Προς το περιεχόμενο

Hibernation - Stand By

Mystirios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Loipon twra teleytaia sto mpriki moy , de mporw na kanw hibernate kai stand by.diabasa kati sxetika arthra sto internet kai eida oti ayto mallon symbainei epeidh de to yposthrizei to hardware moy...

@@ de to yposthrizei , 3-4 xronia poy to xw to pc den yphrxe problhma (panta me windows xp )

P.S. sta power options de moy exei disabled ta tabs gia to stand by kai to hibernation , ta exei bgalei teleiws (twra exw mono 3 apo ta 5 tabs poy eixa palia :S )

Exei kaneis kamia empneysh?

Δημοσ.

Μηπως εχεις πειραξει τπτ απ το BIOS? κυριως την κατασταση S3,που αποθηκευει στις μνημες,ενω το Hibernation στον σκληρο

Δημοσ.

Έχω κι εγώ ένα παρόμοιο πρόβλημα. Παλαιότερα με Windows Millenium έμπαινα κανονικά σε standby. Εδώ και μερικά χρόνια που έχω WinXP μόνο Hibernate μπορώ να κάνω. Μου είχαν πει κι εμένα ότι το motherboard μου δεν υποστηρίζει αυτή τη συγκεκριμένη διαχείριση ενέργειας σε WinXP.

Δημοσ.

Νομίζω πως χρειάζεται να έχεις acpi bios ....που σίγουρα έχεις...μήπως μετά από κανά φορμάτ σου παρουσιαστηκε το πρόβλημα;Μήπως μετά από κανα φορμάτ θα σου λυθεί;Για κοίτα στο device manager στα system devices αν έχει εγκατεστημενο τίποτα σχετικό με acpi....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...