k sou vgainei toso )
206CC Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2005 ean ton exeis paragilei megia... alla tha sou po poso' oti ton ypologizo, gyro sta 1200-1300 euro lipame ean se stenaxorisa... o agios basilhs malon sou thn efere... oso anafora tous filous parapano pou sou protinan amd kala ekanan. ego exo enan 830 d kai skeytome gia dypirino amd, omos se kamia periptosh oi aploi amd den einai kaliterh apo tous adistixous intel. kai gia na mhn xalaso to ''thema'',oi dypirinoi amd einai safos kaloiteroi apo tous antistixous intel opote o 650 poy parigiles nomizo pos einai aristh epilogh.. ps : den thelo na prosbalo kanenan, kai oute na arxiso pali kamia kontra.
Steven Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2005 diafono teleios me tin epilogi sou... Prosopika pisteuo pos edoses trela lefta... Exo ftiaksei poly kalytero pc gia filo kai irthe sta 1400 me apaixti othoni LG 1980Q... Sygnomi, alla auto pisteuo ego... Mallon prepei na akous pio poly autous pou egrapsan edo... Filika panta kai elpizo na apolauseis to kainourgio sou pcaki..
doc1000 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2005 DDR2 ? πεταμένα λεφτά... Geforce 6600 απλή? ΜΠΛΙΑΧ! Αφού σου είχα πει να πάρεις πάνω από 6800... Θα άκουσες καναν παπάρα πωλητή "έχει 256ΜΒ ΡΑΜ..." (που επίσης είναι άχρηστα στη συγκεκριμένη κάρτα...) Audio OnBoard 7.1 Channel ΜΠΛΙΑΧ δέκα φορές... Μια SB Audigy2zs ή και Audigy4 bulk έχει κορυφαία απόδοση και είναι πλέον πολύ φθηνές σε έκδσοη bulk. Έδωσες 1500 euro και σου έδωσαν την onboard κάρτα ήχου? LAN 10/100 Εδώ κι αν είναι για γέλια... Υπάρχει δηλαδή Motherboard που να μην έχει έστω μια ethernet και μάλιστα του 1Gbit? Case Black 400W Μάρκα τροφοδοτικού? Φαντάζομαι κανένα bulk Qtec που δε βγάζει ούτε 250 πραγματικά... Πώς κοροιδεύουν τον κόσμο ρε γαμώτο...
jimbo13_1983 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2005 γάμησε τα doc1000. Εδώ κάτι οικογενειακοί φίλοι πήγαν και πήραν PC απο Multirama και πληρώσανε 1600+ E και τους έβαλε πάνω την 5700LE,512RAM,P4 3.0GHz,80GB HDD και γενικά ότι να ναι.εγώ τόσα δεν έδωσα για όλο μου το PC το οποίο έχει αυτά που βλέπεις στην υπογραφή μου. Απλά ΕΛΕΟΣ.
xalara87 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2005 Εδώ κάτι οικογενειακοί φίλοι πήγαν και πήραν PC απο Multirama και πληρώσανε 1600+ E και τους έβαλε πάνω την 5700LE,512RAM,P4 3.0GHz,80GB HDD και γενικά ότι να ναι. ti na kanoume re file den ine oli idiki kai pernoun oti tous serviroun pantos ixe plaka kai emena enas filos pou pire mia prosfora apo ta multirama me othoni mapa , DORO :grin: enan polimixanima HP & 2-3 paixnidakia .......kai computer telios mapa gia ta lefta tou...alla pou na to xeri ...sto filladio perisotera xaraktiristika ixe ton doron para tou pc :-P :-P :-P :-P :-P (mallon kapio lathos ixe gini kai to pc tha itan doro an epernes ta alla ;-) ;-) )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.