sotoman Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2005 επειδη δεν μπορω να διαβάσω τις 45 σελίδες του αφιερώματος,θα ήθελα να ξέρω αν υπαρχει αλλος τροπος πληρωμής εκτος πιστωτικής κάρτας/paypal για το ebay.αν υπαρχει καποιος τρόπος πειτε μου και τα μειονεκτήματα του... Ευχαριστώ
cyber_funky Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2005 Poli xristes xrisimopoioun kai "Western Union". Stelneis ta xrimata meta tou dineis ena kodiko kai ta paralamvanei autos. Os sinithos ginete meso ton elta auto. Koita kai tin selida http://www.westernunion.com/ vres tin perioxi sou kai apo pou mporeis na steileis ta xrimata.
nmtray2 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2005 Mακρυα απο Western Union. Το λεει και στα ΕΛΤΑ. Εχουν γινει πολλες απατες
takisx Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2005 Ποτέ Western Union. ΠΟΤΕ. PAYPAL ή bank transfer αν και οι τράπεζες γδέρνουν...
sotoman Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2005 money order ti einaitelika?taxidromikes epitages?
takisx Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2005 Δεν ξέρω, δεν έχω αγοράσει ποτέ με money order. Πάντως πρόσεχε να αγοράζεις από ebayer με πολλές θετικές αξιολογήσεις και όπως είπα και σε προηγούμενη απάντησή μου να προτιμάς τις αγορές μέσω paypal και μόνο. Πρόσεχε τις αγορές από ΗΠΑ. Πληρώνεις τελωνειακά τέλη αν το ποσό που γράφει ο αποστολέας πάνω στο κουτί είναι παραπάνω από 50 ή 55 $.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.