platongr Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Με πιο software είναι φτιαγμένες οι παραπάνω παραστάσεις ?? Υπάρχει κάτι καλύτερο από το word + microsoft equation γιατί είναι λίγο βαρετό να γράφεις με κλικ...
Sta Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Πού ικανοποιούν τον ορισμό των αντιστρόφων? Η απαίτηση είναι σαφής.Η f(x) έχει αντίστροφη αν είναι 1-1 καί 'επι'. Το 'επι' ήταν παλιότερος χαρακτηρισμός καί δήλωνε ότι f(A)=B Πού δεν τον ικανοποιούν; Δεν γεννάται θέμα αν κάπου είναι ασυνεχείς η αν είναι πολύκλωνες. Αυτό ακριβώς τόνισα κι εγώ. Το "πολύκλωνη" δε διαφοροποιεί καθόλου μία συνάρτηση από τις άλλες. Ένα είναι βέβαιο.Άν η μιά τέμνει την ψ=χ σε κάποιο σημείο τότε οπωσδήποτε καί η αντίστροφή της θα διέρχεται από το ίδιο σημείο. Ποιός διαφώνησε; Εγώ ισχυρίστηκα ότι: Δεν είναι όλα τα σημεία τομής δύο αντιστρόφων συναρτήσεων πάνω στην ευθεία y=x.
Sta Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 pls οποιος ξερει, ας δωσει τα φωτα του!! Αν είναι ακόμα άλυτη, μπορώ να κάνω μία προσπάθεια.
Luxx Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 οι παραστασεις ειναι σκαναρισμενες απο βιβλιο. τι απορια να εχω, εχω ψιλομπερδευτει, αλλα δεν βαριεστε. δεν θα πεθανουμε και για αυτο τωρα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.