Προς το περιεχόμενο

Γίνεται η οθόνη τηλεόραση?

dianovas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχει κάποιος τρόπος να βλέπω τηλεόραση από την οθόνη πχ με κάποιο tv tuner? Αλλά μόνο από την οθόνη χωρίς την κεντρική μονάδα. Πήρα μια καινούρια οθόνη και ρωτάω μήπως μπορέσω και χρησιμοποιήσω την παλιά σαν tv.

Δημοσ.

dld thes na vlepeis tv apo tin othoni tou pc xwris na exeis anoixto to pc?

nomizw ayto ginetai mono an exeis media-pc (pou exei tetoia epilogi)

alliws mporeis na vlaeis kai tis 2 othones panw,stin mia monima tv kai sto allo oi ergasies sou.alla to pc den to kovw na mporei na einai kleisto.

[edit] ayto pou leei o giorgos den to ksera....koitaksa sto plaisio twra kai vrika ayta...

http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=29&Nav_Section_Id=911&Catalog_Id=1&Product_Id=194674&Merchant_Id=1&sts_cid=3

http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=29&Nav_Section_Id=911&Catalog_Id=1&Product_Id=264664&Merchant_Id=1&sts_cid=3

http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=29&Nav_Section_Id=911&Catalog_Id=1&Product_Id=210924&Merchant_Id=1&sts_cid=3

mipws ennoeis kapoio apo ayta?den lene omws an mporeis na deis tv xwris anoixto pc

[/edit]

Δημοσ.

θα πας στο ΠΛΑΙΣΙΟ και θα παρεις την Aver Media TV BOX 7 . εγω εχω συνδεμενη πανω στην κρεβατοκμαρα μου μια 19 αρα ViewSonic CRT και βλεπω τηλεωραση χωρις να εχω καν p.c πανω συνδεμενο . Εχει επισης και RCA εισοδους οποτε μπορεις να συνδεσεις καποιο DVD ή το PS2 οπως το εχω εγω και δουλευουν ολα αψογα

Δημοσ.

ΜΙα βόλτα στη Στουρνάρη θα σου λύσει την απορία.

To περιζήτητο και πανακριβο κατα το παρελθον TV box είναι μια φτηνη πραγματικότητα απο τότε που έπεσαν οι τιμές των tft και όλοι μετατρέπουν τις CRT toys se TV. Υπάροχυν πολλές λύσεις και κάποιες επιτρέπουν και σύνδεση με υπολογιστή μέσω USB για λειτουργία εγγραφής. Να κοιτάξεις να έχει στερεοφονικό ήχο και δυνατότητα σύνδεσησ RCA και svdio. Έξοδο RCA , video-out και φυσικά VGA. Αν έχει και Pass throught για τη vga ακόμη καλίτερα.

Εγω έχω της PIxelview, είναι καλό αλλά έχει αργή αποκριση στο τηλεκοντρόλ.

Επίσης να έχεις υπόψην σου οτι όλα αυτά τα boxes θέλουν καλή κεραία, δεν θα πιάσεις και πολλά με εσωτερική.

Το Aver Media TV BOX 7 που προτείνει ο GaGaS_Thess ειναι όντος απο τα καλλίτερα.

Δημοσ.

θα συμφωνησω με τον mentzik περι της εσωτερικης κεραιας μιας και που την καρτα την πηρα πρωι Τεταρτης πριν τον τελικο του Champions League την ανοιξη που μας περασε για να μην πλακωθουμε με την γυναικα μου !!!!!!! τελικα εβαλα μια εσωτερικη κεραια στην αρχη γιατι δεν εβρισκα Τεταρτη απογευμα καλωδιο να τραβηξω απο το σαλονι και δεν εβλεπα ουτε χιονια !! ( ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ ) ... με τα πολλα καταφερα αφου γυρισα την μιση Θεσσαλονικη να βρω καλωδιο και ανταπτορα για να φερω απο το σαλονι .....

• Moderators
Δημοσ.

Kι εγώ αυτή έχω! την έχω συνδέσει με την παλιά μου 14"NEC, και λειτουργεί άψογα, στην κρεβατοκάμαρα, χωρίς pc! το μόνο σπαστικό είναι το μπλέ λαμπάκι....

Δημοσ.
Kι εγώ αυτή έχω! την έχω συνδέσει με την παλιά μου 14"NEC, και λειτουργεί άψογα, στην κρεβατοκάμαρα, χωρίς pc! το μόνο σπαστικό είναι το μπλέ λαμπάκι....

vale blue tack kai kalipse to..

Δημοσ.

Απο ποιότητα εικόνας πως είναι ? σαν κι αυτής στην τηλεόραση ή καλύτερη.

Επίσηςγια ήχο τι γίνεται?

Δημοσ.

lipon exo to avermedia tv box 7 edo kai 3 mines .tote pira kai tin othoni!

lipon xoris mesolabisi h/y xrisimopio to monitor os tileorasi!

1) an to monitor exi mono mia isodo opos i diki mou tha sindesis stin isodo tou tv-box ton upologisti kai stin exodo to monitor....kai klisto na ne to box to monitor tha litourgi os pc (arki na ine stin priza bebea!)

2)apo piotita mia xara ti brisko! ektos an ise ipereuesthitos se tetia themata:)

3)to mono kako ine oti den ine opos oi klasikes tv -tuner kai den exi software gia to kompiouter etsi den mporis na kanis tv-capture :((

4)ixo exi exodo kai isodo

5)mporis na sindesis tautoxrona kai alles siskeues video h konsoles

##pantos an exis lefta .... :() pare to avermedia tv-box 9 pou exi : teletex kai pip(dld otan xrisimopiois to pc mporis na bgalis ena mikro parathiro se mia akri kai na blepis tautoxrona tileorasi)

elpizo na se kalipsa :) :) :)

Δημοσ.

.........lipon tha toi xanapo

tin tv ti brisko mia xara diafora den brisko.

kai ta dvd telia

.....ektos fantazome an to sigrinis me othoni plasma mia kai pou to bisma exodou ine analogiko oxi psifiako

an thes tileorasi kai den thes alli othoni gia to domatio parto

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...