Edgar Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2005 Λεπόν... Προσπαθώ να ηχογραφήσω από ένα mic και με όποιο πρόγραμμα και να το κάνω η ένταση της ηχογράφησης είναι αρκετά χαμηλά. Έχω περάσει καινούριους drivers για την κάρτα ήχου (είναι μια onboard c-media AC97), παντού στις ρυθμίσεις των windows η ένταση του mic είναι στο τέρμα, το πρόβλημα δεν είναι του mic γιατι είναι καινούριο και δοκιμασμένο σε άλλο pc. Επίσης, απο το control panel στο παράθυρο που γίνεται ο έλεγχος για το υλικό ήχου, όταν κάνω "δοκιμή υλικού" μου βγάζει ενα error "δεν υπάρχουν κατάλληλες εγκατεστημένες συσκευές", και όταν πατήσω ok σε αυτο το παράθυρο, μου βγάζει ενα error τον windows που λέει πως τα windows δεν είναι δυνατόν να εκτελέσουν το dpvsetup.exe. Το αρχείο αυτό είναι ήδη στον φάκελο system32, στο task manager δεν μου δίχνει πως τρέχει. Απο το google μια λύση που αναφέρεται στο site της microsoft δεν έκανε τίποτα. Επαναλαμβάνω πως το mic λειτουργεί, δεν είναι hardware το πρόβλημα, απλά η ένταση είναι χαμηλή. Δεν είναι πως δεν ηχογραφεί καθόλου. Α! επίσης απο τον google πάλι, μια λύση που αναφέρει κάτι αλλαγές στην registry, δεν έκανε και αυτή τίποτα.
HexStatic Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2005 Mipws ftene oi drivers apo tin karta? Giati kai egw tin idia exw (panw se mia elitegroup mb ) kai gia na brw tous sostous drivers eida kai epatha.
Edgar Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2005 Νομίζω πως έβαλα drivers για την σωστή mobo... Θα το ψάξω ακόμα το θέμα και θα δω...
Edgar Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 Τελικά με τους drivers της Mobo δεν λύθηκε το πρόβλημα... Μου έχει βγάλει μια επιλογή boost για το mic αλλά και πάλι είναι λιγο χαμηλά... :/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.