Προς το περιεχόμενο

Athlon 64 VS Turion

Crizzt

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Kalispera, psanxontas sto net de mporw na vrw reviews kai kritikes gia tis diafores twn dio epeksergastwn. To mono pou vriskw einai oti oi Turion einai ftiagmenoi gia slim laptops, me ligoteri katanalwsi se watt. Endiaferomai na parw ena laptop kai to mono pou me endiaferei einai i isxis kai i mnimi. Opote gia paradeigma, enas Athlon 4000+ einai kalyteros (pio isxiros) apo ena Turion ML-MT 40?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ο Athlon 4000+ είναι σαφώς πιο ισχυρός από έναν Turion, ο οποίος έχει υποστεί ένα ελαφρύ "ψαλίδισμα" για να είναι πιο φορητός, όρα αυτονομία αλλά και να ανεβάζει λιγότερο θερμοκρασία...

π.χ. ο Turion που αναφέρεις βγάζει περίπου 2.2GHz ενώ ο 4000+ γύρω στα 2.6Ghz...

Efxaristw gia tis apantiseis

nobleman' date=' afto pou exeis stin ypografi sou psaxnw kai de vriskw se voliki timi, mallon tha kataliksw sto idio me 1GB ram omws... :([/quote']

Σε ποια τιμή το ψάχνεις μήπως μπορώ να σε βοηθήσω... και μην μου πεις όσο πιο φτηνά γίνεται... μέχρι πού ανεβαίνεις;;;

Ο Athlon 4000+ είναι σαφώς πιο ισχυρός από έναν Turion' date=' ο οποίος έχει υποστεί ένα ελαφρύ "ψαλίδισμα" για να είναι πιο φορητός, όρα αυτονομία αλλά και να ανεβάζει λιγότερο θερμοκρασία...

π.χ. ο Turion που αναφέρεις βγάζει περίπου 2.2GHz ενώ ο 4000+ γύρω στα 2.6Ghz...[/quote']

O athlon einai sigoura pio isxuros apo ton turion.To thema einai poso.O 4000+ pantos trexei sta 2.4GHz kai exei 1MB l2 cache.O turion exei ki autos 1MB l2 cache alla den eimai sigouros sta posa trexei(o MT40).O MT34 trexei sigoura sta 1.8GHz.opote o MT40 tha trexei anamesa sta 2-2.2GHz. H vasikoteri diafora anamesa stous mobile athlon(semtron,athlon,turion) kai stous desktop einai oti mexri stigmis oloi oi mobile einai se 754 socket (kai oi turion!).

O athlon einai sigoura pio isxuros apo ton turion.To thema einai poso.O 4000+ pantos trexei sta 2.4GHz kai exei 1MB l2 cache.O turion exei ki autos 1MB l2 cache alla den eimai sigouros sta posa trexei(o MT40).O MT34 trexei sigoura sta 1.8GHz.opote o MT40 tha trexei anamesa sta 2-2.2GHz. H vasikoteri diafora anamesa stous mobile athlon(semtron,athlon,turion) kai stous desktop einai oti mexri stigmis oloi oi mobile einai se 754 socket (kai oi turion!).

Ο 4000+ είναι αυτός που έχω και επαναλαμβάνω ότι τρέχει στα 2.61 ακριβώς, με όποιο τρόπο κι αν το έχω μετρήσει...

Για τον MT40, όπου κι αν έψαξα βρήκα ότι τρέχει όσο τρέχει και ο αντίστοιχός του Centrino M770, δηλαδή στα 2.1-2.2GHz, γι' αυτό και η AMD για παράδειγμα τον συγκρίνει στο site της με αυτόν... ρίξε μια ματιά για να το διαπιστώσεις...

Ο 4000+ είναι αυτός που έχω και επαναλαμβάνω ότι τρέχει στα 2.61 ακριβώς' date=' με όποιο τρόπο κι αν το έχω μετρήσει...

Για τον MT40, όπου κι αν έψαξα βρήκα ότι τρέχει όσο τρέχει και ο αντίστοιχός του Centrino M770, δηλαδή στα 2.1-2.2GHz, γι' αυτό και η AMD για παράδειγμα τον συγκρίνει στο site της με αυτόν... ρίξε μια ματιά για να το διαπιστώσεις...

To epivevaiwnw kai egw, se full load o 4000+ trexei sta 2.6GHz[!!] (13x200)

Επειδη κι εμενα ενδιαφερει το θεμα, καπου διαβασα οτι το Τουριον υπερεχει στο θεμα θορυβου (χαμηλοτερη καταναλωση -> χαμηλοτερες temp) και στην αυτονομια.

Μεταξυ αλλων εχω και αυτο το διλημμα: Turion ή Athlon.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...