Προς το περιεχόμενο

forum με μαθηματικα;

Luxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Γιατί θέλεις κατ' ανάγκη ελληνικό και όχι αγγλόφωνο; Αν έχεις στο μυαλό σου κάποια ερώτηση στείλτη μου ίσως μπορέσω να βοηθήσω.

Δημοσ.

νομιζω οτι υπηρχε και ενα μαθηματικο forum που λεγοταν mathematika ή καπως ετσι.. το ξερει κανεις;

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

up!

αν το ξερει καποιος το site που λεει ας το γραψει pls. το χρειαζομαι εδω και πολλες ημερες.

Δημοσ.

Κοίτα να δείς ρε παιδί μου...

Έδωσα στο Google το "Μαθηματικά", και μου έδωσε τα παρακάτω αποτελέσματα...

Results 1 - 10 of about 471,000 Greek pages for Μαθηματικά. (0.19 seconds)

http://www.google.com/search?lr=lang_el&cr=countryGR&q=%CE%9C%CE%B1%CE%B8%CE%B7%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC&hs=9bw&hl=en&client=opera&rls=en&ie=UTF-8&oe=UTF-8

Tι ωραίο θα ήταν να το πάλευες λίγο....

ΥΓ Ελπίζω να μην υπάρξει απάντηση του στύλ..δεν είναι αυτό που ψάχνω, γιατί αν είναι έτσι... ;)

Δημοσ.

μα καλα, εννοειται οτι εχω ψαξει στο google πριν ρωτησω εδω μεσα. μονο που ειχα ψαξει με την αγγλικη λεξη του ορου μαθηματικα για αυτο και δεν μου εβγαζε τοσα αποτελεσματα..

τελικα το mathematics.gr δεν ειναι αυτο που ψαχνω.. θελω καποιο ελληνικo forum με σχετικα μεγαλη καθημερινη κινηση..

Δημοσ.
υπαρχει καποιο ή μπα;

up!

αν το ξερει καποιος το site που λεει ας το γραψει pls. το χρειαζομαι εδω και πολλες ημερες.

ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ SITE ΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΣΤΟ ΠΕΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΚΡΥΦΟ. ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΝΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ UP ΤΑ POST ΤΟΥ... ΣΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΣΥΧΝΑ.

Δημοσ.
Α! ΕΝΑ SEARCH ΣΤΟ GOOGLE ΔΕΝ ΕΒΛΑΨΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ! Α ΡΕ ΛΑΖΑΡΕ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΜΑΘΕΣ... 2ο ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ > http://www.mathematics.gr/forum/forums.asp
ελεος;; ( να το πω φιλικα τωρα; δεν ξερω.. )

τελικα το mathematics.gr δεν ειναι αυτο που ψαχνω.. θελω καποιο ελληνικo forum με σχετικα μεγαλη καθημερινη κινηση..
Δημοσ.

καλη προσπαθεια, αλλα εχει μονο θεωρια. παιδες, μηπως να ανοιγα ενα θεματακι εδω μεσα; τοσα ατομα μπαινουμε, θα μπορει να βοηθαει ο ενας τον αλλον!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...