PaTeNtiAriS Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2005 Hello guys!Aπο ένα ψάξιμο που έκανα για το K-750!Βρήκα στο e-germanos συγκρίνωντας το Κ-750 με το Κ-700 οτι στο Κ-750 στην εγγραφή video δεν υπάρχει ήχος και ούτε κατά την αναπαραγωγή του video! :? ισχύει κάτι τέτοιο??(Όσοι το έχουν ας απαντήσουν please) Γιατι απο δευτέρα λέω να πάρω το Κ-750 αλλά με προβλημάτισε αυτο! Το link σύγκρισης http://www.e-germanos.gr/e-germanos/open/browse?action=compare&category=93&manufacturer=SONY+ERICSSON&page=2&productIds=6925&firstCategory=91&secondCategory=92&thirdCategory=93&productIds=6769
ApSiMan Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2005 an kaneis ena search sto forum stin katigoria kinita eimai sigouros oti to exoun anaferei kapou. episis mporeis na psakseis kai sto http://www.myphone.gr gia plires review...akoma mporeis na koitakseis kai sto episimo site tis etairias gia ta xaraktiristika tou montelou
PaTeNtiAriS Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2005 Εψαξα στο forum αλλά δεν έχει αναφερθεί πουθενά το συγκεκριμένο....Θα ψάξω κ στο myphone! Πάντως αν κάποιος ξέρει στα σιγουρα ας μου πει ή αν έχει αναφερθεί κάπου αλλού κ δεν το πρόσεξα... Ευχαριστω
Sam235 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2005 Hello guys!Aπο ένα ψάξιμο που έκανα για το K-750!Βρήκα στο e-germanos συγκρίνωντας το Κ-750 με το Κ-700 οτι στο Κ-750 στην εγγραφή video δεν υπάρχει ήχος και ούτε κατά την αναπαραγωγή του video! :? ισχύει κάτι τέτοιο??(Όσοι το έχουν ας απαντήσουν please) Γιατι απο δευτέρα λέω να πάρω το Κ-750 αλλά με προβλημάτισε αυτο! Το link σύγκρισης http://www.e-germanos.gr/e-germanos/open/browse?action=compare&category=93&manufacturer=SONY+ERICSSON&page=2&productIds=6925&firstCategory=91&secondCategory=92&thirdCategory=93&productIds=6769 To Video έχει ήχο. Και κατά την εγγραφή και κατά την αναπαραγωγή. Αυτό το κινητό έχω εδώ και δύο μήνες. Το μόνο αρνητικό που έχει είναι ότι η εγγραφή του Video είναι μόνο για 10 sec. (Εκτός αν έχει κάποια επιπλέον ρύθμιση που δεν έχω βρει) Sam.
PaTeNtiAriS Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2005 OK φίλε τώρα κάπως ηρέμισα!! το μόνο αρνητικό που έχει είναι ότι η εγγραφή του Video είναι μόνο για 10 sec Κάπως θα γίνετε είτε με ρύθμιση είτε με επιπλέον προγραμμα να αυξησεις τον χρονο!!Ο germanos τοτε γιατι δεν εχει την ένδειξη ναι (όπως στο Κ-700) στο Εγγραφή VIDEO με ήχο/Video rec.& sound κ Αναπαραγωγή VIDEO με ήχο κ έχει πάυλα στο Κ-750?? LoL Tεσπα! Γενικά είσαι ευχαριστημένος απο το κιν Sam235 ??
Sam235 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2005 Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Ακόμα βέβαια δεν έχω βρεί εφαρμογές αλλά παιχνίδια και themes έχω βρεί αρκετά. Όσο για τις photo που βγάζει, απλά θα μείνεις με το στόμα ανοιχτό. Sam.
BillDask Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2005 Έχω το κ700, κάπου στις ρυθμίσεις υπάρχει μια επιλογή Διάρκεια Βίντεο. Εκεί το βάζεις στο απεριόριστο. Θα πρέπει να είναι απίθανο να μην έχει και το κ750 την ίδια ρύθμιση.
Italos20v Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2005 Εννοείται πως έχει ήχο στο video μην τρελαθούμε πρωί πρωί με τις πατάτες που μπορεί να γραφει ο γερμανός. Και το video δεν σταματάει στα 10 sec εκτος αν το ρυθμίσεις εσύ ώστε να χωράει σε mms.Καλο κινητό είναι από θέμα καμερας μη προσπαθείς να το συγκρίνεις με άλλο δε νομίζω να βρείς παρομοιο τουλάχιστον σε αυτά τα λεφτά.
Bomber-21 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2005 Aλιμονο αν τραβαγε μονο 10 sec βιντεο.Εδω το K700 που ειχα τραβαγε μεχρι να τελειωσει η μνημη!Δε θα τραβαει το 750? To ιδιο ισχυει και για τον ηχο.
PaTeNtiAriS Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2005 Τι να σε πω ρε Italos20v κ εγώ παραξενεύτικα, αλλά αν δεν ξέρουν τι γράφουν αυτοί τότε πως θα ξέρει ο απλός πελάτης!! Είναι όλοι τους για γέλια πάντως............
Sam235 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2005 Έχω το κ700, κάπου στις ρυθμίσεις υπάρχει μια επιλογή Διάρκεια Βίντεο. Εκεί το βάζεις στο απεριόριστο. Θα πρέπει να είναι απίθανο να μην έχει και το κ750 την ίδια ρύθμιση. Φιλαράκο έχεις δίκιο!!! Δεν είχα προσέξει ότι έχει άλλη ρύθμιση για να στέλνεις το video με mms. Thanks for the tip!!!! Sam.
Physics_Rulez Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2005 Φυσικά και έχει video με ήχο, και φυσικά έχει και απεριόριστο video. (όσο χωράει η κάρτα σου βέβαια!)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.