Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα αναγνώρισης (όχι ανάγνωσης) dvd

akpe

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες

Έχω ενα TOSHIBA ODD-DVD SD-M1802 και εδώ και καιρό μου παρουσιάζει το εξής πρόβλημα. Μερικά (τα περισσότερα) dvd που βάζω κάνει ώρα να τα "δεί" και το καταραμένο το λαμπάκι αναβοσβήνει σαν διαολεμένο. Τι βγάλε-βάλε το δισκάκι, τι καθαριστικά dvd για το drive, τι καθάρισμα το δισκάκι, τα ίδια. Πρέπει να είμαι κ*λόφαρδος για να το "δεί" στα πρώτα 10 λεπτά που θα προσπαθήσω, ενώ ενα dvd μπορεί να μην το βλέπει με την καμία, αλλα σε random στιγμή να το δεί κανονικά...

Γενικώς πως δεν έχει κανένα πρόβλημα στην αναπαραγωγή άπαξ και το δεί, παίζει κανονικά, ούτε κολλήματα ούτε τίποτα...

any ideas?

Δημοσ.

kalhmera man loipon to problhmea sou exei 2 lysis h mia aplh me kapoia eksoda kai h allh ligo poio poliplokh alla aneksodh

1)h aplh lysh einai h ekshs ama den exeis poia egkyhsh gia to sygkekrimeno dvd na pas anoikseis ton kado ton skoupidion sou k aina to petakseis mesa kai na proxorhseis se agora kainourio

2)h ligo poio periplokh lysh alla aneksodh einai ama exeis akoma aggyhsh na pas sto magazi apo opou to phres na tous to dosis kai na zhthseis antikatastash h oti telos panton prosferei h aggyhsh ths syskeuhs

to ksero oti h boitheia pou prosfera den einai spoudaia alla h sygkekrimenh syskeuh einai nekrh ase tou nekrous na petaxtoun loipon

Δημοσ.

Μια ψηφος κι εμενα στο οτι ψοφαει το DVD. Επειδη ειχα παρομοια εμπειρια με το Toshiba SD-M1802, το ανοιξα, καθαρισα το ματακι του lazer, συνεχιζε να κανει τα ιδια. Δηλαδη του βαζεις DVD και το διαβαζει μετα απο ωρα ΑΝ εισαι τυχερος. Αν θυμαμαι καλα με τα CD δεν εχε τοσο μεγαλο προβλημα. Εμ πασει περιπτωσει, το μηχανημα εχει πεθανει, πηγαινε το πισω αν εισαι εντος εγγυησης ή πέτα το. Ή κρατα το για ανταλακτικα (πχ πορτακι) :lol:

Δημοσ.

Παίδες αν και ήμουν έτοιμος να το πετάξω, ήδη χρησιμοποιώ desktop στην τηλεόραση τώρα πιά, τελικά το έσωσα με firmware upgrade (XS1051RS) :D

thnx dark son :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...